Синтез на амфетамин от P2NP чрез Al/Hg (видео)

Botsauto-Dutchland

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
41
отново не знам добива мисля, че използвам фосфорна киселина, за да получа солта, но в 9-те мл, които виждате в компютъра, има малко вода, която беше в охладителя и адаптерите

Botsauto-Dutchland

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
41
все още капе реших да дестилирам 130 мл о 15% сярна со, но мисля, че имам нужда от сън

Attachments

• oqgBkwUOne.jpg
    oqgBkwUOne.jpg
    2.3 MB · Views: 301
  • BvQGyN3zDX.jpg
    BvQGyN3zDX.jpg
    2 MB · Views: 302
  • tvc2MxH36U.jpg
    tvc2MxH36U.jpg
    2 MB · Views: 296
  • zJ427vdDIl.jpg
    zJ427vdDIl.jpg
    2.3 MB · Views: 304

yin-yang

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
30
Не мога да дестилирам сярна киселина. Мога да я нагрявам, докато започне да дими, и да стигна до ~95%. Трябва ли това да е добре за образуване на свободни соли? тази допълнителна вода ще разтвори образуваната сол, така че ще загубя малко. Има ли нещо друго?

Last edited:

ACAB

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
169
Достатъчно е винаги да затваряте добре серната киселина, защото тя има свойството да поглъща вода от въздуха.

aaronstevens

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
128
Deals
16
Ако получа живак II нитрат монохидрат, как да отделя най-добре H2O, тъй като температурата на кипене на живака е по-ниска от тази от H20? ИЛИ дали просто няма да работи изобщо

TerminusEst

Don't buy from me
New deal
Reaction score
0
Тази реакция работи доста добре за мен, успях да направя няколко тестови серии от 20 грама в дебела 7-литрова HDPE бъчва, като ефективността достигна около 60 % след сушене на ниска температура в изсушител. получих малко прекиселяване в някои партиди, но като цяло е много хубаво бяло вещество, което след правилно изсушаване образува зърна, които се превръщат в прах с лигт-средно налягане.
Имам обаче два въпроса.

Живачният ми нитрат пожълтява при допир с водата, живакът е чисто бял преди да го добавя в сместа от алуминий и вода, но веднага щом се добави във водата, пожълтява и след като престои във водата/алуминия, дори става почти червено-оранжев. тези бучки изглежда се разтварят слабо във вода, защото трябва да изплакна поне 3-4 пъти, за да се отърва от всяка малка следа. живачният ми метал идва от накланящи се ключове, което ме кара да мисля, че може да е замърсен със следи от други метали може би ?

Второто ми притеснение е, че моят p2np не се разтваря в сместа от IPA и оцетна киселина, като се има предвид, че 10 г P2NP са в 100 мл изопропил и 50 мл ледена оцетна киселина. оцетната ми киселина е само 80 %. трябват ми около 120-130 мл IPA и вероятно 70 мл оцетна киселина, за да разтворя ep2np, в противен случай в разтвора ми се въртят жълти кристали.
Може ли това да е последица от 80% оцетна киселина?

ACAB

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
169
Загрейте малко разтвора до 50°С, но не прекалено горещо, защото тогава жълтото ще стане червено.

TerminusEst

Don't buy from me
New deal
Reaction score
0
Ще се опитам да го направя благодаря, между другото, възможно ли е да се замени IPA например с биоетанол ? би било много по-лесно да се набави, отколкото IPA в по-големи количества.

WinterDust

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
215
Deals
3
IPA е легален в Полша за потребителите и струва около 20 USD за 5L 99% >

С най-добри пожелания

TerminusEst

Don't buy from me
New deal
Reaction score
0
Да, той е законен, но биоетанолът е по-евтин, по-малко подозрителен и може лесно да се набави в големи количества офлайн, което според мен го прави за предпочитане, ако е възможно да се използва.

ACAB

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
169
Знам или по-добре да прочета, че някой е използвал Метанол за синтез, така че би трябвало да е възможно да се използва и Етанол. Трябва да отделите всички разтворители, преди да добавите киселината, за да получите почти без вода, така че какво значение, опитайте и докладвайте.

cyb3r0

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
21
Когато увеличавам p2np, колко други реагента трябва да сложа?

WinterDust

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
215
Deals
3
Зависи от това колко от Р2нП искате да увеличите.

Същото количество % увеличение на P2nP трябва да се добави и към другите съставки.

Например рецептата е за 10 г P2nP, ако искате да приготвите последователна партида от 20 г P2nP, което е 100 % увеличение, тогава добавете 100 % и към другите съставки. Това е лесно.

yin-yang

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
30
Химиците използват моларни съотношения. Това е най-добрият начин за получаване на точен превод.

Botsauto-Dutchland

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
41
Опитах се, но не мога да намеря моларни съотношения в сайт като Уикипедия или нещо подобно, както и въпроса какво е моларното съотношение за p2p желязо и fecl

Heartburn

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
10
Направете точно както във видеото, с изключение на добавянето на 62,5 ml 80% оцетна киселина. В началото се притеснявах за концентрацията на киселината с обас на възрастта и качеството на P2NP (около 10 месеца в буркан, стана малко мазен мокър). l've failed Al/Hg recipe from the "scribd" site three times, si i was hopeless. Но реакцията беше толкова бурна, че се наложи да изплакна кондензатора с допълнителни 20ml IPA. Изсуших 99% ацетон върху молекулярно сито, изпечен на 300°C, но някак си след добавянето на 96% сярна киселина той се превърна в кафява гъста каша. Така че трябваше да го подкиселя по фосфорен път. Крайният продукт е много силен, добивът е 7,2 г сух от 10,3 г P2NP. През следващата седмица ще занеса проба на работното си място и ще направя качествена снимка на GC-MS/MS.
Също така ми е интересно дали мога да заменя GAA с друга киселина, напр. мравчена? Миризмата на разлят 80% оцет е ужасна

G.Patton

🐝SuperModerator
⭐️MODERATOR⭐️
Expert
🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Solutions
3
Reaction score
3,822
Deals
1
Поздравления! Би било хубаво. Споделете ни резултата си, моля.
Мога да си представя и добре да ви разбера. Можете да опитате тази рецепта без оцетна киселина.
Добавихте ли директно киселина? Трябва да използвате разтвор на сярна киселина (~10%) в ацетон.

Heartburn

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
10
Добавих 2ml 96% киселина към 10ml ацетон, казвате, че трябва да използвам разредена сярна киселина, за да я смеся с ацетон? Мислех, че неутрализационният агент трябва да е възможно най-безводен. Следващия път ще опитам тази рецепта в мащаб 1 g с моларен еквивалент на 85% мравчена киселина.

G.Patton

🐝SuperModerator
⭐️MODERATOR⭐️
Expert
🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Solutions
3
Reaction score
3,822
Deals
1
Това е добре. Не, имах предвид, че трябва да се приготви 10% разтвор от 96% киселина с ацетон, съжалявам за неясното обяснение.