Efedrin kivonása növényekből

G.Patton

🐝SuperModerator
Expert
🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Solutions
3
Reaction score
3,873
Deals
nem, a kristályok készítéséhez a jelenlegi helyzetben tanácsot adtam, a témában szereplő utasítás helyes

smdoukeyi

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇬🇧
Reaction score
3
Patton megkérdezhetem, hogy a második etanolos módszerben a második lépésben a négynegyedes hőálló üvegedénybe helyezett anyag az efedrapor vagy az első lépésben félretett pép?

View previous replies…

G.Patton

🐝SuperModerator
Expert
🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Solutions
3
Reaction score
3,873
Deals
Helló, ott beszélnek a muszájból félretett első lépésről. Ez a második extrakció.

smdoukeyi

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇬🇧
Reaction score
3
Az első résznél lépésről lépésre követtem az utasításait, de miután az alkohol elpárolgott, nem láttam fehér port. Ehelyett csak fekete olaj volt, és ennek különösen kellemetlen szaga volt.

smdoukeyi

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇬🇧
Reaction score
3
Az alkohol elpárologtatása során azonban 50 °C körüli hőmérsékleten történő fűtést alkalmaztam, és egy ventilátort irányítottam az oldat felé, hogy felgyorsítsam az elpárolgást. Van ennek bármilyen hatása?

G.Patton

🐝SuperModerator
Expert
🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Solutions
3
Reaction score
3,873
Deals
Biztos, hogy pontosan ezt a növényt vonja ki? A fűtés nem befolyásolja ezt. Valószínűleg ez az olaj efedrint tartalmaz, amelyet hozzáadással történő manipulációkkal kell kivonni és tisztítani.

Bigassjohnson

Newbie
New deal
Reaction score
0
@G.Paton Nagyra értékelem a hozzászólását! Két kérdést szeretnék feltenni:

1) Tudja, hogy a nyugati USA ephedra, más néven "morman tea" életképes fajta-e az e kivonására?

2) csak hogy ellenőrizze, egyszerű módszerrel; (sűrített utasítások) kivonat kiindulási anyag EtHO> csinál a naftás előkezelés > csinál második EtHO extrakció> kombinálni kivonatok>evap gyűjteni fb.
Tehát nem adunk alkilt az rxm-hez?

None

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
6
Helló barátom, sikerült beszereznem a növényt, a növény szárított, tartalmaz efedrint? Kérdéseim vannak a második extrakcióval kapcsolatban. Miért nem fejeződik be a munka az első szakaszban? Az az oka, hogy a második szakaszban több efedrint vesznek? Mi az oka a piskótának? Nem tud elpárologni?

lain

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇬🇧
Solutions
1
Reaction score
6
Kínából származom, és könnyen beszerezhetem az efedrát. Ki tudom-e vonni az efedrint Soxhlet extrakcióval?

googie

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
38

Itt egy érdekes cikk és módszer.

UWe9o12jkied91d

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
513
Deals
Ez elég ügyes, ha működik, a reagens, amit felületaktív anyagként használnak, PTC-ként is használható, nagyon hasznos kis reagens, ami körülöttünk van.

smdoukeyi

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇬🇧
Reaction score
3
Van egy merész ötletem: Mivel az Ephedra sinica forró vízben feloldva folyamatosan efedrint szabadít fel, lehetséges lenne-e az Ephedra sinica, jód, vörös foszfor és víz keverékét közvetlenül 24 órán keresztül reflux alatt melegíteni? Az így kapott termékből közvetlenül szabadbázisú metamfetamin nyerhető-e?

G.Patton

🐝SuperModerator
Expert
🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Solutions
3
Reaction score
3,873
Deals
Nem, azt hiszem, fekete, olajos keveréket fog kapni. Rosszul oldódik vízben.

googie

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
38
Próbálja ki, és ossza meg velünk az eredményt!

Johnnyblaze1

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
7
hello. G.Paton
Lenne néhány kérdésem, mert még kezdő vagyok, és nem vagyok angol anyanyelvű, így van néhány kérdés, amit nem gondoltam át.
A probléma csak a 2. módszerre korlátozódik
1: Az 1. A) lépésben a finom por súlya 453 gramm?

2. A 2. lépés a): Az első lépésben a pyrex edényben b) valami félretett dolog, vagy valami?

3. A második lépés e) pontjában mi a második oldat, illetve az első oldat? A második oldat a második lépés d) pontjában szereplő oldatra vonatkozik? Az első oldat a második lépés c) pontjában szereplő oldatot jelenti?

4. Tehát az első lépés c) pontjában lévő termék a végtermék? Nem értettem, hogy mi köze van a második lépéshez.

G.Patton

🐝SuperModerator
Expert
🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Solutions
3
Reaction score
3,873
Deals
Helló, igen. Helyes.
Ez félretett muszáj előtt az 1b lépésben
A 2b, 2c és 2d lépésekből származó oldatról van írva.
Két adag termékről van szó. Az 1. lépésből és a 2. lépésből. Mit nem értesz? Világosan le van írva, hogy az 1. lépésben efedrin van. Miért feltételezed, hogy a 2. lépést végezzük el, csak úgy szórakozásból =)

Johnnyblaze1

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
7
Helló mester, a folyékony paraffin helyettesítheti a naftát? Ha nem, akkor milyen más oldószerrel helyettesíthető?