- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 1
Hi glitchy, es esmu super interesē disos jo labāk drošāka un jaunāka jo vairāk uzsāka es esmu uz izpratni sliktāk nekā viens; kurš joprojām regulāri skatās tv. Dodiet man pm es neesmu pārliecināts, kas jums ir piekļuve es esmu ļoti sliecas uz hxe vai oxo pce kombinācijas. Un es esmu arī mums. Es esmu studējis ķīmiju, augi sēnes, jo man bija 12, ya es zinu gandrīz katru fn augu <~my name I cnt vadīt savu auto bez otrās rokas identificēt katru koku krūmu domājot par manu apoc kolekcijas, kas man atgādina, es esmu gotta iet darīt 10 jūdzes pastaiga par ķekars sūdi. (Manas acis burtiski pārvietoties thru līnijas augiem) un tas ir, kā jūs varat zvejot mani, ja u kādreiz nāca pāri mani. Es eju, skatoties lejup un uz nākamo augu rindu. Tāpēc mana interese ir dabiska un ļoti agresīva. Thx un goodluck ceru drīz saņemt ziņu.
- Language
- 🇺🇸
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 35
Damn, plant guy, sounds a lot like me.
I can spot various herbs in the wild, can spot trichocereus cacti in people's yards, at 40mph. And I sometimes go into fits of nerdiness, telling people "it looks like a moss but it's a lichen, and it is nature's antibiotic, and just have a cup of tea. The active chemical is called usnic acid, bro it's amazing"
I can spot various herbs in the wild, can spot trichocereus cacti in people's yards, at 40mph. And I sometimes go into fits of nerdiness, telling people "it looks like a moss but it's a lichen, and it is nature's antibiotic, and just have a cup of tea. The active chemical is called usnic acid, bro it's amazing"