MDPM stimulators . Kā tika veikts sūtījums? Vai ar sūtījumu bija kādas problēmas?
Sūtījums tika piegādāts samērā ātri efektīvā mazākā standarta burbuļveida plastmasas aploksnē, uz kuras bija labi uzdrukāta mana adrese, un pastmarkas labi turējās. MDPM maisiņš iekšpusē bija iesaiņots papīrā. Ideāli.
5 FOTOGRĀFIJAS
1. Ne maisiņš iepakojumā, bet: Iepakojuma aizmugurējā puse.
2. Ne iepakojumā, bet: iepakojuma iekšpusē.
3. Labi marķētā MDPM maisiņa fotoattēls manā mērogā 1,50.
4. Slikts maisiņa aizmugures fotoattēls, kurā pilnībā redzams ~ 1 g MDPM. (Ir grūti pareizi izgaismot).
5. Slikts manas pēdējās 0,17 vielas foto blakus viena centa monētai.
Aizmirsu izlasīt noteikumus pirms pirmajām fotogrāfijām, bet tagad fotogrāfijas no aploksnes aizmugures un no iekšpuses tukšas. Sākumā es nezināju, kas to nosūtīja, jo man narciņi pārklājas un nav galvas par šo (joprojām mana vaina). Es identificēju somas stila avots foto pārskatā šeit loceklis. Tātad tas ir iemesls, kāpēc es palaid garām darot visus nepieciešamos fotoattēlus.
Detalizēts ceļojuma ziņojums:
Es sāku ar akmeņu pulvera drupināšanu miezerī un izsmēķēju dažas plānas līnijas bez efekta. Smēķēšana uz folie garšoja slikti. Tāpēc es izdarīju 0,6 rektālo šķīdumu. Tas, kas notika, ir tikai vājš sākums, kas beidzās (dud). Pārējo 0,17 es pataupīju hetero pārim, kas to labi bongēja, un tas viņiem deva svaigu reibinošu eiforiju. Viņiem vajadzēja izmantot MDPM, nevis mani. MDPM ir tuvu labi pazīstamajam 3-FPM, ka tas mēģināja pirms tam kā bezvērtīgs arī (man). MDMP ir tik vājš stimulants, ka daži nesaņem nekādu efektu, es lasīju internetā.
Pakalpojumu drošība 9 (bet kas to nosūtīja? Jūs varētu ievietot "BB" iekšā)
Piegādes ātrums 5 (pietiekami, tas ir bezmaksas)
Produkta kvalitāte 10
Cik labi tika piepildītas jūsu cerības? 0 skumji nulle. Personai raksturīgs efekts. Es neesmu tas, kas par to.
EPILOGS
Es ilgi gaidīju pāri, lai to pārbaudītu. Mans pārskats ar visiem līdzekļiem aizņēma pārāk ilgu laiku, lai publicētu, bija personīgās problēmas, kas jāpārvar, bet tagad tas ir izgatavots ar fotogrāfijām, kas vāc putekļus. Es darīts mans pārskats tagad, ka es varu stāvēt par ar nelielu apmulsums par trūkstošo fotogrāfijas, bet ne laiks, lai saņemtu to uz augšu, es esmu, ka kauns, un arī tad, kad atgādināja Glitchy tas aizņēma vairāk nekā nedēļu no tā, ka nav uzskaitīti. Nevajag ieslīgt muļķu ritenī, kad vajadzētu to izdarīt un izskatīties nedaudz augstprātīgi. Es kompensēšu Glitchy ar kaut ko par ilgo gaidīšanu (mans noteikums). Es uzskatu, ka šie notikumu apstrāde ir piemērota, lai to iegūtu perfektu:
PADOMI, KĀ IETURĒT, KĀ PIEDĀVĀT ATKLĀŠANU
Kad saņemat paketi, nekavējoties pārbaudiet Glitchys threadstarter ar atsauksmju gaidām (noteikumiem). Dariet labas bildes, cik ātri vien varat. Atcerieties, ka esat bezmaksas preču recenzents, lai varētu izskaidrot ceļojuma aspektus. Ja nepieciešams/iespējams, ļaujiet arī kādam citam sniegt otru viedokli par to. Esmu pārliecināts, ka esmu priecīgs, ka es citiem pārbaudīju bezjēdzīgo MDPM. Aizpildiet visus nepieciešamos punktus un padariet to estētiski un gramatiski pareizu. Es savus tekstus vispirms rakstu Gmail, jo esmu slikts mašīnrakstītājs un gramatikas lietpratējs. Ja esat saspringtā vietā, tad labāk dariet bildes un kārtīgu pārskatu, pat ja mazliet pavirši un plāni, bet tas ir izdarīts un no muguras. Svarīga ir jūsu pārskatīšanas centienu pilnība, un jūs varat privāti izņemt trūkumus ar Glitchy, un jums būs vislabāk. Jūs nekad nezināsiet, ja ieiesiet slīpumā kā es un laiku izniekosiet. Saņemiet pārskatu līdz visiem pieprasītajiem paraugu testiem šeit, šajā mūsu jaukajā vietnē.