Kryštalizácia metamfetamínu a výroba ľadu

Hank Schrader

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇬🇧
Reaction score
178
Je to jedna z najčistejších foriem metamfetamínu a má dextro izomér.

K dnešnému dňu máme vysoké ukazovatele kvality, čistota metamfetamínu dosiahla 99 % +

Metafetamín má špecifickú rotáciu
opticky čistý izomér D je [α]20D = -18,90° pri čistote 99 %+.

Môj výrobok obsahuje iba dextrometamfetamín. Používame frakčnú základnú destiláciu a opätovné čistenie.
Neriedime metylbenzylamínom a inými látkami.
Náš výrobok má správny bod topenia

Naša organizácia je pripravená na spoluprácu a je pripravená spolupracovať s výrobcami aj veľkými odberateľmi.

Sme pripravení pomôcť s dodávkou hotových prekurzorov a kompletných pracovných súprav, ako aj veľkoobchodných šarží hotových výrobkov.

Attachments

• DFmwAiftKG.jpg
    DFmwAiftKG.jpg
    4.4 MB · Views: 853
  • 8fvrq4wVzG.jpg
    8fvrq4wVzG.jpg
    4.7 MB · Views: 827
  • Nt29bQiXF1.jpg
    Nt29bQiXF1.jpg
    8.2 MB · Views: 2,124
  • gmRWhjbex1.jpg
    8.8 MB · Views: 1,645
  • N67icfZnC0.jpg
    N67icfZnC0.jpg
    6.9 MB · Views: 2,181
View previous replies…

adrenochrome

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
8
Zaujíma ma, ako vyrobiť ľad s racemátom metamfetamínu, pozná niekto podrobný postup?

View previous replies…

G.Patton

🐝SuperModerator
Expert
🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Solutions
3
Reaction score
3,862
Deals
Existuje niekoľko tém týkajúcich sa tejto problematiky. K dispozícii je aj video. Rozhliadnite sa po fóre, človeče.

New deal
Reaction score
14
1 vykonajte nejakú domácu prácu
UV fluorescenčné čierne svetlo BL 12 palcov (po celej dĺžke) Výmena žiarovky 8 W T5 UVA
2 20% z celkovej hmotnosti výrobku dh20 rekryštalizácia napr. 1000g MA pridať 200g dh20 tepelne rozpustiť potom umiestniť pod UV čierne svetlo
A hovorím vám na rovinu, nesnažte sa ma znevažovať a robiť zo mňa človeka, ktorý nevie, o čom hovorí.
Prišiel som do tejto komunity s 20-ročnými skúsenosťami a nepotrebujem kopírovať a vkladať Festerove kecy, aby som dostal odpovede.
Pracoval som v laboratóriách po celom svete

View previous replies…

adrenochrome

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
8
1. 1000 g MA jeho voľná báza alebo HCl ?
2. dh20 - je to destilovaná voda ?

View previous replies…
New deal
Reaction score
14
Dobre, idem na Vy všetci a dostať túto fantáziu z našich hláv racemický FB nerobí črep, že prečo vymysleli n-izopropylbenzylamín pre v roku 2008! Keďže kartely robili extrakciu dmetu z racemického FB a strácali polovicu z ôsmich lmetov.

Teraz kartely zmiešali racemický FB v pomere 1:1 s n-izom a roztrieštili ho

Prechod na dnešok Holanďania prišli na to, ako z lmetu vyrobiť dmet, nazýva sa to uznesenie EÚ, pri ktorom sa normálne vyhodený lmet premení späť na voľnú bázu a potom sa tento proces opakuje, aby sa z neho získalo viac dmetu, čo by bol jediný spôsob, ako sa dá racemický metyl vykryštalizovať.

FCKJACKZN

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇩🇪
Reaction score
15
Deals
L-tartrik sa vyzráža L-tartrát D-produkt, znamená, že l-izomér zostáva v roztoku?

D-tartric vyzráža L-produkt D-tartrát, znamená, že v roztoku zostáva izomér d met?

WinterDust

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
215
Deals
Je to váš prístup bojovníka s klávesnicou, s ktorým majú ľudia problém.

Čím viac sa snažíte, tým viac strácate dôveryhodnosť.

Čo keby ste teda zmenili tón?

Cardboard1234

Newbie
New deal
Reaction score
1
Bolo mi povedané, že tu môžem postupovať podľa metódy č. 2 na získanie kryštalického metamfetamínu, ale vyzerá to ako syntéza z voľnej bázy metamfetamínu a NIE z voľnej bázy amfetamínu. Môže niekto overiť, či sa tieto kroky dajú vykonať s bezamfetamínovou bázou? Ak nie, ako môžem previesť amfetamín na metamfetamín? Túto metódu som našiel len tu. Existuje nejaký iný spôsob? Dusičnan ortuťnatý sa v mieste, odkiaľ pochádzam, nepredáva.

G.Patton

🐝SuperModerator
Expert
🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Solutions
3
Reaction score
3,862
Deals
Namiesto metódy An/Hg môžete použiť HgCl2 alebo vykonať redukciu NaBH4.

Cardboard1234

Newbie
New deal
Reaction score
1
Prečítajte si o syntéze hliníkového amalgámu s HgCl2 a MeOH na svojom vlákne. Nepodarilo sa mi však nájsť nič, čo by sa týkalo NaBH4, ale narazil som na podobnú otázku v inom vlákne. kde sa ImOutAlso pýtal na otázku 2 a nie je mi veľmi jasný kontext. Používa sa NaBH4 na syntézu hliníkového amalgámu alebo namiesto amalgámu použijeme NaBH4 na celý krok 3, kde sa [1 mol voľnej amfobázy] kombinuje so zmesou [1mol formaldehydu a 350ml etanolu] + [ 1-1,2mola prebytočného NaBH4] ?

G.Patton

🐝SuperModerator
Expert
🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Solutions
3
Reaction score
3,862
Deals
Namiesto Al/Hg môžete použiť NaBH4. To znamená, že musíte vôbec vylúčiť Al a dusičnan ortuťnatý a použiť NaBH4, ako ste uviedli. Myslím, že to bude fungovať rovnako.
Nie som si istý, či to bude stačiť, ale môžete začať od pomeru 1:1,2 a podľa výťažku a TLC zvyšovať jeho množstvo.

WinterDust

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
215
Deals
Otázka: Ako sa má postupovať v prípade chemických látok?

Metóda č. 2.

Pridá sa 200 g kuchynskej soli a čiara z okien farby na HCl 35-38 % laboratórnej kvality.

Bol by som vďačný, keby mi niekto vedel povedať, koľko približne ml HCl 35-38% je potrebných.

Odhadom podľa čiary na 1000 ml banke by som povedal, že potrebujem pridať približne 250 ml.

G.Patton

🐝SuperModerator
Expert
🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Solutions
3
Reaction score
3,862
Deals
Čo máte na mysli?

G.Patton