5-MeO-triptamin szintézis melatoninból

csigger

Don't buy from me
Resident
Reaction score
9
Mi helyettesítheti az n-butanolt?
Köszönöm

View previous replies…

OneTensionSkyRed

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
4
Benzyl alcohol with ethanol or methanol to dissolve NaOH works okay for this. Isopropyl alcohol can also be used although the reaction will take much longer time to complete. Maybe even glycerine+ethanol/methanol can be used for this.

Plantguy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
1
Működhet-e bármi más, mint az n butanol

Raspberry2-3-4

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
2
Lehetséges-e cirkónium(II)-hidridet használni NaBH4 helyett hidridredukcióhoz?

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
347
hangok egzotikus ezért fogalmam sincs, de meg kell ellenőrizni egy hasonló eljárást egy ismert Na borohidrid előkészítéshez, majd összehasonlítani a feltételeket, hogy legyen egy elképzelése a szükséges adatokról annak érdekében, hogy megközelítsük ezt

Raspberry2-3-4

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
2
Nagy hibát követtem el. Azt hittem, hogy butanolt használok, de végül metanolt használtam helyette. A tévedésemre 2 órai melegítés és keverés után jöttem rá, és amikor hagytam kihűlni, gélszerűvé szilárdult. Metanolt adtam hozzá, kevertem, ugyanúgy koncentráltam, mint a butanol használatakor, és hűtés után kikristályosodott. A hozam gyenge.

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
347
így tanuljuk meg és alkalmazzuk a tudást... a dolgok általában nem működnek elsőre, az, hogy működik, de nagyon nem hatékony, az az, amit általában a reakció feltárása előtt kapunk. Úgy érzem, hogy hajlandó vagyok megpróbálni a butanol helyett IPA-val (tudatában vagyok az elegyíthetőségnek), kissé zavarba ejtő a dithionit használata (az eredeti ródium writeupban), és tervezem, hogy egy kis NaBH4-et adok hozzá, hogy az elegyet redukáló közegben tartsam.

Raspberry2-3-4

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
2
Van valami baj a következő módszerben a generált 5meo-T-ból származó áramlással?
Itt vannak az extrakció lépései.

1:
4,7 gramm 5Mmeo-T-t 100 ml metanolban feloldottuk,
amelyet jég-sófürdőben 0 °C-ra hűtöttünk.

2:
A kevert metanolhoz 3,70 ml acetont adtunk. 15 perc elteltével lassan 1,45 g NaBH4-et adtunk hozzá, hogy az oldatot 5°C alatt tartsuk. Ezt 60 percig kevertettük jégfürdőben.

3:
60 perc után 35 °C-os vízfürdőben kevertettük, hogy a NaBH4-et eloltjuk.

4:
A metanolt visszahűtöttük 0 °C-ra, majd 0,75 g para-formaldehid oldatot adtunk hozzá. 15 perc elteltével lassan hozzáadtunk 0,65 g NaBH4-et. 60 perc elteltével 35 °C-os vízfürdőben kevertettük, hogy a NaBH4-et kioltjuk.

5:
Hozzáadás után 48 órán keresztül szobahőmérsékleten kevertettük.

CCL4 huffer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
41
Tehát kezdésnek miért az aceton?
Másodszor, nem hiszem, hogy a paraformaldehid működne.
És wtf, miért csinálod ilyen bonyolulttá, miért a 3. lépés???????????
Nyilvánvalóan, ha ur oltás a végén, miért kellene u kell oltani, mielőtt u nem veszi észre, hogy a hideg hőmérséklet részben ott van, hogy kevésbé lép kölcsönhatásba a formalin is nem is beszélve, mivel mikor hővel oltás NaBH4 u nem adunk semmilyen warter vagy bármi, amit látom, hogy ez lehet reagál.
Oh is egy másik dolog, kétlem, hogy egy jég só fürdő tenné a munkát, mivel u kell alatt -15
Csak menj kövesse ezt a módszert https://bbgate.com/threads/synthesis-5-meo-dmt-from-5-meo-tryptamine.294/
ur csak pazarolja chemikals ezzel.
Oh még egy dolog, kétlem, hogy a jégsófürdő elvégezné a munkát, mivel -15 alatt kell.

Raspberry2-3-4

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
2
Nem dolgoztam ki a folyamat részleteit a reakció befejezése után, de a következőképpen képzelem el a folyamatot.

1:
Adjunk HCl-t, amíg az elegy pH-ja kb. 3 nem lesz, és pároljuk el a metanolt (lehetőleg vákuumban).

2:
A visszamaradt elegyet ezután 3-szor mossuk 50 mL DCM-mel, majd a DCM-et eldobjuk/újrafelhasználjuk.

3:
Ezután NaOH-t adunk a vizes oldathoz, amíg a pH körülbelül 10 nem lesz, és az oldatot ismét 3-szor mossuk 50 mL DCM-mel, majd összegyűjtjük és tároljuk. A DCM-et MgSO 4 segítségével szárítsuk meg és pároljuk be a DCM-et.

CCL4 huffer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
41
Csak kövesse egy előre elkészített módszer, ha u akar bármilyen hozamot tudom mondani u hiányzik a tapasztalat, hogy "tervezzen" egy szintézis, így csak kövesse eljárásokat .

hu1984915

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Anyone konws how to synthesis 5meo-dipt from 5-meo-tryptamine?

CCL4 huffer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
41
isopropyl iodide ig

View previous replies…

hu1984915

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
proceed with the synthesis directly?
Do you have a tutorial link
ty

hu1984915

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
em....
it seems generate nipt not dipt?

CCL4 huffer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
41
just do the shulgin methyl iodide synthesis but substitute the methyl iodide with isopropyl iodide