- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 37
Ένα αρκετά σημαντικό πράγμα σχετικά με το τσεχικό pervitin που χρησιμοποιεί τολουόλιο. Στους τσεχικούς δρόμους παίρνετε κατά 90% υγρά πράγματα που περιέχουν τολουόλιο. Αυτό κάνει το φαινόμενο της "γρήγορης θερμότητας" κατά την εφαρμογή. Με τα θραύσματα κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης αισθάνεστε "τσίμπημα" λόγω του HCL. Το τσέχικο pervitin περιέχει επίσης πολλά μη ισορροπημένα υπολείμματα (οι κατασκευαστές εδώ δεν δίνουν δεκάρα για την καθαρότητα) .. όπως ιώδιο και μερικές φορές οξύ από μπαταρίες. (Αυτό μπορεί να βλάψει τη ζωή!)
+ Είναι επίσης συνηθισμένο να βρίσκετε "υπερθερμασμένα καφέ σκατά" που μπορούν να σας κρατήσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα...
Το τσεχικό pervitin δεν έχει να κάνει με την καθαρότητα, αλλά εν πάση περιπτώσει μπορείτε να αισθανθείτε αρκετά πιο γρήγορα από το 90%+ meth.
Η καθαρή μεθαμφεταμίνη είναι ομαλή. Το Pervitin είναι σαν γυαλόχαρτο.
Έχω πάρει πολλά είδη μεθαμφεταμίνης. Το τσεχικό σκατό είναι πιο τρελό και επίσης πολύ επικίνδυνο.
Οι Τσέχοι τοξικομανείς συνήθως δεν θέλουν καθαρούς κρυστάλλους, επειδή δεν αισθάνονται καλά.
Μόλις τώρα έχω κρύσταλλο από την Ολλανδία, τα φιλαράκια δεν έχουν αρκετά...
+ Είναι επίσης συνηθισμένο να βρίσκετε "υπερθερμασμένα καφέ σκατά" που μπορούν να σας κρατήσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα...
Το τσεχικό pervitin δεν έχει να κάνει με την καθαρότητα, αλλά εν πάση περιπτώσει μπορείτε να αισθανθείτε αρκετά πιο γρήγορα από το 90%+ meth.
Η καθαρή μεθαμφεταμίνη είναι ομαλή. Το Pervitin είναι σαν γυαλόχαρτο.
Έχω πάρει πολλά είδη μεθαμφεταμίνης. Το τσεχικό σκατό είναι πιο τρελό και επίσης πολύ επικίνδυνο.
Οι Τσέχοι τοξικομανείς συνήθως δεν θέλουν καθαρούς κρυστάλλους, επειδή δεν αισθάνονται καλά.
Μόλις τώρα έχω κρύσταλλο από την Ολλανδία, τα φιλαράκια δεν έχουν αρκετά...
- Reaction score
- 3
Επίσης το pervitin είναι ένα εμπορικό σήμα της μεθαμφεταμίνης που χρησιμοποιείται από τη Βέρμαχτ
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 37