Syntéza amfetaminu z P2NP pomocí NaBH4/CuCl2 v jednom hrnci (měřítko 1 kg)

Montecristo

Don't buy from me
New Member
Reaction score
38
Zde bylo to, co jsem udělal v menším měřítku;
1. Roztok IPA/H2O 2:1 ((IPA 800ml,H2O 400ml)(1200ml)) byl přidán do 2000ml baňky.
2. NaBH4 (116 g) byl přidán najednou a začalo se míchat.
3. P2NP (67 g) byl přidáván po malých dávkách tak, aby teplota směsi nepřesáhla 60 *С.
4. CuCl2 (7 g) ve vodě (13 ml) byl přidáván pomalu po kapkách tak, aby teplota směsi nepřesáhla 80 *С.
5. Poté byla reakce refluxována při 80 °C po dobu 30 minut za použití vnějšího ohřevu.
6. Roztok se dekantoval a odfiltroval z reakčního odpadu a vložil do separační nálevky.
7. K reakční směsi byl přidán 25% vodný roztok NaOH (533 ml) a fáze byly odděleny.
8. Spodní vrstva se odsaje do velké kádinky a shromáždí se vrchní organická vrstva.
9. Vodná fáze byla poté vložena do separační nálevky a extrahována 500 ml IPA.
10. IPA byla odpařena ze 3/4, polovina mléčné volné báze a polovina IPA.
11. IPA a freebase byly rozpuštěny ve 130 ml acetonu.
12.Kyselina orthofosforečná se nakapala na pH - 6 (za stálého míchání).
13.Směs byla vložena na 12 hodin do mrazničky.
14.Po krystalizaci byla suspenze přefiltrována a promyta suchým studeným acetonem, dokud nebyl aceton čistý.
15.Aceton z promývání a směs ipa/aceton se vložily zpět do mrazničky pro další srážení.
16. Proces se opakuje, dokud se již nesráží, aby se získalo 60-70 % vysoce kvalitního amfetaminu, jak se do směsi dostává více acetonu, může být nutné nakapat ještě trochu kyseliny, aby se snížil, ale ne příliš, protože aceton má ph7.

Tady je fotka části vysušených pastovitých kamenů , zbytek je suchý prášek, který je třeba smíchat, protože je pro mě a mé přátele příliš silný.
Možná recept aktualizuji a napíšu pro drobné domácí chemiky, je spousta způsobů, jak by to mohlo být lepší.

Attachments

• yrIiJuK8x7.PNG
    yrIiJuK8x7.PNG
    901.1 KB · Views: 612

flyhigh

Don't buy from me
Resident
Reaction score
9
Tohle není metamfetamin , můžete odtud napsat, jak se z toho dělá metamfetamin.

Kylemalone1297

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
8
Jiný proces. P2P nebo sudo. Stačí si vybrat jednu z nich. Ale tyto jsou imo bezpečnější

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,239
Deals
1
Ahoj. CuCl2 funguje v této reakci jako katalyzátor. Potřebujete podrobnější vysvětlení?

Kylemalone1297

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
8
Rád bych znal celý koncept, pokud ho u k znáte. Třeba kolik mědi přesně redukovat p2np. Vyrábíme zde v této syntéze elektron? Co se přesně děje ? Chápu, jak proběhnout, ale ne skutečnou chemickou reakci, která probíhá.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,239
Deals
1
Co máte na mysli?
Je tam jasně řečeno kolik. 105 g CuCl2 na 1 kg P2NP.

NaBH4 při této reakci daruje vodík P2NP a atom dusíku změní svůj oxidační stav z +3 na -3. Získá tedy 6 elektronů.

mithyl2

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
28
A jaké % kyseliny sírové by mělo být použito?

Kylemalone1297

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
8
Kupte si panenskou síru z jako čistič odpadů, pokud u nemůžete najít tu s vysokou čistotou. Z nějakého důvodu jsem na internetu našel jen asi 20 %. Čistič odtoků je ve skutečnosti čistší. Jako wtf

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,239
Deals
1
Vyplatí se použít 96-98 %, ale můžete použít i méně koncentrované.

diogenes

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
110
Dobrý den,

právě jsem provedl tuto syntézu a výtěžek je 60 %+ (nějaký aceton ještě v mrazáku), což není špatné vzhledem k tomu, že v určitém okamžiku se reakční hmota vylila (přehřála se a začala expandovat). Rychle jsem ji zchladil a pak jsem na ní po zbytek reakce držel zpětný chladič (v původním popisu to není uvedeno). Po přidání části P2NP dochází k určitému zpoždění nárůstu tepla, což je třeba vzít v úvahu, další část jsem přidal příliš rychle. Hodí se studená lázeň. Konečný produkt je velmi účinný z hlediska biologického testu, provádím acidobazickou extrakci, abych zjistil, zda jsou v konečném produktu i jiné chemické látky. Je zde mírný, zřetelný zápach, který identifikuji jako blízký vůni Cu snad?, který přetrvává i přes 5X promytí acetonem a má velmi bílý, čistě vypadající produkt.

Zajímalo by mě, jestli je tu někdo, kdo by mohl napsat přesnou reakci, která se při této syntéze odehrává. Není mi jasná role CuCl2 a také jak se pohybují atomy H atd. Bylo by velmi užitečné mít reakci vysvětlenou trochu podrobněji. Omlouvám se, pokud to již bylo zmíněno, viděl jsem většinu tohoto vlákna, ale neměl jsem v poslední době možnost to dohnat. Děkuji.

mile123

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
2
Dobrý den!

Jaký zpětný kondenzátor doporučujete, opravdu stojí Friedrichs dvojnásobek ceny oproti Grahamu?

Dočetl jsem se zde, že @OrgUnikum doporučuje Friedrichs.

Přemýšlím o přidání refluxního kondenzátoru ve 3. kroku.

kvůli návrhu níže

a možných bezpečnostních důvodů výroby h2

Br,
Mile

WinterDust

Don't buy from me
Resident
Reaction score
213
Deals
3

V současné době dělám šarže 200 g P2nP.

Mám poměrně dobrý způsob chlazení, takže moje teplota nikdy nepřekročí 47celsiů.

Přidání celé porce 200 g trvá 1h.

Po přidání P2nP reakce poprvé chvíli trvá a začne pěnit, během pěnění. Nepřidávejte další P2nP! Počkejte, až se pěna usadí a bude vidět 60 % pěny a 40 % kapaliny, to je "měkké místo" pro přidání další porce.

Kylemalone1297

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
8
Co všechno mám během reakce sledovat, lze u vidět, kdy probíhá a kdy je ukončena ? Může u vysvětlit více o tom, co je chemie za tím, co se děje během reakce. Jen abych lépe pochopil, jak to funguje

WinterDust

Don't buy from me
Resident
Reaction score
213
Deals
3
Dobrý den,

Otázka: Jaký je váš názor na chemii?

Když je amfetaminový olej krystalizován kyselinou sírovou, je čas odfiltrovat amfetamin pomocí Buchnerovy nálevky, můj dotaz zní. Jaký typ filtračního papíru se k tomu doporučuje?

Dívám se například na filtr s následujícími vlastnostmi, je to dobré doporučení?

Vlastnosti filtru:
Filtrační papíry z hedvábného papíru
Tvrdé filtry - doba filtrace 140 sekund (Retence> 2 µm). Pomalá filtrace.
Husté filtry pro jemné a velmi jemné sedimenty.
Hmotnost: 85 g/m2.
Tloušťka: 0,17 mm.
Doba filtrace: 140 s.
Retence:> 2 µm.

S pozdravem

mile123

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
2
1. Materiál: Chemické látky a chemické přípravky, které se používají v chemickém průmyslu:
Obecně se pro chemickou filtraci, zejména v organické chemii, nedoporučuje hedvábný papír, protože nemusí poskytovat potřebnou chemickou odolnost a mohl by vnášet nečistoty.

3. Zdržení:
Tato úroveň retence je vhodná pro odfiltrování větších částic, ale pokud jsou krystalky amfetaminové soli menší než tato velikost, mohou filtrem projít. Pro krystalizační procesy obvykle potřebujete filtrační papír, který dokáže zadržet menší částice, ideálně v rozmezí 1 µm nebo méně.

4. Hmotnost (85 g/m² ) a tloušťka (0,17 mm):
poměrně hustý filtrační papír, který může být vhodný pro jemnou filtraci, ale také by mohl zpomalit proces. Silnější filtrační papíry mají tendenci mít nižší průtoky

Doporučení:

Kvantitativní filtrační papír:
Kvantitativní filtrační papíry: Hledejte papíry s retenční velikostí 1 µm nebo menší, které by byly vhodnější pro filtraci jemných krystalů.

Filtrace Buchnerovou nálevkou:
Filtrační papír Whatman nebo podobné značky, které jsou speciálně určeny pro vakuovou filtraci. Tyto papíry jsou k dispozici v různých třídách, včetně těch s jemnější retenční schopností (např. Whatman Grade 1 nebo Grade 2).

src: chatgpt

Dejte mi vědět, pokud je něco špatně

ASheSChem

Don't buy from me
Resident
Language
🇫🇷
Reaction score
175
Dobrá otázka... taky mě to zajímá...
ve skutečnosti používám toto
FzdjT09Rtc
4Bi1xnHSvJ

ale nevím, co to je lol

Viděl jsem spoustu typů filtrů "kvalitativní" nebo "kvantitativní" a v každé kategorii verze "pomalé" "střední" a "rychlé"...
Jaká je nejlepší ? :p

mile123

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
2
Kvantitativní filtrační papír
Specifikace: 9,0 cm
Na druhém obrázku je tabulka s různými specifikacemi, které pravděpodobně popisují různé typy filtračního papíru na základě atributů, jako je tloušťka, velikost pórů nebo rychlost filtrace.

9ut4zHprkZ

z chatgpt

wannabewalter

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Jaká je čistota konečného výtěžku 60-70 %? Zjistil jsem, že existuje něco jako amfetaminová pasta a amfetamin sulfát a sulfát je x2 v ceně. Jaký je tento konečný produkt (124,4 g na videu)?

aaduo04

Don't buy from me
Resident
Language
🇭🇺
Reaction score
2
Konečnou veličinou ve videu je síran. Konzistence pasty může být 3x hmotností, protože rozpouštědla se neodpařila (opravte mě, pokud se mýlím).

Kylemalone1297

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
8
Mohu provést běh syntézy pouze s 5 g p2np ? Abychom si to nejprve osvojili.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,239
Deals
1
Musíte! Malou dávku je nutné provést několikrát před velkou, abyste tuto syntézu pochopili a dobře si ji zapamatovali.

Kylemalone1297

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
8
Je 5g p2np v pořádku, nebo příliš málo ? A je během reakce nutný tlak, nebo jen neustálé zahřívání ?

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,239
Deals
1
Ano, v pořádku. Atmosférický tlak.

Kylemalone1297

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
8
Je nutný tlak, nebo si vystačí jen s horkým provozem bez tlaku? Je třeba držet co největší tlak ? Mám pěknou 1000ml silnostěnnou nádobu s kulatým dnem. Takže nějaký udrží, ale pokud to nebude potřeba, nebudu si s tím lámat hlavu.

Ironbender

Don't buy from me
Member
Language
🇩🇪
Reaction score
0
Tuto syntézu jsem vyzkoušel v malém měřítku.
Zcela se to nepodařilo. Nakonec jsem nedostal ani A-Oil.

To byla moje cesta:

p2np 10g

IPA/H2O (1:2) IPA 120ml/H2O 60ml (180ml)

NaBH4 17,4g

CuSO4.5H2O 7,9g v 20ml H2O

NaOH 25,6g v 80ml H2O

Do baňky se při pokojové teplotě nejprve doplnila voda a poté IPA a míchalo se.

NaBH4 byl zcela naplněn do baňky a míchán nad hlavou.

P2np byl přidáván po dobu 30 minut.
Teplota se nezvýšila nad 45 stupňů.

Když byl v baňce všechen P2NP, zvýšil jsem teplotu na 55-58 stupňů a refluxoval 40 minut.

Poté se CuSO4.5H2O
do baňky. Okamžitě se vytvořila černá měď
Teplota se nějak nezvýšila.

RM jsem zahříval ve vodní lázni na 78-80 stupňů po dobu 30 minut.

Baňka byla ponechána při pokojové teplotě po dobu 1 hodiny.

V baňce byly 2 vrstvy, na dně černá měď. Jantarově zakalená nahoře.

Mezi nimi bylo něco lehce žlutého, co se nedalo rozpustit.

Pak bylo do RM přidáno 80 ml 25% NaOH a objevila se tmavě jantarová vrstva.

Nebyla cítit jako amfetaminová báze,
byla cítit velmi květnatě.
Nic nepřipomínalo amfetaminový olej.

Může mi někdo vysvětlit, co bylo špatně?
Postupoval jsem podle návodu pro malé měřítko z tohoto vlákna

p2np byl z BM-chemistry
a vypadá velmi čistě a jasně.
Kvůli tomu nemůže selhat.

Omlouvám se za špatnou angličtinu, doufám, že jste pochopili, co jsem chtěl říct.

View previous replies…

waltjr5858

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Vím, co myslíte tím květnatým zápachem, ale nedokážu vám říct, co to je. Přesně takovou poruchu jsem zažil. Dokonce i při použití cucl2. Měď nezpůsobila vaše selhání... je to něco jiného.

waltjr5858

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Ale vím, že bez ohledu na to, jaké množství se použije, pokud buď zmenšíte, nebo zvětšíte, nejlépe z původního videa, které je na této stránce, je titulek, který se objeví během videa a který říká, že byste měli přidávat p2np v průběhu 6 hodin. Jediný případ, kdy tato reakce opravdu fungovala dobře pro mě s velmi silnými účinky na konci, kromě toho, že byla stále špinavá a potřebovala řádné čištění, ale fungovala. Normální věci vodní alkohol a borohydrid dohromady a pak jsem vzal to, co jsem v té době používal pro substrát p2np a vydělil to 24. Cokoliv se rovnalo, tolik jsem přidával každých 15 minut, dokud to nezmizelo, což bylo 6 hodin. Při posledním přidání jsem si všiml, že z nějakého důvodu nedošlo k žádné reakci nabh4? Hádám, že jsem ho možná celý spotřeboval, tak jsem pro jistotu přidal půl gramu borohydridu. Počkal jsem 5 minut a začal kapat správné množství cucl2. Při menších reakcích je opravdu těžké poznat, jestli jste přidali měď, dokud se nepřestanou tvořit černé částice, protože baňka je na začátku malá a celá zčerná. Takže jak podle videa použili 25 nebo 26 G na 250 g p2np, tak jsem udělal reakci 10 G a bylo to někde kolem gramu nebo něco málo přes měď, takže jsem to tam prostě celé nakapal. Jakmile jsem byl hotov s přidáváním, tak jsem jenom přidal teplotu, dokud jsem nedosáhl 80c a počkal jsem asi 35 minut a nechal jsem to vychladnout na pokojovou teplotu a fungovalo to perfektně, mínusem je to, že to bylo úplně znečištěné nějakým boritanem... jakmile jsem si toho všiml, tak jsem to prostě znovu rozpustil a okyselil na pH 3, promyl to nepolárním a pak to znovu rozpustil a trochu promyl vodou. Vysušil jsem to a znovu přidal kyselinu, aby se to vybouralo... je to vybíravá reakce a rozhodně není tak jednoduchá, jak ji většina lidí uvádí, musí tam být nějaký trik, jakou teplotu dáte do reakce nebo jak dlouho to necháte reagovat, než přidáte měď nebo něco, je tam nějaký trik, aby to bylo konzistentní, protože vám rozhodně můžu říct, že reakce s hliníkovou rtutí je velmi nekonzistentní, dokonce horší než tato.