Syntéza amfetamínu z P2NP prostredníctvom Al/Hg (video)

SD850IS

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
7
Zdá sa, že nemôžem nájsť bezvodý acetón... Vždy, keď som v minulosti použil acetón na syntézu, bol to acetón z
železiarstva, značka sa volá klean strip. Aký je v tom rozdiel a či sa dá acetón z obchodu so železiarskym tovarom použiť v

syntézu amfetamínu???

m03

Don't buy from me
Reaction score
3
Len sa pýtam zo zvedavosti... ak by sme nemohli získať 2l banku s plochým dnom, ktorú vidíme v prvom videu, a nahradili by sme ju niečím, ako je galón na mlieko, spôsobilo by teplo jej roztavenie a v podstate kontamináciu syntézy?
Takisto, v tom istom prvom videu, použijeme na roztok všetkých 50 g hydroxidu sodného?

G.Patton

🐝SuperModerator🐝
⭐️MODERATOR⭐️
Expert
🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
3
Reaction score
3,812
Deals
1
Môžete vykonať experiment: do fľaše tohto druhu nalejte 60-70 stupňov horúcu vodu a nechajte ju 10-15 min. Berte do úvahy, že k tejto fľaši nemôžete pripojiť spätný chladič.
áno

m03

Don't buy from me
Reaction score
3
Spôsobí použitie bez refluxu nejaké problémy v rámci syntézy?

G.Patton

🐝SuperModerator🐝
⭐️MODERATOR⭐️
Expert
🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
3
Reaction score
3,812
Deals
1
Rozpúšťadlo sa čiastočne alebo úplne odparí.

WinterDust

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
215
Deals
3
Nesúhlasím s vami, môžete celkom presne určiť, či je osoba legitímna alebo nie kúpiť položením niekoľkých otázok.

A nie, dôvodom pre SMART ľudí je neposkytovať svoje kontakty verejne, všetko, čo je verejné, je zrazu na zozname sledovaných osôb orgánov činných v trestnom konaní. Čím menej ľudí vie o niektorých dodávateľoch, tým lepšie pre ľudí, ktorí to myslia vážne a pracujú vo veľkom rozsahu.

Do istej miery by som nesúhlasil s G. Pattonom, áno, BBlistings ponúkajú legitímne zdroje, ale pokiaľ ide o ceny, nie sú regulované. S niektorými som hovoril a ich argumenty sú smiešne.

Ceny by mali byť regulované na fóre zodpovedajúcom vonkajšiemu trhu a mali by byť regulované aj naďalej a nie používať systém hodnôt "otvoreného trhu" v USA.

G.Patton

🐝SuperModerator🐝
⭐️MODERATOR⭐️
Expert
🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
3
Reaction score
3,812
Deals
1
Znamená to trhové hospodárstvo. Nikto nebude predávať so stratou. Ak budeme regulovať ceny, nikto s nami nebude pracovať. Môžeme len regulovať plnenie obchodov ako eskontnú službu.

WinterDust

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
215
Deals
3
G.Patton: "V súčasnosti sa v oblasti chemickej vedy a techniky používa viacero metód, ako je napr,

Aj v tomto príspevku by som s vami musel nesúhlasiť.

Ľudia tu budú pracovať, ak bude existovať trh, a dopyt, ako vidíme, je na fóre vysoký.

Regulácia trhu má neznamená stratu pre predajcov, takto ekonomika nefunguje. Ak máte regulovaný trh, znamená to, že o prácu na fóre bude mať záujem viac záujemcov a členovia sa budú cítiť bezpečnejšie.

Urobme si napríklad príklad:

Jeden z vás, aktuálnych predajcov tu na BB-liste, predáva P2nP / 1KG za 200 USD, pričom cieľová cena v Európe je 100 USD. Čo znamená, že predajca má aspoň 100% zisk, ako je to strata, ak by bol trh regulovaný na 100$/KG? Samozrejme, že budú mať zisk, nie 100 %, ale možno 20 %.

Je to obchod a podľa toho by sa k nemu malo pristupovať, verím, že fórum bude mať z dlhodobého hľadiska väčšie straty kvôli neregulovanému trhu, pretože ako vidíte, väčšina členov skutočne hľadá zdroje mimo fóra, pretože ľudia vedia, že trh mimo fóra je oveľa lacnejší a kvalita je rovnaká.

melk

Don't buy from me
Reaction score
11
Ste veľmi zvláštny človek.
Ak sa ľudia pýtajú na nejaký výrobok, tvrdíte, že ho vždy nájdete a všetko pod bežnú cenu .
ale nikdy neodpovedáte priamo . Iba pravdu, a to veľmi zákerným spôsobom.
Nedôverujem vám, aby som bol úprimný.

WinterDust

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
215
Deals
3
Nepochopil som, o čo vám ide.

Ak chcete o tejto téme ďalej diskutovať, pošlite mi prosím PM.

andre010

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
1
Dobrý deň, môžete mi prosím pomôcť ?

Je možné vziať lithiumaluminiumhydrid v THF (LiAlH4) namiesto Al/Hg pomocou vašej metódy uvedenej vo videu ?

Môžem skopírovať váš spôsob syntézy s použitím LiAlH4 v THF ?

UWe9o12jkied91d

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
512
Deals
5
Nie, pane. LiAH je určený len na laboratórne použitie, je VELMI pyroforický. prečítajte si, prosím, kartu bezpečnostných údajov toho, s čím chcete pracovať! tiež máte niekde v tejto sekcii postup na redukciu LiAH, ak budete hľadať a uvidíte, naozaj si všimnete, že sú veľmi odlišné.

NaBH4 je dobrá náhrada, pozrite si vlákno.

andre010

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
1

auch mit LiAH-Reduzierung
takže s NaBH4 namiesto Lialh4 v THF by som mohol kopírovať postup z vášho videa ?

Benz88

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇩🇪
Reaction score
5
Ahoj chlapci, túto syntézu som úspešne dokončil niekoľkokrát s veľmi dobrými výsledkami. Žiaľ, ruší ma zápach izopropanolu. Čo s etylacetátom? Je možné nahradiť izoetán etylacetátom? Vopred vám ďakujem, milá komunita.

Acidosis

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
158
áno, táto syntéza funguje dokonale s etylacetátom, len použite menej kyseliny octovej ako pri izopropanole, inak bude všetko v poriadku.

andre010

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
1
Poznáte postup syntézy amfetamínu z redukcie s LiAlH4 v THF, ktorý by ste opísali rýchlo a stručne ?

UWe9o12jkied91d

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
512
Deals
5

Tu máte, prosím, nezapáľte si dom
Shulgin to tiež opisuje niekoľko desiatok krát v Pikhal

UWe9o12jkied91d

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
512
Deals
5
Nie presne, hľadajte postup NaBH4 v tomto subfóre. prvý je zadarmo druhý si nájdete sami :p

workworkwork

🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
1
Reaction score
32

Mohli by ste zdieľať tohto dodávateľa alebo mi ho poslať v súkromnej správe?

Jack

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇬🇧
Reaction score
19
Cam mi niekto veľmi podrobne opísať presný moment, kedy mám odliať roztok ortuti z hliníka pri príprave hliníkového amalgámu? Nie je mi jasné, či tam musí byť ťažká sivá hustá zrazenina alebo nie.