- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 52
Sveiki, turiu klausimą apie Sand Mayerio procesą. Ar baigęs procesą liksiu tik su GBL, jei sustosiu po 4 žingsnio ekstrakcijos dalyje, nes atrodo, kad viskas po to virsta GHB?
G.Patton
Expert
- Solutions
- 3
- Reaction score
- 3,002
- Deals
- 1
Sveiki, Jei teisingai jus suprantu, norite gauti GBL pagal Sandmejerio reakciją. Taip, jį galite gauti 4-uoju etapu.
↑View previous replies…
- Reaction score
- 3
- By Jeffrey B.
šaunu, radau GABA želatinos kapsulių pavidalu, kuriose kaip užpildas yra tik mikroceliuliozė, taip pat abejotino grynumo 50 g maišelių už ~ 10 JAV dolerių už pop, taigi tabletės yra pigesnės IR grynesnės. Taip pat galiu nusipirkti NaNO2 kaip kažkokį sodininkystės produktą iš cheminių medžiagų tiekėjo už 8 dolerius už kilogramą. Esu nustebęs, kad niekas čia (Lenkijoje) negamina GHB, tai taip paprasta, bet niekada nemačiau jo rinkoje. Aš atnaujinsiu, kai tik turėsiu poveikį ir (arba) klausimų
Tiesą sakant, vis dar neaišku, ar turiu atlikti distiliavimą ir ekstrakciją su DCM, kaip įsitikinti, kad distiliuoju GBL? ar RM nėra pilnas vandens? GBL BP yra 204,6 °C, taigi, ar man tiesiog virti RM, kol garų temperatūra pasieks 204,6 °C, ir iš ten surinkti?
Ačiū iš anksto
Tiesą sakant, vis dar neaišku, ar turiu atlikti distiliavimą ir ekstrakciją su DCM, kaip įsitikinti, kad distiliuoju GBL? ar RM nėra pilnas vandens? GBL BP yra 204,6 °C, taigi, ar man tiesiog virti RM, kol garų temperatūra pasieks 204,6 °C, ir iš ten surinkti?
Ačiū iš anksto