Úplná syntéza amfetamínovej voľnej bázy (A-olej) z P2P (mierka 10 l)

blackburn

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
48
View previous replies…

41Dxflatline

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇬🇧
Solutions
1
Reaction score
164
Kyselinu mravčiu použijete na uhličitan amónny, aby ste získali mravčan amónny, ktorý potom môžete použiť v reakcii na výrobu formamidu in situ

Davidrobinson

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
18
Je to obrázok po vnútornej destilácii parou?
Destilovali ste svoj p2p na 70 % výťažok , alebo ste ho použili priamo z bmk ?

blackburn

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
48
Tak to je .

P2P som použil hneď po prevode z 5449, nedestiloval som ho.

View previous replies…

Tweaker

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇬🇧
Reaction score
7
Dobre, skúsim to ešte raz. Prvýkrát som dostal pekne voňavý žltý olej, ale po ďalšom spracovaní som nedostal späť žiadny hotový výrobok. Myslím si, že môj olej nebol úplne premenený.

Tweaker

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇬🇧
Reaction score
7
Vyskúšal som hcl aj fosforečnú. Potom nabh4 redukciu v oboch prípadoch. Ak to nájdem, pošlem vám fotografie

tucoxXx1

Newbie
New deal
Reaction score
0
Dobrý deň ! Táto syntéza sa mi veľmi páči, robil som ju niekoľkokrát. ale výťažok, keď potrebujem získať nformu, bude v tom čase malý. Z 10 l znečisteného P2P získam 5 l nformu a z vodnej vrstvy 1,5 l. takže nakoniec po destilácii parou namiesto výťažku 8,5 l získam vždy 3 - 4 l. Olej počas žiadneho postupu nečistím. Myslím, že para ho vyčistí. prosím každého, kto vie poradiť, ďakujem veľmi pekne

ossi

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇩🇪
Reaction score
35
Hydrolýza N-formylamfetamínu spôsobom NaOH
1. Vložte 11 l N-formylamfetamínu do reaktora, pridajte 13 l predchádzajúceho studeného 65 % roztoku NaOH za pomalého miešania s refluxom počas 2 - 3 hodín pri 110 C.
2. Zastavte zahrievanie a ochlaďte pri RT

tu použite metanol + menej vody a NaOH alebo KOH (pre mňa je lepší KOH), s metanolom choďte na 85-90C.
uvidíte veľký rozdiel

ossi

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇩🇪
Reaction score
35
na 1 liter n-formylu zmiešajte1,2-1,5 litra metanolu, 700-850 gr KOH a 0,3-0,6 litra vody. rozpustite KOH úplne. Po tom, ako sa trochu ochladí, vložte ho na niekoľko hodín do chladničky. túto zmes dajte za stáleho miešania k n-formylu a nechajte miešať pol hodiny bez tepla. potom prejdite na 85-90C.
85-90, pretože bod varu metanolu je nižší ako bod varu vody.
bude to oveľa väčšia výťažnosť, nikdy by som nevaril bez metanolu
a nakoniec destilácia parou je nevyhnutná! (nízka teplota, väčší výťažok)
a väčší výťažok získate, ak použijete p2p formamid a trochu viac kyseliny mravčej.
Ak máte viac kyseliny mravčej, môžete variť pri teplote 140-145, čím získate väčší výťažok.

Researcherr

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
9
@btcboss2022 vďaka za odpoveď a koľko vody pridať na toto množstvo?
1L vody - 820g NaOH - Metanol 3L - 1L n-formyl?
A prečo toľko metanolu?

Researcherr

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
9
Čo sa týka používania:

Voda 1 l
Naoh 820g
Metanol 1L
N-formyl 1L

Bol by tento pomer tiež dobrý?

Researcherr

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
9
Ktokoľvek, kto má skúsenosti s hydrolyzáciou NaOH + metanol, prosím, pomôžte so správnym pomerom vody, NaOH, metanolu, n-formylu

btcboss2022

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Solutions
1
Reaction score
675
Deals
Povedal som vám to, ale v poriadku, pýtajte sa ďalej, ak je to potrebné, žiadny problém

TsssssXxX

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
5
Dobrý deň. pokiaľ viem, čím čistejšie sú p2p a n-formamf, tým vyšší bude nakoniec výťažok. Na čistenie používam p2p; 2 l znečisteného p2p, pridám 2 l horúcej vody, intenzívne premiešam, nechám vybrať vrstvu. horná vrstva je voda, spodná vrstva je p2p. stačí to? čistenie n-form: Pomaly pridávam 10% roztok jedlej sódy do 2L špinavého n-formy za silného miešania. Pridávam ju pomaly, pretože silno pení. Roztok hydrogenuhličitanu nalievam, kým sa mi nevytvorí vrchná vrstva. je to prijateľné? ďakujem za odpovede

Sig

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
27
Je to; 1. Do reaktora vložte 11 l N-formylamfetamínu, pridajte 13 l predchádzajúceho studeného 65 % roztoku NaOH pomalým miešaním s refluxom počas 2 - 3 hodín pri 110 C. Je to možné v sklenenom reaktore, pretože dnes mi niekto povedal, že to rozbije sklo (roztok NaOH), predtým som pracoval len s kradnutým reaktorom... je to drahé skúšať 🙈

damakemi

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Urobil som Naohov spôsob zaujímalo by ma, či je možné destilovať olej hneď po 2-3 hodinách refluxu, po bode 2 ?

btcboss2022

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Solutions
1
Reaction score
675
Deals
Parná destilácia áno.

damakemi

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Ďakujem za odpoveď, môžem vyrobiť väčšie množstvo zmesi formamidu a kyseliny mravčej a uskladniť ju?