Tieši to es vispirms arī domāju: Kāpēc mans P2P ksilolona šķīdumā gandrīz pilnīgi saputoja, kad es ieliku tajā vienu un to pašu 20% KOH šķīdumu? Tā bija bieza putra, gandrīz puse no tā. Un jo vairāk es ieliku atšķaidītu HCL šķīdumu (apmēram 12 %), jo vairāk tas mīklas gabaliņš izkusa atpakaļ šajā šķīdumā? Tātad tas notika istabas temperatūrā. Man nācās sešas reizes pievienot šos atšķaidītos skābes šķīdumus, pirms es ieguvu patiešām dzidru P2P šķīdumu ksilolā. Protams, es to vairākas reizes mazgāju ar dejonizētu ūdeni. Un es pamanīju, ka daži piemaisījumi mazliet šķīst ūdenī, bet atdalītajā piltuvē šīs mazās daļiņas nonāca ūdens fāzē, bet nokrita uz dibena. Bet ar šīm skābes/ūdens mazgāšanas reizēm tas tagad ir pilnīgi dzidrs, bet, ja es to ielieku ledusskapī, dažas mazas daļiņas joprojām parādās šķīdumā. Iepriekš ar to nebiju saskārusies, un, ja sākumā būtu ielikusi vēl tikai vienu bāzi, viss šķīdums vairs nebūtu šķīdums. Vienkārši liels gabaliņš, liela kašķīga kūka vai kaut kas tamlīdzīgs (angļu valoda nav mana valoda). Mans mākslīgā intelekta asistents ķīmijā teica, ka putraimi PROBĀLI ir P2P, kas nogulsnējas, bet es nevaru uzticēties savam mākslīgā intelekta asistentam, bet tas dara tik matemātiskas lietas.
P.S Atvainojos par garo ziņu. Es tikai mēģināju paskaidrot.. un puse no mana P2P ir tvaika disitill tieši tagad..