Amfetamin szintézis P2NP-ből Al/Hg segítségével (videó)

Xiaoyan

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
5
Üdvözlöm!
Lenne egy kérdésem a laboratóriumi berendezésekkel kapcsolatban,

A boroszilikát üvegen kívül milyen más típusú anyagok használhatók reaktorként?
Ez befolyásolná a szintézis minőségét?

Milyen berendezés ajánlott 500 P2NP g. szintéziséhez?

Köszönöm.

UWe9o12jkied91d

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
512
Deals
5
PP. HDPE vagy akár fém, ha a teljes belső felületet PTFE védőbevonattal látja el.
Hordó a hordóban, így hűteni és melegíteni lehet. Nagy kondenzátor csőből a csőben. lyuk a kondenzátorhoz, lyuk a teflon felső keverő adapterhez (Vagy egy nagy cementkeverő fúrógép, amely egy szabályozóra van akasztva). az alumíniumodnak vastagabbnak kell lennie, mint a sub 50-100g reakciók, sokkal vastagabb, különben kimegy a kondenzátor.A határ 100g mondják, de eléggé meg vagyok győződve arról, hogy sokkal többet is lehet skálázni. 1 ember van itt, akiről tudom, hogy 1kg-os reakciókat csinál ezzel a módszerrel, és amit ő mond, hogy "órákig" tart az amalgámozás és az alumíniumlemez használata.

View previous replies…

UWe9o12jkied91d

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
512
Deals
5
Nem, ez nem befolyásolhatja a minőséget, de vigyázzon, szobahőmérsékleten mind a hdpe, mind a pp szinte bármiben rendben van, de 110 * C-on elkezdenek deformálódni, különösen oldószerek, savak stb. alatt.

Xiaoyan

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
5
Oké.
A jó szintézishez ideális hőmérséklet-tartomány 50 és 70°C között van, igaz?

Xiaoyan

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
5
Bármilyen ajánlást az alumínium vastagságára vonatkozóan, amelyet használnom kellene, és hogyan készítsem el az amalgámot ezzel a
alumíniummal?
Le kellene vágnom valamilyen méretre?

UWe9o12jkied91d

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
512
Deals
5
Jól dolgoztam 0,25 mm-3 mm-es "lemezzel" ,azért mondom idézőjelben, mert kézzel könnyen hajlítható. Kis méretre vágom és 1-2 sec blitzet csinálok a kávé grinde/blenderben, csak egy kis felületért.

Xiaoyan

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
5
3 mm alumínium, milyen mennyiségű p2np-hez ajánlott?
Kávéőrlővel jól őrölhető?

Xiaoyan

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
5
Oook
Én ussing 0,04 mm Al szintetizálásához 50 P2NP
Használhatom-e ugyanazt az Al-t 100?? 200??? 300???

És még egy kérdés, ha nem bánja,
Milyen teflonspray-t lehet használni a dob lefedésére??

Keresem, és csak kenő spray-t találok.....

Pavel

Don't buy from me
Reaction score
1
Kérjük, kezdje kis mennyiséggel. amikor látja a problémát a hűtéssel kapcsolatban gondolja át, hogyan oldja meg. Könnyen lehet 1/2 cucc a padlón - (jobb megoldás). A legrosszabb az Ön számára. azt jelenti, hogy az összes hely piszkos a higany ;( véleményem szerint a hordó festése zsákutca.

UWe9o12jkied91d

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
512
Deals
5

purple_rain

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
2
Honnan tudom, hogy a légzőkészülékem véd-e a higanygőzök ellen vagy sem? (Magam higany(II)-nitrátot szintetizálok higany és salétromsav segítségével, így némi higanygőz keletkezik).
Számít-e, hogy jégecetet vagy csak ecetsavat használok? Nehezen találok beszállítót a jégecetsavhoz.

UWe9o12jkied91d

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
512
Deals
5
Esetleg egy tesztcsík mérgező anyagokra? A laborboltokban árulnak ilyet. Nedvesítsd be a használt szűrőt, és fújd le a csíkot, gondolom.
De azt hiszem, túlságosan aggódsz. a higany nagyon magas forráspontja 360 fok C, a kondenzátorod gondoskodik róla, és még ha némi higanygőz is kerül más gázok által a kondenzátoron kívülre, ez olyan kis mennyiségben van, hogy valószínűleg többet veszel magadhoz, ha lazacot eszel.
Használhatsz akár csak vizet is, tehát természetesen 80% vagy bármi, amit találsz, az oké.

dirktem

Don't buy from me
Reaction score
0
Miért játszik mdma zenét az amfetamin készítésekor. nem lehet törölni

purple_rain

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
2
Az amfetamin-szulfát szűrésére szolgáló ruhadarab helyett használhatok szűrőpapírt? Továbbá, mivel elemi higanyból és salétromsavból fogok oldatot készíteni, hogyan kell tárolnom, mivel nem lesz szükségem az egész oldatra egy tétel amfetaminhoz?

UWe9o12jkied91d

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
512
Deals
5
Használhat kávészűrőket az élelmiszerboltból, jobb, mint a papír.
A sav koncentrációjától függ, 70%-ig rendben kell lennie a hdpe-ben.

Heartburn

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
10
A néhány hónappal ezelőtti legelső sikeres szintézisem óta számos különböző kombinációt próbáltam ki a szintézis optimalizálásával, főként a könnyebb/olcsóbb tisztítással kapcsolatban. Ezért van számotokra néhány konyhai tippem és trükköm:

1. A dekantált Rm első savanyításához használjunk gáznemű HCl-t folyékony oldatok helyett. Miért? ha úgyis AB extrakciót fogsz csinálni, akkor a köztes ion nem igazán számít, de emellett szinte lehetetlen véletlenül túlsavasítani az Rm-et, a freebase oldat vízmentes környezete miatt a túlzott HCl csak megy egyenesen a füstelvezetőbe. Úgy vettem észre, hogy ez a folyamat érezhetően több, idő- és költséghatékonyabbnak tűnt, ha buborékos vályú diffúzorral, nem csak egyenes gumitömlővel (imho a legjobb és legkönnyebben beszerezhető szilárdan porózus levegőztető kő az akváriumba, de nem lehet természetes bazaltból vagy más HCl-érzékeny kőzetből) és keskeny, magas főzőpoharat használsz.
2. Ez a tipp nagyon hasznos lehet a ppl számára, akik viszonylag nagy mennyiségű freibázissal dolgoznak egyszerre. Tényleg nem olyan bonyolult, mint ahogyan azt írni lehet. Ha az első sóelőkészítés olyan egyszerűnek és stresszmentesnek tűnt, de a következő savanyítást úgy tudod megcsinálni, hogy majdnem ugyanolyan legyen, mint az előző. Fogadok, hogy van valami precíz mérleg és valamilyen szárítókamra (sütőkemence), így kb. néhány kb. 200mg mintát tudsz venni a szűrt sóból, és egyszerűen csak gravimetrikusan elvégezni a nedvességtartalom kijelölését, ez az ISO szabványos eljárás elolvasható néhány mindent-szabad internet könyvtárban. Hogy mennyi az a "kevés", az az Ön megítélésén múlik. Az utolsó száraz súlyozás után ezek a minták mehetnek vissza a tételükbe. Miért kellett volna egyáltalán lelkesnek lenniük néhány szokványosan opcionális eljárás elvégzéséhez? Nos, először is, a még nedves tétel maradék részének szárazanyag-tartalmát alkalmazva tisztességesen pontosan ki tudná számítani a nyers Rm hozamot. Tehát ez minden hasznos? Nem, nem igazán. Néhány mesésen egyszerű sztöchiometriai egyenletet végezhet, és nagyon pontosan kiszámíthatja a teljes oldatmennyiséget, hogy pH.6-ot kapjon. Egyszerűen ellenőrizze a számítást kétszer, és nyugodtan dobja ki a teljes sav 80-90%-át. A többit cseppenként adagoljuk, mint mindig.
3. Ha volt esélye elkapni egy lehetőséget, hogy megvásároljon egy "rövid lejárati idejű" palack HPLC minőségű izooktánt az árának egy kis töredékéért; Jobb, ha figyelmesen elolvassa: nem penészes, csak a stabilitás és a tisztasági tanúsítvány nem lesz garantált. De ez minket amúgy sem zavar. Az utolsó AB kicsapást mindig izooctánban lévő báziskivonattal, oldattal és aceton/élelmiszer minőségű foszfor(V)savval végzem. Miért olyan csodálatos ez? Nincs nehézfémtartalom, mint elég gyakori volt pl. a petróleuméter, továbbá polaritási index 0,1, ami ezt az oldószert a 2. legoldhatatlanabb folyadékká teszi a vízben, és egy csomó tulajdonság. De 5 perc alatt teljesen szétválasztható a tölcsérben, miközben fagypont alatt van, és valahogy varázslatos módon a világ legpontosabb pH-érték-csökkenési indikátorként működik. Gyorsan, akkor kaptál véletlenül tej, zabkása, és nagyon gyakran használja a pH papírok,. de az izooktán / aceton oldat keverve magstir max rpm, mindig "Az utolsó csepp" teszi a ködös oldat kötődik össze a jellegzetes poros felhők, így a tetején az oldat teljesen tiszta másodpercek alatt is ad ideális pH abban az időben . (van bármilyen PhD kémia, hogy megpróbálja megmagyarázni az egész közösség?) Is, ha ABExtrakció megfelelően történt, akkor többször újra felhasználhatja, mint a legjobb a rendelkezésre álló reakció puffer.
Nyugodtan kérdezzen ezekről.

G.Patton

🐝SuperModerator🐝
⭐️MODERATOR⭐️
Expert
🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
3
Reaction score
3,810
Deals
1
Ön amfetamin*HCl-t állít elő saját használatra?

Heartburn

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
10
Ez csak egy köztes forma az összes tisztítási lépés között. A végső ion általában szulfát a választás szerint. Mivel egyik ismert titrálási indikátor sem alkalmazható erre a konkrét esetre, Rengeteg indikatív papírt kell használnia az ismeretlen koncentrációjú oldat végpontjának elkapásához, nem tudok csak olcsó és gyorsan értékes minőségi látványt kapni a legfontosabb lépésről. Mint általában gyanítható, a szabadbázis gázosítása valami komolyan csúnya mérgező gáz buborékolásával, amelyet az antik Kipp-parátus modern adaptációjában készítettek, amikor kritikusan fontos, valószínűleg a legnagyobb veszély és a legkevésbé költséghatékony módja a sózásnak. De egyszerűen lehetetlen túlsavasítani a vízmentes freebase oldatot, különösen, ha a tényleges hozam lottó. A túlzott HCl csak buborékos, hogy boldogan elkapja a levegőből származó nedvességet, és idővel bármilyen fémfelületet rág. Azzal, hogy jobban megismerkedtem az al/hg redukcióval, úgy döntöttem, hogy az A-B extrakciót a recept kissé frissített változatában léptetem életbe. Azóta kötelező szintézislépésként teljes A-B-t csinálok, még akkor is, ha az első freebase réteg szinte színtelennek tűnik. Csak a saját egészségem érdekében. Nagyjából 15-20 adagot csináltam már, mindig 10-20 grammot, és szinte minden alkalommal más és más lett a végeredmény. Nem csak a kinézet különbözik, hanem az is, hogy milyen hatással lesz a viselkedésre, ha berúgsz.
Nekem; mint régóta analitikus laboratóriumi dolgozónak, az átlagos reprodukálhatósági tényezőm komoly ok az önszégyenkezésre. Szó szerint minden alkalommal más lesz, nem számít, hogy ugyanabból a szubból készültek, mint tegnap, beleértve a deionizált vizet is. Most a "minden részletet leírni" módszerrel próbálok elkapni egy mintát, hogy melyik folyamat részlete befolyásolhatja a végterméket, ha elhanyagolják. Néha erőfeszítéseket, hogy Mr. Hyde, mint a szakmai, mint Dr. Jekyll olyan egyenetlen, hogy komolyan kételkedik magamban, mint szakmai. Különösen akkor, amikor a végeredményem és az elvárt cél összehasonlítása történik, ahogyan azt ebben a témavideóban bemutatták. @G.Patton akkor DM nekem, hogy megosszák egymással a tudásukat.