- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 1
Bună glitchy, sunt super interesat de disertații cu cât sunt mai sigure și mai noi cu atât sunt mai lansat spre înțelegere mai rău decât unul; care încă se uită regulat la tv. Dă-mi un pm nu sunt sigur ce aveți acces la eu sunt foarte înclinat spre hxe sau oxo pce combos. Și eu sunt, de asemenea, în noi. Am studiat chimia, plantele, ciupercile de când aveam 12 ani, da, știu aproape fiecare plantă fn unică <~ numele meu nu pot conduce mașina mea fără a doua mână identificând fiecare tufiș de copac gândindu-mă la colecțiile mele apoc, ceea ce îmi amintește că trebuie să merg să fac o plimbare de 10 mile pentru o grămadă de rahat. (Ochii mei se mișcă literalmente prin liniile de plante) și așa mă puteți pescui dacă mă întâlniți vreodată. Mă plimb uit în jos și spre următorul rând de plante. Deci, interesul meu este natural și foarte agresiv. Thx și goodluck sper să primesc un mesaj în curând.
- Language
- 🇺🇸
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 35
Damn, plant guy, sounds a lot like me.
I can spot various herbs in the wild, can spot trichocereus cacti in people's yards, at 40mph. And I sometimes go into fits of nerdiness, telling people "it looks like a moss but it's a lichen, and it is nature's antibiotic, and just have a cup of tea. The active chemical is called usnic acid, bro it's amazing"
I can spot various herbs in the wild, can spot trichocereus cacti in people's yards, at 40mph. And I sometimes go into fits of nerdiness, telling people "it looks like a moss but it's a lichen, and it is nature's antibiotic, and just have a cup of tea. The active chemical is called usnic acid, bro it's amazing"