Syntéza amfetaminu z P2NP pomocí Al/Hg (video)

s3v3n

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
11
Když přidáváte kyselinu na a, bylo by TO možné také zředit kyselinu větším množstvím ipa? A na jaké pH bych se měl zaměřit, když používám kyselinu fosforečnou a chci monobazickou Sůl? Děkuji mnohokrát

G.Patton

🐝SuperModerator🐝
⭐️MODERATOR⭐️
Expert
🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
3
Reaction score
3,812
Deals
1
K získané volné bázi amfetaminu musíte přidat ekvimolární množství kyseliny ortofosforečné, abyste získali monoamfetaminfosfát.

s3v3n

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
11
Ano, tomu rozumím, ale jak poznám, kolik mám volné báze, výtěžnost se může dost lišit.

G.Patton

🐝SuperModerator🐝
⭐️MODERATOR⭐️
Expert
🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
3
Reaction score
3,812
Deals
1
Víte, že se dá měřit pomocí válce nebo stupnice?

Oppenheimer

Don't buy from me
Reaction score
6
O první syntézu se pokusím ještě tento měsíc. Jsem postgraduální student a mám přístup k laboratornímu vybavení, kde mohu v podstatě dělat cokoli, aniž bych potřeboval, aby mi to někdo podepsal. Jen se budu muset ujistit, že potom všechno řádně dezinfikuji, ale to není problém. Těším se, až se tady s vámi všemi podělím o své pokroky.

G.Patton

🐝SuperModerator🐝
⭐️MODERATOR⭐️
Expert
🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
3
Reaction score
3,812
Deals
1
Rádi bychom viděli vaši zprávu o syntéze, hodně štěstí.

G.Patton

🐝SuperModerator🐝
⭐️MODERATOR⭐️
Expert
🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
3
Reaction score
3,812
Deals
1

Mo0odi

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
74
Děkujeme vám

KokosDreams

🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
2
Reaction score
596
Záleží jen na vašem zdroji NaBH4, brzy budu testovat nového dodavatele, který ho bude nabízet za 128 €/Kg, což ho činí konkurenceschopným vůči cestě Al/Hg.

V průmyslovém měřítku by se prekurzory a chemikálie mohly objednávat ze zámoří (Indie, Čína, Pákistán), kde by se s Al/Hg a cestou CuCL2/NaBH4 zlevnily natolik, že by se obě cesty mohly snížit pod 300 €/l volné báze (podle mých výpočtů)

GhostOfHiroshima

Don't buy from me
Reaction score
1
Ahoj, jsem v tom nováček a někdo se zmínil, že kyselina sírová je nahraditelná kyselinou fosforečnou. teď mám pár otázek: jaká koncentrace je potřeba? co jsem našel, je kyselina s 37 % (ale myslím, že to funguje jen pro zubaře) a koncentrace od 75 do 85 %. je to v pořádku pro použití a je postup přesně stejný, jako je ukázáno ve videu? dále jsem měl stejné problémy s ostatními přísadami: ledovou kyselinou octovou, IPA a acetonem, jaká koncentrace je potřeba? můj odhad by byl, že čím čistší, tím lepší, ale protože jsem v tomhle naprostý nováček, myslel jsem, že ptát se na to není chyba. a konečně, dusičnan rtuťnatý, ten je opravdu těžké sehnat. nemohl jsem najít ani oldschoolové teploměry, alespoň tam, odkud pocházím. neznáte někdo dodavatele v evropě?

předem děkuji

s3v3n

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
11
Postup pro kyselinu fosforečnou je podobný, ale nemůžete k tomu použít pH, musíte určit moly volné báze, kterou máte, a vložit stejné množství molů kyseliny fosforečné. Vyšší koncentrace je dobrá, protože fosforečnan amfetaminový je rozpustný ve vodě, a pokud vypustíte rozpouštědla, část vašeho produktu se ztratí, ale není to moc, pokud máte 85% kyselinu fosforečnou a můžete odpařit rozpouštědlo, abyste získali vyšší výtěžky.

KokosDreams

🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
2
Reaction score
596
Zdravím, řekl bych, že neděláte nic špatného, když volíte složky s vyšší koncentrací, zejména u kyseliny sírové.
Vycházel bych z toho, že nečisté složky mají negativní vliv na výtěžnost a kvalitu konečného produktu.

Pokud jde o IPA, ledovou kyselinu octovou a aceton, uděláš nejlépe, když použiješ nejvyšší koncentraci, kterou najdeš.

Co se týče dusičnanu rtuťnatého (II) - v současné době ho určitě není snadné sehnat, ale mohl bych vám doporučit prodejce z Ruska, který ho prodává.
Zjistil jsem však, že chlorid rtuťnatý (II) se shání mnohem snadněji, můžete ho získat v následujících obchodech/prodejcích

@Constantylious777 poměrně drahý za 2.350EUR/Kg
Webové stránky: Organic Chemistry Poland 168EUR/Kg

Doufám, že jsem mohl pomoci

KokosDreams

🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
2
Reaction score
596
Vítejte na adrese :)

contol

Don't buy from me
Reaction score
0
Bez zpětného chladiče se budeme zabývat odpařováním alkoholu. Pokud se sraženina změní v kámen, přidejte do reakce znovu čistý alkohol. Plně uzavřený sud není vhodný, protože se budeme zabývat silně rostoucím tlakem.

G.Patton

🐝SuperModerator🐝
⭐️MODERATOR⭐️
Expert
🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
3
Reaction score
3,812
Deals
1
Musíte použít zpětný chladič, jak je popsáno ve vysvětlení HIGGS BOSSON pod tímto videem.

meribel

Don't buy from me
Reaction score
13
Dobrý den, pánové,

Jak provést acidobazickou extrakci pro volnou bázi ? Mohu použít toluen a separační nálevku ?

Kyselinu sírovou jsem bohužel nesehnal, takže použiji kyselinu fosforečnou.
Mám přidat jen kyselinu fosforečnou nebo ji smíchat s acetonem jako u kyseliny sírové ?
Kolik kyseliny mám přidat například na 10 ml volné báze amfetaminu? Snažil jsem se pochopit g/mol, ale nedaří se mi to..

Děkuji za odpovědi!!

Meribel.

UWe9o12jkied91d

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
512
Deals
5
Strana 81, žádné ředění, 85 % přidáno jako v ekvimolárním množství k volné bázi. idk o toluenu.

https://ia600202.us.archive.org/34/items/Pharmaceutical_Manufacturing_Encyclopedia_Vols_12_2nd_Ed/Pharmaceutical_Manufacturing_Encyclopedia_Vols_12_2nd_Ed.pdf

G.Patton

🐝SuperModerator🐝
⭐️MODERATOR⭐️
Expert
🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
3
Reaction score
3,812
Deals
1
Dobrý den. A/B extrakci nemůžete provádět na volné bázi. Je možné ji provést pouze s amfetaminovými solemi. Návod k použití si můžete přečíst na hlavní stránce sekce Amphetamines ( Amfetaminy) v části Amphetamine purification by acid-base extraction (Purifikace amfetaminu acidobazickou extrakcí).

Ano, musíte připravit roztok jako kyselinu sírovou s acetonem.

Abychom zjistili, kolik kyseliny potřebujete, vezmeme 10 ml volné báze amfetaminu jako v příkladu. 10 ml amfetaminové báze / 0,936 g/ml = 10,6838 g. Musíte spočítat množství molů: 10,6838 g /135,21 g/mol = 0,079 molu amfetaminu. K výrobě monoamfetaminfosfátu musíte vzít stejné množství kyseliny jako amfetaminu.
Z toho vyplývá, že 0,079 molu * 97,994 g/mol = 7,743 g čisté H3PO4. V případě, že máte 70% roztok kyseliny, musíte vzít (7,743 g * 100) / 70 = 11,06 ml 70% H3PO4.

G.Patton

🐝SuperModerator🐝
⭐️MODERATOR⭐️
Expert
🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
3
Reaction score
3,812
Deals
1
Je zde (str. 82) jasně napsáno, že roztok amfetaminu byl vyroben pomocí acetonu: