* Cum a fost efectuată expedierea? Au existat probleme cu coletul?
- Am avut o mică greșeală cu adresa de expediere, dar din fericire
@Madre a fost foarte util și m-a ajutat cât a putut de mult. A durat aproximativ 2-3 săptămâni să ajungă din cauza greșelii cu primul pachet. În rest, nicio problemă.
* Fotografii ale substanței de pe cântar (în colet, în pachet, fără pachet, numai substanță, monedă de orice valoare din țara dvs.)
- Din păcate, am deschis pachetul înainte de a-mi aminti despre fotografii, îmi cer scuze pentru asta, dar pot spune că a fost foarte profesionist ambalat a fost într-o formă de scrisoare și produsul a fost într-un pachet gri. Iar pulberea era într-o pungă mică cu fermoar și era etichetată așa cum ar trebui să fie. Heres singura fotografie pe care am luat-o cu moneda.
Raport de călătorie detaliat de la tine.
- Foarte pur nu am încercat niciodată această substanță, dar am citit unele rapoarte despre ea că este foarte puternică și foarte ușor de depășit, așa că am luat o doză foarte mică intranazală de aproximativ 10mg. High-ul m-a surprins din cauza cantității mici pe care am luat-o, foarte moale și opioid ca high, dar nu atât de mult de euforie. În rest, o substanță chimică de cercetare de foarte bună calitate în opinia mea, dar, în același timp, vă sugerez să faceți niște cercetări înainte de a încerca astfel de lucruri. Este surprinzător de puternic.