Fenüülatsetooni (P2P) süntees bensaldehüüdist koos butanooniga

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
426
Ma arvan, et mind huvitab tegelikult selle reaktsiooni stöhhiomeetria. Teistes bayer-willigeri kirjutistes ma ei leia seda tohutut kogust GAA-d. Kas keegi oskab mind aidata põhjendusega? Olen tõesti lähedal sellele, et seda proovida, kuid GAA kogus on problemaatiline.

billythekid

Don't buy from me
New Member
Reaction score
5
see kogus gaa on palju ja minu parim oletus, miks, on see, et peräädikhappe valmistamine kohapeal (reaktsiooni ajal) ja ilma katalüsaatorita on ebaefektiivne, nii et keemik kompenseerib seda üle, et aidata seda, samuti kasutatakse siin lahustina GAA-d.
valmistades peräädikhapet päevi enne ja katsetades olemasoleva hapniku sisaldust, saate tõenäoliselt paremaid tulemusi. Seda öeldes olen näinud, et professionaalid kasutavad seda meetodit ja saavad parimal juhul vaid 35-65% valmistoodangust. nii et kogenematu keemik saab tõenäoliselt veelgi halvema tulemuse ja uustulnuk tõenäoliselt ebaõnnestub või veel hullemini vigastab ennast. Soovitan lugeda ja õppida ning alustada väikselt
veenduge, et puhastate oma valmis reaktsioonisegu iga sammu lõpus põhjalikult, ärge ületage aldol-kondensaatoris -5c laske mek/bensaldehüüdi segada üleöö külmkapis pärast gaasitamist.
ärge ületage 60c Bayeri küllap. ja uurige teisi oksüdeerijaid, sest ma saan paremaid tulemusi teistsuguse oksüdeerijaga.

View previous replies…

TheNut22

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
89
Minu esimene katse teha MPB performiinhappe oksüdatsiooni, et seda nüüd paremini teha.
Minu MPB ei sega tegelikult sipelghappega, kuna ma panin selle sipelghappe lahusesse, puhverdasin seda naatriumkarbonaadiga, nii et
kas ma vajan oma MPB jaoks lahustit? Kui pean, kas ma võin kasutada etanooli või on atsetoon parem? OrgUnikum? Keegi? MadHatter?
Oleksin väga tänulik, sest ma ei taha nüüd oma reaktsiooni ära rikkuda ja võin anda näpunäiteid protseduuri kohta, kui see läheb ja hästi toimib. JA, mul ei ole DCM... Ma ei ole seda veel etendushapet pannud.

Last edited:

TheNut22

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
89
Või kas ma võin kasutada jäääädikhapet oma MPB lahusena ka oma performiinhappega?

Grubby

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
12
Eh3YM0zIPF
RjQlvu3DaR

Ya!ψ(`∇´)ψ RM pärast reaktsiooni bensaldehüüd + MEK + HCI muutub mustaks ja vaidlustab 3-metüül-4-fenüül-3-buten-2-ooni destillatsiooni, mille keemistemperatuur on 269! See on esimene kord, kui ma ostsin -60kpa vaakumpumba vaakumdekompressiooniks ja sain edukalt kuldkollast vedelikku 3-Metüül-4-fenüül-3-buten-2-oon! Aga masin tundub olevat ülekuumenenud. Nüüd võin ainult destilleerimise peatada... Tahate ju, et ülejäänud rm oleks täielikult destilleeritud? Ma ei taha destilleerida välja kõrgema keemistemperatuuriga lisandeid ja rikkuda oma rasket tööd⋯

View previous replies…

Labchef

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
2
Pls show your vacuum pump and how you used it in distillation please.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,116
Deals
1
See on tõsiselt punane kraam. Tavaliselt on punane minu jaoks hcl-i rohkus, aga võib-olla mitte sel juhul, idk. Ma olen leidnud, et 4:1, hcl(l) :H²SO⁴ on ekvivalentne kogus, mis kulutab ära kogu väävli. Kindlasti 3:1 on ikka gaasiline. Kas teil oli gaasiga kuivamistoru võrgus?

handle

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
77
esimesel katsel ei ole kuivatustoru. lisab järgmisel korral HCl-hapet otse juurde.

View previous replies…

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,116
Deals
1
Teil võib olla õigus. m kui ma otsisin ing oma meetodit, jätsin selle kõrvale, sest bensüülalkoholi destilleerimine värvi lahjendajast oli kõige elujõulisem meetod Bensini saamiseks. Alc ( keemiafirmad müüvad seda, kuid theynprerequisite tahavad liiga palju teada, mida te teete midagi), kuid märkasin hiljuti selle Amazonis, nii et ma võin lihtsalt klõpsata osta ja seal ei ole küsimusi

handle

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
77
Jah, see on kummaline, kuidas riigid reguleerivad kemikaale. 1 erinev 1 igast riigist. 🤔

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,116
Deals
1
Seda ei kontrollita, kuid Sima Eldredge'i töölehe täitmine on hirmutav. MIDA kolledži või kutsetunnistusega ettevõtet esindate, mis on ettevõtte tulumaksu ID? Milleks te kavatsete seda kasutada? Ei aitäh

handle

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
77
26. oktoober 2024.
Üks meetod ütleb, et Chill and Ice MPB
Teine meetod ütleb, et Heat and Reflux MPB
Ma lihtsalt teen mõlemat :rolleyes:?

Labchef

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
2
Nii et te kuumutate ja tagasilöögi MPB lahust, seejärel jahutate jääl, kas te saate kristalle, kui te seda teete ja kas kristallid on toatemperatuuril kuivad.

TheNut22

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
89
Mulle ei meeldi midagi gaasida, sest minu piirkonnas on kontsentreeritud väävelhape keelatud. Ma olin nii kergendunud, kui ma sain väga häid tulemusi, et võtsin lihtsalt koostisained mõõtu, panin kogu kupatuse kokku, hakkasin kuumutama ja vaatasin filmi.

TheNut22

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
89
Performiinhappe protseduur oli nagu õudusfilmi vaatamine koos vastiku paanikahooga. Kui ma lahkusin sigaretti suitsetama (4-5 min) ja tulin tagasi sisse, oli kolb nii kuum, et näis, nagu oleks see veidi keenud! Aaannnd, jälle VÄGA kiiresti jääkülma vee all ... Pärast pikka segamisprotsessi (~3,5 h) ja kuna pidin seda tegema kätega (higistades ja raputades), sest 1 L kolb ei mahu minu küttepoti külge, jätsin selle jahedasse vette. Ma olin šokeeritud, kui lugesin, et see võib toatemperatuuril bensaldehüüdiga plahvatada! Võimalik, et seal ON ka puhastatud, kuid mitte destilleeritud toode. Noh, mul on hea meel, et segu on nüüd ruumis, kus temperatuur on alla 20 C...

handle

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
77
😆 selleks ongi tuleteemant.
3 = vedelikud, mida saab süüdata peaaegu kõikides keskkonnatemperatuuritingimustes

TheNut22

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
89
Noh, mul õnnestus ja hea! Ja hea on õppida midagi uut keemia kohta, aitäh, ja, ütleme nii: Palju õnne...
Kuidas ma võin oma munni kondensatorisse topida ja samal ajal teha vaakum "destillatsiooni"...

B APPLE

Don't buy from me
Member
Language
🇧🇬
Reaction score
3
Teacher! Can you teach me how to synthesize methamphetamine from phenylacetone? Thank you

B APPLE

Don't buy from me
Member
Language
🇧🇬
Reaction score
3
Excuse me! I poured methylphenylbutenone with acetic acid and 50% hydrogen peroxide Is it normal for the temperature to rise to 8-90 degrees on its own?

Labchef

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
2
What’s the color of your mixed MPB + acetic+ peroxide solution? I used commercial available peracetic acid. Solution color is dark brown but no rise temperature until heat was applied

B APPLE

Don't buy from me
Member
Language
🇧🇬
Reaction score
3
I have now completed the production of phenoxyphenylpropene!

B APPLE

Don't buy from me
Member
Language
🇧🇬
Reaction score
3
I saw that the teacher taught me to extract with chloroform. When I poured 800ml of chloroform down without layering, I was completely dumbfounded and spent a lot of material costs And the more I thought about it, the more unwilling I was to accept that after pouring chloroform and replacing it with DCM, the layers actually separated before using vacuum distillation to obtain it!

B APPLE

Don't buy from me
Member
Language
🇧🇬
Reaction score
3
Let me tell you something interesting! I bought Diethyl Phenylacetate CAS20320-59-6 and easily obtained Phenylacetone. I obtained approximately 650ml of Phenylacetone from 1000ml of Diethyl Phenylacetate! Then I watched a video on the forum and wanted to purify phenylacetone! I mixed potassium carbonate with distilled water and phenylacetone, and the whole thing kept boiling! I want to say it's too bad to be reimbursed, but after boiling over 650, there's still 180 left But it's because of this that I know it's very pure! I don't understand chemistry very well, so sometimes I ask some basic questions but nobody pays attention! They have been using materials and testing themselves all along!

B APPLE

Don't buy from me
Member
Language
🇧🇬
Reaction score
3
We are synthesizing more phenylacetone! I tried to synthesize methamphetamine from sodium borohydride but failed! The reason may be that the percentage of methylamine water is not high

Attachments

• 5MluoInB3v.jpeg
    5MluoInB3v.jpeg
    3.9 MB · Views: 8
  • mgaxoYsGP5.jpeg
    mgaxoYsGP5.jpeg
    5.4 MB · Views: 39

Labchef

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
2
Can you share how you synthesize phenylacetone using diethyl phenylacetate. Is diethyl phenylacetate commercially available?