- Reaction score
- 10
Mám otázku. Sú tieto kryštáliky, ktoré sa objavujú v spodnej sivej vrstve základného roztoku P2NP, ktorý nezreagoval? Je to zvláštne, objavili sa práve v čase, keď som mal aktívnu reakciu asi dve hodiny, dlhšie ako zvyčajne. (Zvyčajne nechávam uplynúť pol hodiny, kým pokračujem v bazifikácii)
Výsledný výťažok bol veľmi vysoký (75 %, viac alebo menej) a myslím, že konečný vzhľad je celkom uspokojivý.
Výsledný výťažok bol veľmi vysoký (75 %, viac alebo menej) a myslím, že konečný vzhľad je celkom uspokojivý.
- Reaction score
- 146
ahoj priateľu... áno, ako hovorí náš priateľ Gpatton, tie kryštáliky sú soli, v tomto prípade sú to sodné soli, ktoré sa tvoria vo vrstve bahna, keď bolo pri vysokých teplotách a potom došlo k rýchlemu poklesu teploty, vidíš, je normálne ich vidieť, keď sa splnia tie podmienky, ktoré vysvetľuješ. Pre ostatné výsledok vyzerá dobre... zdravie a radosť brat!.
- Reaction score
- 10
- By user123qwe
-
23 Jan
Ďakujeme za odpoveď! V poslednom čase sa zameriavam na TEK, pričom dbám na teplotu a snažím sa, aby nikdy nedosiahla 60-65 ºC. A to sa mi podarilo zmeniť hru. Výnosy a kvalita sa výrazne zlepšili.