* Ako bola zásielka vyhotovená? Vyskytli sa so zásielkou nejaké problémy?
- Mal som malú chybu s poštovou adresou, ale našťastie
@Madre bol veľmi ochotný a pomohol mi, ako len mohol. Kvôli chybe s prvou zásielkou trvalo asi 2-3 týždne, kým dorazila. Inak žiadne problémy.
* Fotografie látky na váhe (v balíku, v obale, bez obalu, len látka, minca akejkoľvek nominálnej hodnoty vašej krajiny)
- Bohužiaľ som otvoril balík skôr, ako som si spomenul na fotografie, ospravedlňujem sa za to, ale môžem povedať, že to bolo veľmi profesionálne zabalené, že bolo v listovej forme a výrobok bol v sivom obale. A prášok bol v malom vrecúšku so zipsom a bol označený tak, ako by mal byť. Tu je jedna fotografia, ktorú som urobil s mincou.
Podrobná správa o výlete od vás.
- Veľmi čistý nikdy neskúsil túto látku, ale ive čítal nejaké správy o tom, že je to veľmi silné a naozaj ľahké prekonať, takže som si vzal veľmi malú dávku intranazálne asi 10mg. High ma prekvapil, pretože malé množstvo som vzal, naozaj mierne a opioidné ako high, ale nie toľko eufórie. Inak podľa mňa veľmi kvalitná výskumná chemikália, ale sametime Id odporúčam urobiť nejaký výskum, než skúsite takéto veci. Je to prekvapivo silné.