Syntéza amfetaminu z P2NP pomocí Al/Hg (video)

Sasha89

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇩🇪
Reaction score
17
Lze recepturu škálovat, například s 50 g P2NP: 60 g hliníkové fólie, 500 ml IPA 250 GAA. Nebo je třeba jej vypočítat konkrétně pro množství 50 g P2NP?

Lze použít také 70-80% AA?

lazkalsai

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇬🇧
Reaction score
9
Mohu použít monohydrát dusičnanu rtuťnatého nebo musí být bezvodý a mohl by mi někdo vysvětlit, proč někdy musí být některá činidla bezvodá a jak to ovlivňuje syntézu.

William Dampier

🐝SuperModerator
Expert
🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
1,401
Reakce probíhá za přítomnosti vody, v tom není žádný problém.

cyb3r0

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
21
Lze čistit amfetamin studeným acetonem? Jaký je správný způsob jeho promývání?

btcboss2022

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Solutions
1
Reaction score
675
Deals
Dobrý den všem,

Jsem v šoku!
Poslal jsem svůj finální produkt, který jste viděli na fotkách, do drogové laboratoře a oni mi teď řekli, že má 0% amfetaminu!!!!!
JAK JE TO MOŽNÉ? JAKÝ JINÝ VÝROBEK BY TO MOHL BÝT????
NĚJAKÝ NÁPAD, CO SE MOHLO STÁT?
Doufám, že je to omyl nebo něco takového, pošlu freebase a finální produkt do analytické laboratoře a budu vás informovat, ale v tuto chvíli jsem úplně v šoku.
Díky.

MadHatter

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Solutions
1
Reaction score
399

Na vašem místě bych pravděpodobně poslal k analýze i P2NP, se kterým jste začal ...

Marvin "Popcorn" Sutton

🐝SuperModerator
Expert
🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
344
Pošlete nám výsledky svých testů a zjistěte, jak dopadly. Jaká činidla byla použita a v jakém poměru? Kde jste činidla zakoupili? Na obrázku to vypadá jako amfetamin, ale může to být jeden z jeho analogů.

Marvin "Popcorn" Sutton

🐝SuperModerator
Expert
🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
344
Jedná se o velmi jednoduchou a běžnou syntézu. Mohou se vyskytnout problémy, které se však dají snadno vyřešit. Napište sem a my vám pomůžeme.

cyb3r0

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
21
Jaký další krok mám nyní po vysušení a vyčištění amfetaminu acetonem udělat, mám ho dát do lednice nebo co mám udělat?

HIGGS BOSSON

🐝SuperModerator
Expert
🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Solutions
1
Reaction score
990
Po vyčištění je třeba prášek důkladně vysušit od stop rozpouštědel a poté zabalit do vakuového sáčku a odložit na tmavé a suché místo, můžete i do chladničky.

btcboss2022

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Solutions
1
Reaction score
675
Deals
Dobrý den, výsledek je 0 % amfetaminu, použil jsem všechna činidla, protože postup uvádí, že tato činidla jsou farmaceutické kvality od profesionálních laboratorních dodavatelů o podíl jsem to udělal s polovinou všech.
Včera jsem předělal proces znovu s doktorem v chemii a řekl mi, že konečná volná báze je smíchána s IPA z tohoto důvodu je zápach dnes bude vysušen a odeslán do laboratoře znovu.
Ohledně laboratorního výsledku mi řekl, že by mohly být 2 možné vysvětlení:
P2NP rád polymerizuje a možná je molekula "zdvojená" a z tohoto důvodu není v laboratorním testu "detekována".
2- konečným produktem by mohl být samotný zreagovaný P2nP.
Budu aktualizovat co nejdříve.
Děkuji.

btcboss2022

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Solutions
1
Reaction score
675
Deals
Dobrý den,

Tato laboratoř pouze říká, zda je pozitivní nebo ne v drogách a čistotě, není podrobnou zprávou o celém obsahu. Děkuji.

cyb3r0

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
21
Kyselina ve videu má 6 stupňů pH. Syntéza, kterou jsem provedl, toto číslo o hodně přesahuje, asi o 9 nebo 10 stupňů. Jaký je správný způsob snížení kyseliny, aby se vrátila na požadovaný stupeň 6 stupňů pH, s vědomím, že jsem v tomto oboru začátečník. Prosím o jednodušší vysvětlení jednotlivých kroků, děkuji.