Amfetamin szintézis P2NP-ből Al/Hg segítségével (videó)

SD850IS

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
7
Úgy tűnik, nem tudom megtalálni a vízmentes acetont... Amikor a múltban acetont használtam egy szintézishez, akkor aceton volt egy
barkácsáruházból vettem, a márka neve klean strip. Mi a különbség, és lehet-e barkácsáruházi aceton használni a

Amfetamin szintézis????

m03

Newbie
New deal
Reaction score
3
Csak kíváncsiságból kérdezem... ha nem tudnánk beszerezni az első videóban látható 2 literes laposfenekű lombikot, és valami tejes gallonnal helyettesítenénk, akkor a hő hatására megolvadna, és lényegében szennyezné a szintézist?
Továbbá, ugyanabban az első videóban az oldathoz a nátrium-hidroxidból mind az 50 g-ot felhasználjuk?

G.Patton

🐝SuperModerator
⭐️MODERATOR⭐️
Expert
🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Solutions
3
Reaction score
3,826
Deals
1
Kísérletet végezhet: öntsön 60-70 fokos forró vizet ebbe a fajta palackba, és tartsa 10-15 percig. Vegye figyelembe, hogy ehhez a palackhoz nem lehet reflux kondenzátort csatlakoztatni.
igen

m03

Newbie
New deal
Reaction score
3
okoz-e a reflux nélküli használat bármilyen problémát a szintézisben?

G.Patton

🐝SuperModerator
⭐️MODERATOR⭐️
Expert
🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Solutions
3
Reaction score
3,826
Deals
1
Az oldószer részben vagy teljesen elpárolog.

WinterDust

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
215
Deals
3
Nem értek egyet veled, akkor lehet, hogy elég pontos meghatározások, ha egy személy jogos vagy nem vásárolni kérdezni néhány kérdést.

És nem, a SMART emberek oka az, hogy nem adják ki nyilvánosan a kapcsolataikat, minden, ami nyilvános, hirtelen a bűnüldöző szervek megfigyelési listáján van. Minél kevesebb ember tud néhány beszállítóról, annál jobb az emberek számára, akik komolyan gondolják és nagyszabású műveletekkel dolgoznak.

Bizonyos mértékig nem értek egyet G.Pattonnal, igen, a BBlisták törvényes forrásokat kínálnak, de az árak tekintetében szabályozatlanok. Beszéltem néhányukkal, és az érveik nevetségesek.

Az árakat a külső piacnak megfelelő fórumon kellene szabályozni, és továbbra is szabályozni kellene, és nem az amerikai "nyílt piaci" értékrendet kellene használni.

G.Patton

🐝SuperModerator
⭐️MODERATOR⭐️
Expert
🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Solutions
3
Reaction score
3,826
Deals
1
Ez piacgazdaságot jelent. Senki sem ad el veszteséggel. Ha szabályozni fogjuk az árakat, senki sem fog velünk dolgozni. Mi csak szabályozhatjuk az üzlet teljesítését letéti szolgáltatásként.

WinterDust

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
215
Deals
3
G,

Ebben a hozzászólásban is egyet kell értenem önnel.

Az emberek akkor fognak itt dolgozni, ha van piac, és a kereslet, mint látjuk, magas a fórumon.

A piac szabályozása nem jelent veszteséget az eladóknak, a gazdaság nem így működik. Ha van egy szabályozott piac, az azt jelenti, hogy több érdeklődő fog érdeklődni a fórumon való munka iránt, és a tagok nagyobb biztonságban érzik magukat.

Vegyünk például egy példát:

Az egyik tényleges eladó itt a BB-listán, P2nP / 1KG-t 200$-ért árul, az európai célár 100$. Ami azt jelenti, hogy az eladó legalább 100%-os profitot termel, hogyan lenne ez veszteség, ha a piacot 100$/KG-ra szabályoznák? Persze, hogy profitot fognak termelni, nem 100%-ot, de talán 20%-ot igen.

Ez egy üzlet, és ennek megfelelően kell kezelni, szerintem a fórum hosszú távon több veszteséget fog termelni a szabályozatlan piac miatt, mert mint láthatod, a tagok többsége valójában a fórumon kívüli forrásokat keres, mert az emberek tudják, hogy a fórumon kívül sokkal olcsóbb a piac és a minőség is azonos.

melk

Newbie
New deal
Reaction score
11
Ön egy nagyon furcsa személyiség.
Ha az emberek kérnek egy terméket, azt állítja, hogy mindig megtalálja, és mindezt a normál ár alatt .
de soha nem válaszolsz közvetlenül . Csak igaz, nagyon alattomos módon.
Nem bízom benned, hogy őszinte legyek.

WinterDust

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
215
Deals
3
Nem értettem a mondanivalóját.

Ha tovább szeretné megvitatni ezt a témát, kérem, küldjön nekem egy PM-et.

andre010

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
1
Helló, tudna nekem segíteni ?

Lehetséges-e a videón bemutatott módszerével Al/Hg helyett lítium-alumíniumhidridet THF-ben (LiAlH4) venni ?

Lemásolhatom az Ön szintézisét LiAlH4 THF-ben történő felhasználásával ?

UWe9o12jkied91d

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
512
Deals
5
Nem, uram. A LiAH csak laboratóriumi használatra való, nagyon piroforos. olvassa el a biztonsági adatlapját annak, amivel dolgozni akar, kérem!" Továbbá, valahol ebben a részben van eljárás a LiAH redukciójára, ha keres és megnézi, valóban észre fogja venni, hogy nagyon különbözőek.

A NaBH4 egy jó helyettesítő, nézd meg a témát.

andre010

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
1

auch mit LiAH-Reduzierung
így NaBH4 helyett Lialh4 helyett THF-ben tudnám kopie az eljárást a videójából ?

Benz88

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇩🇪
Reaction score
5
Hé srácok, ezt a szintézist többször sikeresen elvégeztem, nagyon jó eredményekkel. Sajnos az izopropanol szaga zavar. Mi a helyzet az etil-acetáttal? Lehetséges az izo helyett etil-acetátot használni? Előre is köszönöm kedves közösség.

Acidosis

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
158
igen, ez a szintézis tökéletesen működik etil-acetáttal, csak kevesebb ecetsavat használjon, mint izopropanollal, különben minden rendben lesz.

andre010

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
1
Ismer egy eljárást az amfetamin szintézisére a LiAlH4 redukcióból THF-ben történő LiAlH4 redukcióval történő gyors és rövid leírására ?

UWe9o12jkied91d

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
512
Deals
5

Tessék, kérem, ne égesse le a házát!
shulgin is leírja ezt néhány tízszer a pikhalban

UWe9o12jkied91d

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
512
Deals
5
Nem egészen, keresse meg a NaBH4 eljárást ebben az alfórumban. az első ingyenes a másodikat találja magát :p

workworkwork

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Solutions
1
Reaction score
32

Megosztaná ezt a szállítót, vagy elküldené nekem privát üzenetben?

Jack

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇬🇧
Reaction score
20
Cam valaki nagyon részletesen leírja nekem, hogy alumínium amalgám készítésekor pontosan mikor kell leöntenem a higanyos oldatot az alumíniumról? Nem világos, hogy kell-e egy nehéz szürke vastag csapadék vagy sem.