A legegyszerűbb metamfetamin szintézis amfetaminból

BongMan

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
6
Nem tudom, mi ment rosszul, de elvesztettem majdnem 20 g tiszta amfetamin, megpróbáltam semlegesíteni azt NaOH-val, és kivonat petroléterrel semmi sem maradt a párologtatás, megpróbálta újra DCM ismét semmi sem maradt a párologtatás, srácok valaki próbálta ezt a módszert, ha valaki megy, hogy megpróbálja használni kis mennyiségben ...

metux

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
46
20gramm sok, azt hiszem, több gyakorlatra van szükséged, de ne veszítsd el a másik 20grammos haverodat, kezdheted az 1grammos skálát.

BongMan

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
6
4-5 alkalommal próbálkoztam vele, így összesen 20 gm-t vesztettem.

Wael

Don't buy from me
Reaction score
3

Nem értem a sav-bázis extrakció 6. lépését. Az oldatot lúgossá kell tennünk és extrahálnunk, de először a savat kell hozzáadnunk. Miért kérjek meg egy szakértőt, hogy magyarázza el nekem ezt a lépést?

G.Patton

Expert
🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
3
Reaction score
3,806
Deals
1
Helló, használja az Eng nyelvezetet a nyilvános hozzászólásban, kérem.
A metamfetamin kivonása érdekében.

Wael

Don't buy from me
Reaction score
3
Elnézést, uram, tévedek az üzenet közzétételével? Nem akartam bosszantani, de meg akartam osztani a hangomat a szakértővel, hogy megértsék az ebből a szintézisből való kivonás pontját

Raxd

Don't buy from me
Reaction score
2
Ugyanez az elv alkalmazható az MDMA-ra az MDA szabad bázisból ? Ha a formaldehid oldat vízbázisú,ez probléma lenne ? És ha igen , több vízmentes EtOH hozzáadása megoldaná a víztartalom egyensúlytalanságát ?

Wael

Don't buy from me
Reaction score
3
Helló, úgy gondolom, hogy a víz nem befolyásolja a reakciót. Fontos, hogy a formaldehid nagy tisztaságú legyen, és a koncentráció 40% vagy 37% legyen.

Mr Gonzo

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
33
Az amalgám LAH-ra történő cseréjével, az Erowid oldalon, amely ehhez a szálhoz kapcsolódik. A 3. technika azt hiszem, Shulginé, hangyasav és LAH használata THF-ben az MDA-ból MDMA-ra.
Használható-e D-amf az MDA helyett a D-met termék előállításához, a hangyasavas eljárás alkalmazásával?

oneimone

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
8
Raney nikkel használható al/hg amalgám helyett? mindig probléma a kibaszott higanyval

cokemuffin

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
30
A p2p-ből és ammóniából képződő imin metilálható lenne ch3cl-lel is, hogy metamfetamint kapjunk?
C8LRl0bMiZ

cokemuffin

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
30
View previous replies…

cokemuffin

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
30
melyik imin nem létezik, az 1. vagy a 2., mert olvastam a reduktív aminálásról/alkilezésről az erowid-on, és ott mutatják ezeket az imineket?

G.Patton

Expert
🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
3
Reaction score
3,806
Deals
1
Elmondtam az elsőt. Ez a téma egy másik szintézisről szól. Készítsen új témát, ha meg akarja vitatni ezt a kérdést.

cokemuffin

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
30
Ha nem tudod metilálni az imint, akkor azt hiszem, hogy nem ér semmit.

Germanium

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇬🇧
Reaction score
4
Ugyanez az elv alkalmazható a 6MAPB/5MAPB esetében is a 6APB/5APB-ről ?

redsm

Don't buy from me
Reaction score
4
@G.Patton Úgy vélem, hogy az egyik rajzolt köztitermék ezen a szintézisen (és az eredeti ródium-cikkből) hibás.

(3), az amfetamin-formaldehid imin intermedier ábrázolása ugyanazzal a szerkezettel rendelkezik, mint a máshol látható fenilaceton-metilamin iminé.

ez számomra két okból sem tűnik helyesnek: először is, a szubsztráton történő iminképződés standard mechanizmusának megrajzolása olyan imint eredményez, amelyben a kettős kötés az N és a metamfetaminon lévő leendő metilcsoport között van, és NEM az N és az alfa-szén között, mint a felsorolt szerkezetben. és gondoljunk csak bele: a kettős kötés akkor jön létre, amikor az amin magányos párja a formaldehid oxigénjén képződött vizet mint távozó csoportot lerúgja, aminek a formaldehid (a leendő metilcsoport) oldalán kell megtörténnie.

másodszor, a szintézis a kiindulási szubsztrát alapján sztereospecifikusnak van jelentve. vagyis a d-amf redukciója d-met-et ad, és ugyanez az l-izomer esetében is. az ábrán látható szerkezet (3) nem rendelkezik királis centrummal, és redukciója egyenértékű a fenilaceton standard reduktív aminálásával, amely racém terméket ad. az általam megadott köztes termék javasolt szerkezete rendelkezik királis centrummal, amely megegyezik a kiindulási anyagéval, és így megfelel a reakció megfigyelt sztereospecifikus voltának.

Ha igazam van, akkor ez tisztázza a reakció sztereospecifikusságával kapcsolatos kérdéseket a téma korábbi részében. ha valahol hibáztam, akkor elnézést kérek, de kíváncsi voltam, hogy a nem királis (3) redukciója miért vezet nem racém termékkeverékhez, ha nem racém amfetamin kiindulási anyagot használunk.

G.Patton

Expert
🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
3
Reaction score
3,806
Deals
1
Szia. Először is, az a-szénnek nagyobb az elektronsűrűsége, mint a metilszénnek. Tipikus mechanizmus vezet ilyen köztes (Breaking Bad vízjel alá rejtett, sry):
MEbZ1GwD3P

Másodszor, van megbízható adatod a szintézis sztereospecifikus eredményéről?

View previous replies…

redsm

Don't buy from me
Reaction score
4
Mint mondta, a képen látható logó miatt nem látom a mechanizmus végtermékét, de a mechanizmusdiagram alapján úgy tűnik, hogy a kettős kötés az N és a C1 szénatom között jön létre. Ha a képpel kapcsolatos sejtésem helyes, akkor az általad megadott kép alátámasztja azt a hipotézisemet, hogy az amfetamin és a formaldehid közötti reakcióban az imin intermedierben kettős kötés jön létre az N és a metil szén között, és N és az alfa szén között NEM.

Ha az Ön által megadott mechanizmusképen az elzáró logó alatt valami más látható, kérem, küldjön egy linket, ahol láthatom a logó nélküli ábrát, mert szeretném látni, mindenesetre úgy tűnik, hogy alátámasztja azt, amit korábban mondtam.

Viszont a mechanikai ismereteim nem elsőrangúak, és bizonyára hiányzik a szakértelem. Van valami ötleted arra vonatkozóan, hogy a fenti mechanizmus hogyan hozhat létre kettős kötést az N és az alfa-szén között, tekintve, hogy a H2O kilépő csoportot képező O a formaldehid C1 szénhez kapcsolódik a mechanizmusdiagramon látható formaldehid C1 szénhez?

Ami a sztereospecifitással kapcsolatos "megbízható adatokat" illeti, nincs más, mint hogy az eredeti Rhodium cikk azt állítja, hogy a szintézis sztereospecifikus, ahogy egy másik tag mondta a téma elején, a válaszok 1. oldalán, itt: https://www.erowid.org/archive/rhodium/chemistry/amphetamine.methylation.html.

A fenti cikk azt állítja, hogy imin képzése d-amfetaminnal és redukciója d-metamfetamint ad. Tekintettel arra, hogy a jelenleg látható szerkezet (3) azonos a fenilaceton-metilamin-iminnel, amelynek redukciója racém terméket eredményez, egyértelmű, hogy a kettő közül az egyiknek tévednie kell, nem?

Vagy az amfetamin-formaldehid imin különbözik a fenilaceton-metilamin imintől, vagy a reakció nem sztereospecifikus, ahogyan azt a Rhodium-forrásban állítják.

Valaki, aki megfelelő forrásokkal rendelkezik, talán tesztelhetné a reakciót különböző optikai amfetamin-keverékekkel, és beszámolhatna róla, én azonban nem tudom összegyűjteni ezeket az adatokat.

Köszönöm a válaszokat.

redsm

Don't buy from me
Reaction score
4
Sajnos a kép alapján még mindig nem értem, hogyan keletkezik a (3) szerkezet az amfetamin és a formaldehid reakciójából. Az Ön képén metilamin támadja meg az acetont, ami sokkal inkább analóg a fenilaceton-metilamin-imin képződésével, mint az amfetamin-formaldehid-iminnel, amit én az amfetamin-formaldehid-iminnek vélek, bár ugyanazt a mechanizmust használják. Nem látom, hogy a mi esetünkben hogyan alakul ki a C2-vel a kettős kötés, amikor a C1-gyel kell kialakulnia ahhoz, hogy a C1-hez (a metilcsoport szénjévé váló formaldehid-szénhez) kapcsolódó H2O kilépő csoportot elindítsa.

Arra biztatlak, hogy rajzold ki mind a fenilaceton-metilaminból, mind az amfetamin-formaldehidből történő iminképződés teljes mechanizmusát, hogy összehasonlítsd és lásd magad. Lehet, hogy elemi hibát követek el, de amikor ezt teszem, két különböző terméket kapok a papíron. Ahhoz, hogy ezek a termékek azonosak legyenek, kell lennie valamilyen lépésnek a H2O kilépő csoport elvesztése után, ahol az N kettős kötés a C2-ről az alfa szénre tolódik, ami nem szerepel a standard iminképződési mechanizmusban, de talán ez az a lépés, amit kihagyok.

Remélem, legalább abban egyet tudtok érteni, hogy vagy az imin (3) megadott szerkezete téves, vagy a szintézis nem sztereoszelektív.

NexusPrime

Don't buy from me
Language
🇷🇺
Reaction score
0
a ródium hibás, a kettős kötés nincs ott, lásd az alábbi példát a benzaldehiddel kapcsolatban