- Language
- 🇺🇸
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 42
- Deals
- 3
Es strādāju ASV.
Midwest
No rietumu piekrastes, Kalifornijas un Sietlas.
Tagad dzīvoju vidus rietumos
Midwest
No rietumu piekrastes, Kalifornijas un Sietlas.
Tagad dzīvoju vidus rietumos
- Reaction score
- 40
Hei, Jesse jades, es pats esmu Oklahomā. Patīkami iepazīties, draugs! Kāda veida narkotikas jūs lietojat, ražojat vai pārdodat? Kādas ir tavas mīļākās narkotikas?
↑View previous replies…
- Reaction score
- 40
Tas faktiski ir tas, kur man ir manas ierobežotās veiksmes patiesībā, bet es tos pulverī, tad izšķīdināju 90% izopropilspirtā un filtrēju, tad izvairījos, tad izmazgāju iegūtos kristālus ar 2 daļām acetona, pirms es ticēju, ka mēģinājums noteikti varētu būt veiksmīgs. Un pat tad es ieguvu tikai 1,5 gramus pseidokristālu un galīgo 0,7 gramus vecās labās met..... FRUSTRATING!
- Language
- 🇺🇸
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 42
- Deals
- 3
Dude, tu nekad neesi mēģinājis mdma? Domāju, ka atbildēju uz tavu privāto ziņu. ja nē, atsūti vēl vienu. mums ir nepieciešams, lai tu pieķertos. ikvienam kaut reizi mūžā ir jāmēģina. Man bija daži 92. gadā, un kopš tā laika esmu mēģinājis tikt pie tās pagatavošanas. Es neēdu tās presētās atkritumu tabletes, ko cilvēki pārdod. lai kas tās būtu, tās nav mdma. Es atmetu tabletes. Pēdējā partija, ko es darīju ar tabletēm, bija 07. gadā, kad es saņēmu popped. par to, ka darīju pietiekami daudz savai lietošanai. Es iztērēju 20 dolārus nedēļā un pagatavoju pietiekami daudz, lai pietiktu visai nedēļai. mana vecā kundze bija taisna un nezināja, ka es to daru.
Pēdējā laikā niknums ir p2p dope. kad es sāku, tas tikko bija izgājis no modes, un es to vienmēr uzskatīju par ražošanas pinikli. kopā ar mdma. tāpēc es dabūju kilogramu bmk glicidāta un kilogramu metilamīna no Ķīnas. ar laiku sapratu. sadedzināju kramu, pirms sāku iegūt rezultātus. Man bija viena 100 gm partija, kas atgriezās
Pēdējā laikā niknums ir p2p dope. kad es sāku, tas tikko bija izgājis no modes, un es to vienmēr uzskatīju par ražošanas pinikli. kopā ar mdma. tāpēc es dabūju kilogramu bmk glicidāta un kilogramu metilamīna no Ķīnas. ar laiku sapratu. sadedzināju kramu, pirms sāku iegūt rezultātus. Man bija viena 100 gm partija, kas atgriezās
- Language
- 🇺🇸
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 42
- Deals
- 3
Piemēram, 2 unces. pārējie bija briesmīgi jūdi. Es domāju, ka es to izdomāju un tagad darītu labāk. tas pats ar pmk ģicidātu. izdomāju beigās. tas sūds ir tīrs un tīrs
- Language
- 🇺🇸
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 42
- Deals
- 3
Privātā ziņa man, un, ja vien esat gatavs izmantot escrow, mēs varam kaut ko izstrādāt. ja vēlaties tikai pāris trāpījumu, varu nospiest tīrus kristālus. vai gramu. pieprasītā cena ir noteikta, bet varu pievienot papildu, ja pasūtīsiet un uzrakstīsiet atsauksmi. Es varu atsūtīt gramu, ko jūs pērkat, plus dažus pilnas stipruma superman presētus izvilkumus. pilnas stiprums ir 160 mg. Es neņemtu vairāk. Es dodu priekšroku 120 un vairāk mg, bet reizēm lietoju pilnu devu. Es nevaru staigāt ļoti labi uz tik daudz, bet es ļoti iesaku izmēģināt to augstu, tad samazināt atpakaļ uz to, kas jums patīk. arī cilvēka tolerance iet daudz ātrāk un augstāk nekā jebkura cita narkotika, ko es esmu darījis. Es nelietoju atpakaļ uz atpakaļ dienām. ja lieto katru dienu
- Language
- 🇺🇸
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 42
- Deals
- 3
GGodammit. 3 reizes mans drukāšana pazuda šajā glitch fucking app.
Pm man. Es dint pat neatceros, ko es rakstīju. def nav mēģina teikt to vēlreiz
Pm man. Es dint pat neatceros, ko es rakstīju. def nav mēģina teikt to vēlreiz
- Language
- 🇺🇸
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 42
- Deals
- 3
Ei,
Es tikko redzēju, ka mēs nevaram pateikt, kur mums ir citi saziņas veidi. Priecājos, ka to ieraudzīju, jo es to būtu izdarījusi bez domāšanas. Manā sludinājumā ir mana informācija. ja vēlaties aprunāties bez šīs saskarnes. Es vienmēr prasīšu, izmantojot eskortes šeit uz bb, bet ienīst īsziņu
Es tikko redzēju, ka mēs nevaram pateikt, kur mums ir citi saziņas veidi. Priecājos, ka to ieraudzīju, jo es to būtu izdarījusi bez domāšanas. Manā sludinājumā ir mana informācija. ja vēlaties aprunāties bez šīs saskarnes. Es vienmēr prasīšu, izmantojot eskortes šeit uz bb, bet ienīst īsziņu
- Reaction score
- 40
Tātad ļaujiet man saprast, vai es jūs pareizi saprotu, jūs iegādājāties visus šos prekursorus un sadedzinājāt lielāko daļu no tiem, mācoties ražot MDMA? Un jūs uzskatāt, ka zināt, ko tagad darāt, un jums būtu labāki rezultāti? Jums bija tikai viena veiksmīga sintēze? Un tā deva pāris unces laba MDMA? Vai man tas viss ir pareizi? Velns, es izklausos, it kā es būtu dīkdienis, kad izlasīju to atpakaļ, bet tas tā tiešām nav! Tikai precizēju, vai sapratu, ko tu man teici. Es noteikti apbrīnoju jūsu apņēmību un stilu! Dude, tu esi cilvēks!