Kas ma võin kasutada elavhõbedanitraadi monohüdraati või peab see olema veevaba ja kas keegi võiks mulle selgitada, miks mõnikord peavad mõned reaktiivid olema veevabad ja kuidas see mõjutab sünteesi.
Ma olen lihtsalt šokis!
Ma saatsin oma lõpptoote, mida te nägite piltidel, narkolaborisse ja nad ütlesid mulle nüüd, et selles on 0% amfetamiini!!!!!
KUIDAS ON SEE VÕIMALIK??? MILLINE MUU TOODE VÕIKS OLLA????
MINGI IDEE, MIS VÕIKS JUHTUDA?
Ma loodan, et see on viga või midagi sellist, ma saadan freebase ja lõpptoote analüüsilaborisse ja teavitan teid, aga ma olen hetkel täiesti šokis.
Tänan.
Saatke meile oma katsete tulemused, et teada saada, mis juhtus. Milliseid reagente kasutati ja millistes proportsioonides? Kust te ostsite reaktiivid? Pildil näeb välja nagu amfetamiin, kuid see võib olla üks selle analoogidest.
Nüüd, kui amfetamiin on kuivatatud ja atsetooniga puhastatud, mis on järgmine samm, mida ma teen, kas ma peaksin selle külmikusse panema või mida peaksin tegema?
Pärast puhastamist tuleb pulber põhjalikult kuivatada lahustite jälgedest ja seejärel pakendada vaakumkotti ning panna ära pimedas ja kuivas kohas, võite külmkapis.
Tere tulemuseks on 0% amfetamiini, ma kasutasin kõiki reagente, kuna protsess näitab, et need reagendid on farmatseutilised professionaalsete laboratooriumide tarnijatelt umbes osakaal ma tegin seda poolega kõik.
Eile ma uuesti teha protsessi uuesti koos arstiga keemik ja ta ütles mulle, et lõplik vaba alus on segatud IPA sel põhjusel on lõhn täna kuivatatakse ja saadetakse laborisse uuesti.
Laboritulemuse kohta ütles ta mulle, et võib olla 2 võimalikku seletust:
1 - P2NP meeldib polümeeruda ja võib-olla molekul on "kahekordistunud" ja sel põhjusel laborikatses ei ole "tuvastatud".
2- Lõpptoode võib olla reageerinud p2np ise.
Ma uuendan niipea kui võimalik.
Tänan.
Videos olev hape on 6-kraadise pH-ga. Minu süntees ületas seda numbrit palju, umbes 9 või 10 kraadi võrra. Milline on õige viis happe vähendamiseks, et taastada nõutav tase 6 kraadi pH, teades, et ma olen selles valdkonnas algaja. Palun selgitage samme lihtsamalt, tänan teid.