Man jāsaka OrgUnikum, ka, protams, es nedomāju, ka jums ir visas atbildes. Bet tieši tāpēc ir labi lasīt grāmatas, patentus, publikācijas no literatūras utt. utt. Vienkārši, lai tu teiktu, ka Leukarta reakcija nedarbojas pie zemākām temperatūrām, un es esmu lasījis grāmatas, un grāmatas (Mūrs, Festeris, Sniegs, "Dr. Buzz"), un man ir vienkārši jāseko taviem norādījumiem, kad tu esi apgalvojis tik daudz, flase info, un tas ir tikai mans viedoklis. Jūs mani nepazīstat. Jūs nezināt manu vecumu un izglītību.
Es esmu ziņkārīgs, kad jūs teicāt: "Nestrādā, lai gan. Ne tam, ko mēs darām. Kāpēc? Es nezinu, bet tas nedarbojas."
Es to nesaprotu: Ko jūs domājāt ar 160 C? Reakcijas temperatūra ar formātu? Un, ja tā, ja tā ir, lai formamīdu izgatavotu "in-situ", to es varu pilnībā pieņemt un attiecināt. Jūs arī kaut ko rakstījāt par to, ka vajadzīga ļoti laba kolonna, kad sildīt līdz 160 C, un zināms spiediens. Kāpēc? Ko jūs ar to domājāt? Man ir 3 dažādas, un es izmantoju taisnu kolonnu atūdeņošanai un 100-120C uz dažām stundām, līdz esmu apmierināts ar reakcijas maisījumu, kad P2P ir pilnībā sajaukts ar izkausētu formātu vai bezūdens formamīdu. Jūs arī apgalvojāt, ka ūdens dara savu darbu, ja izmanto skudrskābi ar formamīdu. Es nezinu, kas ir šis apgalvojums, bet es reakcijas maisījumā ieliktu tikai ūdeni bez šīs "bezjēdzīgās" skudrskābes. Skudrskābi var izmantot daudzās hidrogenācijās. To diezgan bieži izmanto arī kopā ar niķeli reducējot, un Leukarta, kā mums visiem būtu jāzina, ir reduktīvās aminācijas process. Skudrskābe kā reducējošais aģents un amonjaks kā amīna avots, lai tas būtu vienkārši, bet arī pareizi. Leukarta procesā ir labi izmantot formamīdu ar tikai katalītisku amonija formalāta daudzumu kā katalizatoru (0,1-0,5 molāro ekvivalentu). Tas ir vispārzināms.
Es tiešām vēl esmu iesācējs un katru reizi mācos, īpaši no labām sarunām, grāmatām utt. Bet es nemācos, ja jūs sakāt, ka jūs vienkārši zināt, bet nevarat paskaidrot pat dot mājienu. To es uztveru kā to, ka kāds ar mani vienkārši spēlējas. Leakarts ienīst ūdeni. Katalizatori ir izmantojami instrumenti.