Je povolené sprostredkovať dodávateľov rc, aj keď nie sú sponzormi?
Toto fórum sa mi páči, ale v syntéze som ešte stále celkom začiatočník, preto by som chcel ponúknuť sprostredkovanie rc predajcov, pretože rc scénu poznám veľmi dobre, a tak by som mohol časť vrátiť.
Niekto niečo hľadá a ja mu poskytnem existujúcich poskytovateľov s povesťou toho, čo hľadá, ak takí existujú. (Žiadne dodatočné náklady, len odkaz alebo meno dodávateľa)
Otázka Navigating_BB: w {VPN&Opera} všetko funguje, ale w {TorOnion App} môžem robiť iba odosielanie a prijímanie správ a niekoľko ďalších. Je to bežné?
Dobrý deň,
Môže mi niekto pomôcť. Mám skaly MDMA, ktoré chcem premeniť na kvapalinu a potom ich ReRockovať do foriem na stealth. Pozná niekto postup alebo kde na fóre nájdem postup, ako premeniť skaly MDMA na kvapalinu a tie späť na 1 pevný predmet MDMA.
Po hodinách a hodinách križovania konečne člen, existuje spôsob, ako inzerovať to, čo hľadáte... napríklad ; metakvalón, "714", quualudes. Nemôžem nájsť overeného predajcu na webe. Ďakujem.
Viem, že neexistuje žiadna 100-percentná záruka bezpečnosti kupujúceho, ale vylučuje nákup prostredníctvom systému úschovy tohto fóra významne prípadné po-po?
@HEISENBERG, mám odpovedať na tieto otázky, ak si myslím, že viem ( napríklad chlapík, ktorý sa pýta na svoje syntézové PDF, kam má poslať, knižnicu [moja odpoveď]), alebo je to na administratívnu odpoveď?
Sledujete niečo, čo si chcete kúpiť? to sa musíte naučiť sami. Ak je to príliš jednoduché, nenaučíte sa to. Všetky potrebné informácie nájdete tu. Pritiahnite si stoličku a začnite čítať
Sledujete niečo, čo si chcete kúpiť? to sa musíte naučiť sami. Ak je to príliš jednoduché, nenaučíte sa to. Všetky potrebné informácie nájdete tu. Pritiahnite si stoličku a začnite čítať . Nie, CAVEAT EMPTOR
Dobrý deň, uveďte prosím odkaz na návod na meranie teploty v banke.
p/s
banka 5000 ml, teplomer musí byť dlhý, aby dosiahol na kvapalinu? zvážte ortuťový model? ďakujem.