Máte nejaké otázky?

Sir_Smokealot

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
4
Je povolené sprostredkovať dodávateľov rc, aj keď nie sú sponzormi?

Toto fórum sa mi páči, ale v syntéze som ešte stále celkom začiatočník, preto by som chcel ponúknuť sprostredkovanie rc predajcov, pretože rc scénu poznám veľmi dobre, a tak by som mohol časť vrátiť.

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
2
Reaction score
2,007
Deals
666
Čo máte na mysli pod pojmom sprostredkovanie?

Sir_Smokealot

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
4
Niekto niečo hľadá a ja mu poskytnem existujúcich poskytovateľov s povesťou toho, čo hľadá, ak takí existujú. (Žiadne dodatočné náklady, len odkaz alebo meno dodávateľa)

Jeff_Benzoz

Don't buy from me
Reaction score
4
Otázka Navigating_BB: w {VPN&Opera} všetko funguje, ale w {TorOnion App} môžem robiť iba odosielanie a prijímanie správ a niekoľko ďalších. Je to bežné?

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
2
Reaction score
2,007
Deals
666
Tento problém je na strane prehliadača, nie na našej strane.

GermanWhite

Don't buy from me
Reaction score
0
Dobrý deň,
Môže mi niekto pomôcť. Mám skaly MDMA, ktoré chcem premeniť na kvapalinu a potom ich ReRockovať do foriem na stealth. Pozná niekto postup alebo kde na fóre nájdem postup, ako premeniť skaly MDMA na kvapalinu a tie späť na 1 pevný predmet MDMA.

sm0ker

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
1
Pýtam sa na to už po tretí raz. Mám celkom dobrú zbierku o MA syntéze (PDF), kde ju môžem zverejniť? Každé vlákno s touto otázkou bolo vymazané...

workworkwork

🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
1
Reaction score
32
Nemôžem odpovedať na správy, len mi alebo nie je možné použiť tlačidlo odpovede na tor prehliadači?

stoneda$$a$$in

Don't buy from me
Reaction score
1
Po hodinách a hodinách križovania konečne člen, existuje spôsob, ako inzerovať to, čo hľadáte... napríklad ; metakvalón, "714", quualudes. Nemôžem nájsť overeného predajcu na webe. Ďakujem.

Cotton Jerzy

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
4
Viem, že neexistuje žiadna 100-percentná záruka bezpečnosti kupujúceho, ale vylučuje nákup prostredníctvom systému úschovy tohto fóra významne prípadné po-po?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Employee
🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
5
Reaction score
1,679
Deals
1
Určite by som si to myslel, vedia, že nedostanú vaše peniaze, kým nedostanete čokoľvek a neschválite to.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Employee
🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
5
Reaction score
1,679
Deals
1
@HEISENBERG, mám odpovedať na tieto otázky, ak si myslím, že viem ( napríklad chlapík, ktorý sa pýta na svoje syntézové PDF, kam má poslať, knižnicu [moja odpoveď]), alebo je to na administratívnu odpoveď?

lacusht91

Don't buy from me
Reaction score
1
Hy. Chcem urobiť svoj prvý nákup na trhu. na čo si mám dať pozor ? Všetci predajcovia na trhu sú už v poriadku ?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Employee
🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
5
Reaction score
1,679
Deals
1
Sledujete niečo, čo si chcete kúpiť?🤷🤔 to sa musíte naučiť sami. Ak je to príliš jednoduché, nenaučíte sa to. Všetky potrebné informácie nájdete tu. Pritiahnite si stoličku a začnite čítať

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Employee
🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
5
Reaction score
1,679
Deals
1
Sledujete niečo, čo si chcete kúpiť?🤷🤔 to sa musíte naučiť sami. Ak je to príliš jednoduché, nenaučíte sa to. Všetky potrebné informácie nájdete tu. Pritiahnite si stoličku a začnite čítať . Nie, CAVEAT EMPTOR

SasquatchMonero

Don't buy from me
Reaction score
12
Prečo sú platby za aktualizáciu účtu pomocou bitcoinu? Btc je vysledovateľný ako fvck. Prečo tam na platby nepoužívať Monero?

2-79-790125

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
29
Odhaľujem tu svoju úplnú neznalosť, ale BTC sa dá vysledovať? Môžete laicky vysvetliť, v čom je Monero iné ako BTC, a teda menej vysledovateľné?

vis

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
108
Btc sú navždy sledovateľné. Monero sú na päť dní

Muktika

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇷🇺
Reaction score
3
Dobrý deň, uveďte prosím odkaz na návod na meranie teploty v banke.
p/s
banka 5000 ml, teplomer musí byť dlhý, aby dosiahol na kvapalinu? zvážte ortuťový model? ďakujem.