Šį rytą buvau šiek tiek suirzęs, jo daug spaudimo, kai viršininkas spaudžia mane taip greitai padidinti mastelį, iš tikrųjų nieko nepagalvojus Aš esu chemikas ir aš nedėčiau savo pmk į šias reakcijas, iš tikrųjų neskyręs laiko pagalvoti apie tai.. Skirčiau maždaug savaitę, kad išstudijuočiau skaičius, atlikčiau daugiau tyrimų ir pan.
1,1 kg reakcijos vyko gerai, bet tai buvo akimirksniu padidinti iki 1,1 kg x 3 iš karto... ir maišytuvai žlunga į kairę ir į dešinę, tai nebuvo kietas... Aš ketinau parodyti jiems proceess ir gaminti puikų produktą parodyti pirkti jie baigėsi dempingo tonas maisto dažiklių į jį ir sugadino jį ir turėjau toliau gryninti ir gaminti gatavą produktą, o mastelio didinimo ir daro didesnes reakcijas jos erzina aš tikėjausi parodyti jiems ir tada jie gali padėti man padidinti mastelio ir spręsti tiekimo, bet viskas priklauso nuo manęs, jos w.e ir man buvo sumokėta nė cento, bet aš suprantu, kad jie investavo $ ir suteikė man galimybę mokytis ir uždirbti $, bet tai turi būti komandinis darbas, aš turiu tik padėjėją, neturintį chemijos išsilavinimo, o jie nori, kad aš pagaminsiu ir apdorosiu 50 kg su šiuo reaktoriumi, neatrodo, kad tai neįmanoma, tik kelios sėkmingos reakcijos ir paruošiamieji darbai. Tiesiog erzina, nes aš net neturiu laboratorijos ir savo cheminių medžiagų po ranka, jie galvoja apie 9 kibirus meoh vienai reakcijai, o tai ne mano reikalas.