Nu pot să-mi editez postarea, dar dacă este nevoie de 7,743 g de H3PO4 pur pentru 10 ml de amforă cu bază liberă, cu o soluție de 85 %, vom lua (7,743*100)/85 = 9,109 g de H3PO4 85 %.
Densitatea acidului fosforic este de 1.6845 g/cm3 atunci este nevoie de 5.40ml ?
Sau am greșit total ?
rețineți că în procedură solventul este evaporat pentru a lăsa doar baza liberă care, la rândul său, este diluată cu acetonă, dacă extrageți doar cu substanțe nepolare fără evaporare, diluarea ar putea să nu fie cea mai bună idee.
Mulțumesc pentru clarificare, domnule!
Despre acetonă cât de mult am nevoie pentru a adăuga ? Unele calcul pentru a face sau o scară pentru a respecta ?
Apoi, dacă îmi reiau activitatea,
Trebuie să amestec acid fosforic cu un raport 1:10 la acetonă, și nu caut să ajung la Ph 6, dar adaug întregul amestec și amestec pentru a obține fosfat amfetamină ?
Bună! Tocmai am cumpărat acid sulfuric și acid azotic de la Aurelio. La început îmi cer dovada activității comerciale, iar eu i-am trimis un pdf în care am indicat că sunt cercetător independent. Și asta e tot. Am plătit prin Paypal și a doua zi comanda mi-a fost livrată cu număr de urmărire. A ajuns în 6 zile.
Baza liberă de amfetamină este aceeași cu ampethaminoilul ( a-oil ) pe care îl pot cumpăra online de pe internet? și înseamnă că pot face aceiași pași ca în video (Sinteza din P2NP prin Al/Hg)
cu (a-oil) dacă mă alătur la minutul 7:24?
Ceea ce se vinde online este practic amfetamină, care este ilegală și diluată cu solvenți. Cantitatea de amină freebase este egală cu cantitatea de sare de amf pe care o aveți. puteți face sare de sulfat, clorhidrat sau fosfat și veți vedea cât de puțin ați făcut de fapt