- Reaction score
- 41
Bună Madre, ți-am trimis deja mesaje cu privire la acest lucru și la alte modalități prin care aș putea deveni un asociat al echipei Breaking Bad, dar mesajul la care am răspuns spunea că sunteți în căutarea unei echipe care să testeze RC, iar apoi, citind acest mesaj, am văzut unde ați enumerat metamfetamina ca un exemplu de drog, așa că acum mă întreb dacă este doar pentru chimicale de cercetare sau este vorba de toate drogurile? Pentru că aș schimba cu siguranță selecția mea preferată de droguri dacă ar fi cazul! Vă rog să-mi spuneți și vă mulțumesc încă o dată pentru timpul acordat și considerație, o zi minunată!
- Reaction score
- 41
Nu contează, citeam aplicația utilizatorului TESTINT, iar formatul pe care l-a folosit m-a făcut să cred că face parte din postul madres. Greșeala mea.
- Reaction score
- 5
Locuiesc în SUA și sunt un chimist autodidact, am făcut 2cx b prin e, nu D și mda și mescalină și, desigur, dmt, care sunt sigur că majoritatea persoanelor încep cu extracția, nu cu sinteza, deși aș dori să dau TSTAB o șansă, aș dori să probez.unele rcs 2cx și alte entactogenice / psihedelice va da opibion onest de la mailbix la testul bio și sunt foarte bine conectat în cazul în care eu sunt eu întreaga vânzare așa că dnt într-adevăr face mână mică la mâini mele ppl face pe scară largă mai bine în FED decât stat eu spun lol bate pe lemn