Ei, mitte 100%. Ma tean, et nad toimivad hästi orgaanilise alusagensina elektrofiilsete liitumisreaktsioonide käivitamiseks. Ja palju lihtsamalt ja odavamalt osta.
See nitrogrupp imeb nii palju valimitihedust, et seda nitroaldoolreaktsiooni saab teha isegi ilma aluskatalüsaatorita. Metüülamiin võib deprotonida nitroalkeeni. Ive testitud töötab hästi.
Võin kinnitada, et sekundaarsed amiinid ei tööta nii hästi. tegin 250g skaalal 10ml dibutüülamiiniga. 3h pärast @65-70 ainult kerge kollasus. otsustasin olukorra päästa lisades monoetanoloamiini, mille puhul RM tumenes oluliselt ja läks häguseks. jätsin veel 20-30 minutiks kõrge kuumuse juures refluksima ja lülitasin välja lastes jahtuda toatemperatuurini, püreestasin üle ipa, külmutasin. esimene lüpsmine andis mulle umbes 170g P2-d.
NH-rühma sisaldavad ühendid, ammoniaagi (NH3) derivaadid. mõned näited : Metüülamiin. Heksamiin, amfetamiin, dibutüülamiin. primaarne amiin on ühend, mille NH3-s on ainult üks H asendunud millegi muuga, nt metüülamiin, sekundaarsete amiinide puhul on 2 H asendunud millegi muuga, nt dibutüülamiin, see on lihtsalt seletatud, seal on natuke rohkem, aga lihtsalt selleks, et sa mõistaksid.
Sõnum oli mõeldud niikuinii teemale, mitte sulle. me disskusime, kas sekundaarsed amiinid võivad seda reaktsiooni katalüüsida teemast ja ma tõepoolest kinnitasin, et dibutüülamiin vähemalt dosen ei tööta nii hästi.
Tere! Milline on teie arvamus bensaldehüüdi sünteesist stüreenist osoonolüüsi teel? ja Kas teie arvates on võimalik sinth. bzdhd salitsüülhappest või fenoolist?
Vean kihla jah tingimusel, et see võib olla vabapõhine, kui sa saad seda toidulisanditest, võivad sidained seda takistada, hoia meid kursis, olen uudishimulik. ma olin poolel teel, et kasutada amftaamiini baasi katalüsaatorina ükskord, kui mul oli propeen otsas, see oleks ka huvitav teada.
Tere lihtsalt kiire küsimus:
Ma tegin 100ml nitroetaani
142ml bensaldehüüdi
Ja pärast p2np ümberkristalliseerimist IPAga sai 149,2g pärast 2 päeva vaakumdessikaatoris täisvaakumis ja 2 päeva õhku kuivatatud. Kas see kõlab umbes õigesti yied või võiks seda parandada
Lugupidamisega newb
Teil on vaja võtta nii bensaldehüüdi kui ka P2NP molekulmass. 100 g bensaldehüüdi on veidi alla 1 mooli, 100 grammi P2NP on umbes 0,7 mooli. See tähendab, et teoreetiline saagis on umbes 70%.