- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 43
Narazil som na problém. Sledoval som článok. Po pridaní etoxidu sodného som hodinu miešal v prísne bezvodom prostredí pri teplote pod 10 °C. Potom som začal zvyšovať teplotu na 60 °C, aby som sa pripravil na možnosť miešania počas hodiny. Po malom zahriatí sa však teplota v zariadení samovoľne a rýchlo zvýšila a už po niekoľkých minútach mi teplomer ukázal prielom 130 °C, preto sa chcem spýtať, či je to normálne? Stretol sa s tým niekto?" Na prvom obrázku je proces miešania počas 1 hodiny pod 10 °C po pridaní etoxidu sodného. Na zariadenie som vložil sušiacu trubicu naplnenú bezvodým síranom horečnatým, aby sa udržali bezvodé podmienky. Keďže moje cirkulačné zariadenie môže len chladiť, preniesol som druhý stupeň ohrevu do banky. Metóda ohrevu je ohrev v olejovom kúpeli, ale použil som len teplotu 65 °C na niekoľko minút a teplota v banke bola nekontrolovateľná. Ako stúpala, teplomer ukazoval, že veľmi rýchlo prekročila 130 ℃, tak rýchlo, že som ani nestihol spustiť cyklus kondenzačnej vody v kondenzačnej rúrke, a potom nastane stav na druhom obrázku.
Last edited by a moderator:
G.Patton
Expert
- Solutions
- 3
- Reaction score
- 2,933
- Deals
- 1
Dobrý deň, došlo k samovoľnému zahrievaniu prudko alebo pomaly? Je to celkom zaujímavé.
↑View previous replies…
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 43
Predpokladám, že chlorid sodný už nemusí byť účinný, pretože keď na extrakciu používam dichlórmetán, dichlórmetán je abnormálne vo vrchnej vrstve, čo znamená, že hustota vodnej vrstvy je už veľmi vysoká a chlorid sodný ju už nemusí byť schopný extrahovať. Zvýšte hustotu. tiež, keďže mám rotačnú odparku, ktorá umožňuje recykláciu rozpúšťadiel vo veľkom rozsahu, nemám veľké náklady na používanie činidiel na extrakciu rozpúšťadiel vo veľkých množstvách.
Pokiaľ ide o patent, našiel som patent uverejnený v roku 2009 a kúpil som ho. Jeho postup vyzerá veľmi vyspelý a jednoduchý. Túto metódu plánujem vyskúšať po tom, ako mi prídu pridané činidlá. Suroviny sú stále benzaldehyd a 2-metylchlórpionát.
Pokiaľ ide o patent, našiel som patent uverejnený v roku 2009 a kúpil som ho. Jeho postup vyzerá veľmi vyspelý a jednoduchý. Túto metódu plánujem vyskúšať po tom, ako mi prídu pridané činidlá. Suroviny sú stále benzaldehyd a 2-metylchlórpionát.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 43
Ide o patent prihlásený v Číne. Zdá sa, že rozsah platnosti je len v Číne a neexistuje anglická verzia úplného znenia, takže som nenašiel číslo DOI tohto patentu. Pôvodný text je napísaný v čínštine a vydavateľ je z Modern Times, Xi'an City, Shaanxi Province, China Institute of Chemistry, telefónne číslo a e-mailová adresa, ktoré autor zanechal, sú 029-88291460 a [email protected]. Pozornosť však môžete venovať obsahu, ktorý zverejním ďalej. Keď overím spoľahlivosť tohto procesu, zverejním všetky podrobné postupy a bezpečnostné opatrenia. Bude to trvať približne týždeň.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 43
- Reaction score
- 18
Stačí zverejniť patent, váš žiada o pomoc pri patente, ktorý nikto nevidí
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 43
Uverejnil som patentový proces a prax.
Patentovaný postup z benzaldehydu na glycidylester BMK na P2P
Tento článok vám poskytuje patentovaný postup syntézy z benzaldehydu na glycidylester BMK na P2P. Tento postup pochádza z patentu uverejneného v roku 2009. V pôvodnom texte sa na syntézu 4-metoxybenzaldehydu použil 4-metoxyfenylacetón. Ja som ho nahradil benzaldehydom na syntézu...
bbgate.com