Nie mogę edytować mojego postu, ale jeśli 7,743 g czystego H3PO4 jest potrzebne na 10 ml wolnej zasady amf, przy 85% roztworze bierzemy (7,743*100)/85 = 9,109 g 85% H3PO4.
Gęstość kwasu fosforowego wynosi 1,6845 g/cm3, więc potrzeba 5,40 ml?
Czy jestem całkowicie nieobecny?
Należy pamiętać, że w procedurze rozpuszczalnik jest odparowywany, aby pozostawić tylko wolną bazę, która z kolei jest rozcieńczana acetonem, jeśli po prostu ekstrahujesz niepolarnym bez odparowywania, rozcieńczanie może nie być najlepszym pomysłem.
Więc jeśli wznowię,
Muszę zmieszać kwas fosforowy w stosunku 1:10 z acetonem i nie szukam, aby osiągnąć Ph 6, ale dodaję całą mieszaninę i mieszam, aby uzyskać fosforan amfetaminy?
Witam! Właśnie kupiłem kwas siarkowy i kwas azotowy od Aurelio. Na początku poprosili o dowód działalności komercyjnej, a ja wysłałem mu plik pdf wskazujący, że jestem niezależnym badaczem. I to wszystko. Zapłaciłem przez Paypal i następnego dnia moje zamówienie zostało dostarczone z numerem śledzenia. Dotarło w ciągu 6 dni.
Czy mógłbyś przesłać mi przykład takiego pliku PDF za pośrednictwem DM? Nie musi to być dokładnie ten PDF, który wysłałeś, ale przykład byłby bardzo przydatny
Czy wolna baza amfetaminy jest taka sama jak amfetaminoil (a-oil), który mogę kupić online w internecie? i czy to znaczy, że mogę wykonać te same kroki, jak na filmie (Synteza z P2NP przez Al/Hg)?
z (a-oil), jeśli dołączę w minucie 7:24?
To, co jest sprzedawane online, to w zasadzie amfetamina, która jest nielegalna i rozcieńczona rozpuszczalnikami. Ilość wolnej zasady aminowej jest równa ilości posiadanej soli amfetaminowej. Możesz wytworzyć sól siarczanową, chlorowodorkową lub fosforanową i zobaczysz, jak mało faktycznie wytworzyłeś.