Metamfetamin kristályosítása és jéggyártás

Hank Schrader

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇬🇧
Reaction score
178
A metamfetamin egyik legtisztább formája, és van egy dextro izomerje.

A mai napig magas minőségi mutatókkal rendelkezünk, a metamfetamin tisztasága elérte a 99%-ot +

A metafetamin specifikus forgással rendelkezik
az optikailag tiszta D izomer [α]20D = -18,90° 99%+ tisztaság mellett.

A termékem kizárólag dextrometamfetamint tartalmaz. Frakcionált bázisdesztillációt és újratisztítást alkalmazunk.
Nem hígítjuk metilbenzilaminnal és más anyagokkal.
A termékünknek megfelelő az olvadáspontja

Szervezetünk készen áll az együttműködésre, és kész együttműködni mind a gyártókkal, mind a nagy vásárlókkal.

Készek vagyunk segíteni a kész prekurzorok és a teljes munkakészletek, valamint a késztermékek nagykereskedelmi tételeinek szállításában.

Attachments

• DFmwAiftKG.jpg
    DFmwAiftKG.jpg
    4.4 MB · Views: 853
  • 8fvrq4wVzG.jpg
    8fvrq4wVzG.jpg
    4.7 MB · Views: 827
  • Nt29bQiXF1.jpg
    Nt29bQiXF1.jpg
    8.2 MB · Views: 2,124
  • gmRWhjbex1.jpg
    8.8 MB · Views: 1,645
  • N67icfZnC0.jpg
    N67icfZnC0.jpg
    6.9 MB · Views: 2,181
View previous replies…

adrenochrome

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
8
Érdekelne, hogy hogyan lehet jeget készíteni racemát metával, tud valaki egy részletes technikát?

View previous replies…

G.Patton

🐝SuperModerator
Expert
🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Solutions
3
Reaction score
3,869
Deals
Ezzel a kérdéssel kapcsolatban több téma is felmerül. Emellett van videó is. Nézz körül a fórumon.

New deal
Reaction score
14
1 végezzen otthoni munkát
UV fluoreszcens fekete fény BL 12inch (teljes hossz) cserélje ki a 8Wattos T5 UVA fénycsövet 8Watt T5 UVA
2 20%-a a termék teljes súlyának dh20 átkristályosítása pl. 1000g MA adjunk hozzá 200g dh20-t hővel oldjuk fel, majd helyezzük UV fekete fény alá.
És mondom neked egyenesen ne próbálj meg lekicsinyelni és próbálj meg úgy beállítani mintha ,nem tudnám miről beszélek oké
Én ebbe a közösségbe jöttem ,20 éves tapasztalattal és nem kell Fester baromságait másolnom és beillesztenem a válaszokhoz ok
Dolgoztam a világ minden táján laboratóriumokban.

View previous replies…

adrenochrome

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
8
1. 1000g MA annak szabad bázisa vagy HCl ?
2. dh20 - ez a desztillált víz ?

View previous replies…
New deal
Reaction score
14
Oké megyek a Mindannyian és kap ez a fantázia ki a fejünkből racém FB nem teszi szilánk, hogy miért találták fel az n-izopropilbenzilamin 2008-ban! Mivel a kartellek a racém meth-ből a dmeth borkősav kivonását végezték, és az lmeth nyolcasának felét elveszítették.

Most a kartellek 1:1 arányban keverték a racém FB-t n-izoval, és ez szétforgácsolódott.

A mai napra áttérve a hollandok kitalálták, hogyan lehet az lmeth-ből dmeth-t csinálni, ezt hívják EU állásfoglalásnak, ahol a normális esetben kidobott lrmeth-et visszafordítják freebase-zá, majd a folyamatot újra végigcsinálják, hogy még több Dmeth-et kapjanak belőle, ami szerintem az egyetlen módja annak, hogy a racemic-et kristályosítani lehessen, az EU állásfoglalást kell csinálni vele.

FCKJACKZN

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇩🇪
Reaction score
15
Deals
Az L-tartric kicsapódik az L-tartarát D-terméke, Azt jelenti, hogy az l izomer az oldatban marad?

A D-tartric kicsapja a D-tartarát L-terméket, Azt jelenti, hogy a d-met izomer oldatban marad?

WinterDust

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
215
Deals
Az embereknek a billentyűzetharcos hozzáállásoddal van problémájuk.

Minél többet próbálkozik, annál inkább veszít a hitelességéből.

Mi lenne, ha változtatnál a hangnemeden?

adrenochrome

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
8
Nem értettem semmit, de érdekes, általánosságban, és tulajdonképpen a technikát is el tudja magyarázni normálisan

Cardboard1234

Newbie
New deal
Reaction score
1
Azt mondták nekem, hogy itt követhetem a 2. módszert a kristályos metamfetamin előállításához, de ez úgy néz ki, mintha metamfetamin szabad bázisból és NEM amfetamin szabad bázisból történő szintézis lenne. Meg tudja valaki erősíteni, hogy ezek a lépések amfetaminmentes bázissal is követhetők-e? Ha nem, hogyan lehet az amfetamint metamfetaminná alakítani? Csak itt találtam ezt a módszert. Van más módszer is? Higany-nitrátot nem lehet kapni ott, ahonnan én jövök.

G.Patton

🐝SuperModerator
Expert
🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Solutions
3
Reaction score
3,869
Deals
Az An/Hg módszer helyett használhat HgCl2-t vagy végezhet NaBH4 redukciót.

Cardboard1234

Newbie
New deal
Reaction score
1
Olvassa el az alumínium-amalgám szintézisét HgCl2 és MeOH segítségével a szálon. A NaBH4-hez kapcsolódóan azonban nem találtam semmit, de egy másik szálban találkoztam egy hasonló kérdéssel. ahol ImOutAlso a 2. kérdéssel kapcsolatban kérdezett, és nem nagyon értem a kontextust. A NaBH4-et az alumínium-amalgám szintéziséhez használjuk, vagy az amalgám helyett NaBH4-et használunk a teljes 3. lépéshez, ahol [1 mól szabad amfóbázist] kombinálunk [1 mól formaldehid és 350 ml etanol] + [ 1-1,2 mól felesleges NaBH4] keverékével?

G.Patton

🐝SuperModerator
Expert
🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Solutions
3
Reaction score
3,869
Deals
Az Al/Hg helyett használhatja a NaBH4-et. Ez azt jelenti, hogy az Al és a higany-nitrátot egyáltalán nem kell kizárnia, és a NaBH4-et kell használnia, ahogyan azt mondta. Szerintem ez is működni fog.
Nem biztos, hogy elég lenne, de kezdheted 1:1,2 arányból, és a hozam és a TLC szerint növelheted a mennyiségét.

WinterDust

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
215
Deals
Kérdés,

Módszer #2.

200g konyhasót adunk hozzá, és egy ablakokból származó vonalat festünk HCl 35-38%-os laboratóriumi minőségű HCl-re.

Lenne appriciated, ha valaki meg tudná mondani, kb. mL HCl 35-38% szükséges.

Az 1,000mL-es lombik vonalából kiindulva azt mondanám, hogy kb. 250mL-t kell hozzáadnom.

G.Patton

🐝SuperModerator
Expert
🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Solutions
3
Reaction score
3,869
Deals
Mire gondol?

WinterDust