Co je to kurva? Myslím, že ses ztratil, kamaráde. Univerzitní knihovna se nachází hned vedle. Běž si studovat ty svoje doktorské sračky a buď kurva zticha. Nezapomeň, že je to knihovna... V knihovně se nemluví.
Ne, ale vážně, když jsi chytřejší než my všichni tady, proč to neuděláš sám? Proč jsi ty příspěvky vůbec četl, když to zvládneš naprosto sám?
Řeknu ti tajemství o chemii. Ve skutečnosti nejde ani tak o knihy, které si přečteš, jako o praktické zkušenosti, které získáš v laboratoři. To, že si o nějakém postupu přečtete, ještě neznamená, že jste schopni ho provést v reálném prostředí. Popírám tyto kecy. Tajný chemik, který si financuje vlastní laboratoř, může znát chemii mnohem lépe z toho prostého důvodu, že provedl mnohem více postupů, které aktivně napomáhají znalostem, než studenti chemie, kteří do skutečné laboratoře sotva vstoupí (mluvím z vlastní zkušenosti).
To, co mě rozčiluje, není to, že nadáváte na špatný produkt, ale to, že nadáváte lidem, že nestudovali chemii. Víte, že chemie je přírodní věda. Chemikem se může stát každý, ať už pochopí zákonitosti a správně je aplikuje v praxi.
Neřekl jsem vaší matce, že nemůže mít děti, protože není dost chytrá na to, aby to dělala "správně".
Nejlepší na tom je, že nejsem ani "odpadlík" jako egoisticky založený jedinec, jak bys to nazval ty, ale stejně mi tvoje hraní si na hrdinu zní z nějakého důvodu super arogantně...