Ma pean ütlema OrgUnikumile, et loomulikult ei arvanud ma, et teil on kõik vastused olemas. Aga sellepärast ongi hea lugeda raamatuid, patente, kirjanduse publikatsioone jne jne. Lihtsalt teile öelda, et Leuckarti reaktsioon ei tööta madalamatel temperatuuridel, ja ma olen lugenud raamatuid ja raamatuid (Moore, Fester, Snow, "Dr Buzz"), ja ma pean lihtsalt järgima teie juhiseid, kui te olete väitnud nii palju, flase info, ja see on JUST MINU arvamus. Te ei tunne mind. Te ei tea minu vanust ja haridust.
Ma olen uudishimulik, kui sa ütlesid: "Ei tööta küll. Mitte selle jaoks, mida me teeme. Miks? Ma ei tea, aga see ei tööta."
Ma ei saa sellest aru: Mida sa mõtlesid 160 C all? Reaktsioonitemperatuur koos formiaadiga? Ja kui nii, kui see on nii, et teha formamiidi "in-situ", et ma võin täielikult aktsepteerida ja seostada. Sa kirjutasid ka midagi sellest, et vaja väga head kolonni, kui olla 160 C kuumutamisel, ja mingi rõhk. Miks? Mida sa silmas pidasid? Mul on 3 erinevat ja ma kasutan sirget kolonni veevabastuseks ja 100-120C paar tundi, kuni olen rahul reaktsiooniseguga, kui P2P on täielikult segatud sulatatud formiaadiga või veevaba formamiidiga. Sa väitsid ka, et vesi teeb trikki, kui kasutad sipelghapet koos formamiidiga. Ma ei tea, mis see väide on, aga ma paneksin lihtsalt vett ilma selle "kasutu" sipelghappeta reaktsioonisegusse. Sipelghapet saab kasutada palju hüdrogeniseerimisi. Samuti on üsna tavaline kasutada koos nikliga redutseerimisel ja Leuckart, nagu me kõik peaksime teadma, on reduktiivne aminatsiooniprotsess. Sipelghape kui redutseerija ja ammoniaak kui amiini allikas, et see oleks lihtne, kuid ka õige. Leuckartis on hea kasutada formamiidi koos katalüsaatorina vaid katalüütilise koguse ammooniumformiaadiga (0,1-0,5 molaarse ekvivalendiga). See on üldtuntud.
Olen tõesti veel algaja ja õpin iga kord eriti headest vestlustest, raamatutest jne. Aga ma ei õpi, kui sa ütled nagu lihtsalt tead, aga ei oska seletada isegi vihjeid anda. Seda ma võtan nii, et keegi lihtsalt mängib minuga. Leuckart vihkab vett. Katalüsaatorid on kasutatavad vahendid.