Syntéza MDMA pomocí NaBH4 z MDP2P

chuckmcgill

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇬🇧
Reaction score
7
@G.Patton Dobrý den, děkujeme za vaši práci! Máte nějakou radu ohledně rozpouštění volné báze MDMA v DCM? Naše vytvořila v dcm jablečnou omáčku (testuje se fialově černá v marque reagentu). Měli jsme ve směsi desikant (síran magný) a použili jsme metodu @btcboss2022 invitro methylamin HCL, ale naše organická vrstva není homogenní, tak nás zajímá, jestli existují nějaké triky díky!

2-79-790125

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
29
Pila jste emulzi......hledá několik tipů:
Ahoj, potřebuji pomoc! : )

• Benzoquinone Wacker Oxidace safrolu v methanolu za vzniku MDP2P
  • Z Erowid.org/archive/rhodium/chemistry/wacker.benzo-meoh.html
  • Podle Methyl Man
Uvízl na 5% NaOH Wash #2. Promývání č. 1 proběhlo podle očekávání, výsledkem byla velmi černá vrchní "vodní?" vrstva, která byla vyřazena. Při promývání spodní vrstvy, která pravděpodobně obsahuje DCM a keton, pomocí 2. 5% NaOH se objevilo obrovské množství, myslím, hydrochinonu. Spodní vrstvu jsem vypustil, abych ji promýval potřetí, horní vrstvu z promývání 5% NaOH č. 2 jsem si pro jistotu ponechal a veškerý hydrochinon jsem snadno vymyl ze separační nálevky. Po přidání 3. 5% NaOH promývání mám blátivě zelenou emulzi s nulovou separací.

Otázky: Proč se hydrochinon neobjevil v 1. promývacím roztoku?

Jsou mé pokyny 100% přesné, že vrchní vrstva z 1. 5%NaOH promývání byla "vodná", a proto NEobsahovala keton a mohla být vyřazena? Nebo jsem jen vyhodila všechnu svou těžkou práci a peníze?

Proč se zdá, že se emulze s každým dalším promýváním NaOH zhoršuje, místo aby se zlepšovala?

Jaký je nejlepší způsob rozbití této emulze?

Díky. Je to frustrující. Až do této chvíle šlo všechno dobře.

Win Win

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇬🇧
Reaction score
9
Lze změnit methylamin hci na roztok?

G.Patton

🐝SuperModerator
⭐️MODERATOR⭐️
Expert
🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Solutions
3
Reaction score
3,822
Deals
1
Nerozumím vaší otázce.

View previous replies…

2-79-790125

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
29
Měl jsem stejnou otázku. Mám zásobu methylaminu HCl . zajímalo by mě, jak to správně použít s tímto procesem......

rothschild33

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
48
Ruční přidávání NaBH4 v průběhu několika hodin je poněkud těžkopádné, zkoušel jsem rozpustit NaBH4 v methanolu a ten pak nechat nakapat do RM pomocí přídavné nálevky. Problém je v tom, že methanol s NaBH4 reaguje poměrně rychle a rozkládá se. Existuje nějaké jiné vhodné rozpouštědlo pro NaBH4 nebo jestli můžu do methanolu přidat něco, co zabrání rozkladu a zároveň neovlivní redukci?

New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Vážený pane, velmi Vám děkuji za sdílení výše uvedených metod. Také jsem si koupil CAS: 28578-16-7, ale můj dodavatel má pouze práškový a olejový typ a není tam žádná vosková forma. Myslím, že si myslím, že se zeptat, může být provozován ve výše uvedené metodě?
Očekával jsem, že přejdu na CAS 4676-39-5, a pak na MDMA. Věci, které by měly být zakoupeny, jsou již připraveny, ale můj NABH 4 má v obalovém sáčku bobtnající jev. Je to normální?

everylittlehelps

Don't buy from me
New deal
Reaction score
4
Sor
Nerozumím tomu , jak se váží plyn v gramech nebo je ve formě prášku.

-Plynný methylamin (MeNH2) 300 g se rozpustí v chlazeném 3000 g methanolu (MeOH; -17-20 °C) ve 20l reaktoru, vybaveném teploměrem a horním míchadlem.

New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Dobrý den, pane, moc děkuji za sdílení, vyzkoušel jsem několik malých testovacích kousků. Protože jsem tentokrát spěchal, nereagoval jsem dva dny, ale 4 hodiny. K testu jsem použil 50 g oleje MDP2P a nakonec jsem získal pouze 25 g báze MDMA a z těchto 25 g báze MDMA jsem nakonec získal pouze 4 g bílého prášku .
Narazil jsem na několik otázek a chci požádat o radu:
1. Co se týče roztoku methylaminmethanolu, tentokrát jsem použil špatný roztok, protože jsem koupil 33% čistý roztok. Mohu místo 10% roztoku použít 33% roztok v poměru 1:1?
2. Protože jsem použil 33% čistý methylaminmethanol, po dokončení reakce s NaBH4, když jsem použil kyselinu chlorovodíkovou, nebylo možné upravit hodnotu pH na 10,5~11. Použil jsem hodně kyseliny chlorovodíkové, abych upravil hodnotu pH na místě. Bylo to normální. Stačí mi v tomto případě použít 8 l vody a 8 cm3 33% HCL na 1 kgMDP2P, abych upravil pH na 10,5, jak je popsáno ve vašem postupu?
3. Mohu navíc při provádění tohoto kroku v budoucnu vynechat H2O a kyselinu chlorovodíkovou a použít k úpravě plynnou kyselinu chlorovodíkovou?
4. Pokud v budoucnu dojde k rozšíření stupnice, mohu odstranit závěrečné akce přidané DCM? Co tím bude ovlivněno? Jaké jsou vaše názory na jednoduché kroky, které lze provést pro rozšíření stupnice?
5. A konečně, jaké rozpouštědlo lze použít k rozpuštění bílého prášku MDMA*HCL vysráženého z plynné kyseliny chlorovodíkové a k provedení rekrystalizace?

G.Patton

🐝SuperModerator
⭐️MODERATOR⭐️
Expert
🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Solutions
3
Reaction score
3,822
Deals
1
Dobrý den, co myslíte tím 1:1? Musíte vzít stejné množství volné báze methylaminu. Jste schopni to vypočítat? 1 kg 10% methylaminu sln obsahuje 100 g methylaminu, 1 kg 30% methylaminu sln obsahuje 300 g methylaminu volné báze. Kolik 30% methylaminu sln potřebujete, abyste měli 100g methylaminu sln? Školní matematika.
Ano, myslím, že je to jasné.

Ne, musíte použít přesný objem vody.

Ztratíte tím výtěžnost.

Už je to napsáno v tomto tématu. Navíc se podívejte na komentář níže.

New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Vážený pane, děkujeme za odpověď. Vím, že měrná hmotnost 30% roztoku methylaminmethanolu potřebná pro každý kg MDP2P je 1100 g, ale ten, který jsem zakoupil od dodavatele, byl 33%, takže jsem to přepočítal na 1:1. Vím, že je to v pořádku. Doufám, že v tom není chyba. ,děkuji.
Moje poslední otázka zní, zda mohu prášek MDMA*HCL na fotografii znovu rozpustit v zahřátém ethanolu a nasytit ho tak, aby se mohl shlukovat do velkých krystalů? Podobně jako u pervitinu?
Vaše odpověď je pro mě velmi užitečná, ještě jednou děkuji.

Attachments

• iqD9S6dsYk.JPG
    iqD9S6dsYk.JPG
    3.7 MB · Views: 147

G.Patton

🐝SuperModerator
⭐️MODERATOR⭐️
Expert
🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Solutions
3
Reaction score
3,822
Deals
1
Ne, to není možné.

YenaneY

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
11
Je možné nahradit aceton při krystalizaci něčím jiným? Pokud ano, které by byly vhodné alternativy?

G.Patton

🐝SuperModerator
⭐️MODERATOR⭐️
Expert
🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Solutions
3
Reaction score
3,822
Deals
1
Dobrý den, ano. IPA.

New deal
Reaction score
0
Mohu použít vodný roztok methylaminu 40% místo plynného methylaminu (MeNH2) 300 g ?.

G.Patton

🐝SuperModerator
⭐️MODERATOR⭐️
Expert
🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Solutions
3
Reaction score
3,822
Deals
1
Dobrý den, musíte použít roztok methylaminu s methanolem, při této reakci nelze přidat vodu. V opačném případě produkt nezískáte.

View previous replies…

G.Patton

🐝SuperModerator
⭐️MODERATOR⭐️
Expert
🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Solutions
3
Reaction score
3,822
Deals
1
Ano, můžete si koupit hotové řešení.

lucas_cash

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
25
Ahoj, můžeš mi s něčím pomoct?

Existuje odkaz na to, jak vyčistit zčernalé mdma. Jako třeba rekrystalizovat ji a udělat z ní spíš bílé krystaly? Myslím, že volná báze nebyla před krystalizací řádně vyčištěna.

Mdma je vyrobena z
plynného methylaminu
Methanol
Pmk
borohydridu sodného
Aceton a hcl

G.Patton

🐝SuperModerator
⭐️MODERATOR⭐️
Expert
🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Solutions
3
Reaction score
3,822
Deals
1
Je zde příspěvek o čištění MDMA. Podívejte se prosím do sekce Amfetamin.

P.S. Je opravdu užitečné se porozhlédnout nebo použít vyhledávání místo dotazu a čekání na odpověď.

Win Win

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇬🇧
Reaction score
9
How to make methylamine gas?