- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 52
Здравейте, имам въпрос относно процеса на Санд Майер. Ще приключа ли с процеса, оставяйки ми само GBL, ако спра след стъпка 4 в частта за екстракция, тъй като изглежда, че всичко след това го превръща в GHB?
G.Patton
Expert
- Solutions
- 3
- Reaction score
- 3,002
- Deals
- 1
Здравейте, Ако ви разбирам правилно, искате да получите GBL чрез реакция на Сандмайер. Да, можете да го получите на 4-та стъпка.
↑View previous replies…
- Reaction score
- 3
- By Jeffrey B.
готино, намерих GABA под формата на желатинови капсули само с микроцелулоза като пълнител, както и 50-грамови торбички със съмнителна чистота за ~10 долара накуп, така чеооооо хапчетата са по-евтини И по-чисти. Също така мога да си купя NaNO2 като някакъв градински продукт от доставчик на химикали за около 8 долара за килограм. Изненадан съм, че никой тук (Полша) не произвежда GHB, толкова е лесно, но никога не съм го виждал на пазара. Ще актуализирам, когато имам ефекти и/или въпроси
Всъщност, все още не е ясно, ако трябва да правя и дестилация, и екстракция с DCM, как да се уверя, че дестилирам GBL? не е ли RM пълен с вода? ВР на GBL е 204,6 °C, така че трябва ли просто да варя RM, докато температурата на парите достигне 204,6 °C, и да събирам оттам?
Благодаря предварително
Всъщност, все още не е ясно, ако трябва да правя и дестилация, и екстракция с DCM, как да се уверя, че дестилирам GBL? не е ли RM пълен с вода? ВР на GBL е 204,6 °C, така че трябва ли просто да варя RM, докато температурата на парите достигне 204,6 °C, и да събирам оттам?
Благодаря предварително