Szia,
btcboss2022. Régi hozzászólás, csak érdekel a válasz. Jellegzetes illatból megérthetjük, hogy a finom, édes, vegyszeres, jellegzetes Speed illatra gondoltál? Vagy valami más?
Ker prvega nisem vohal že 8 let, vendar se ga bom tudi po 20 letih natančno spomnil.
Od takrat še nisem videl dobrega. Včasih tu naletim na kakšno mrtvo sranje, v katerem se zdi, da je vonj zaznaven v sledeh, pa ni. Danes je naš trg na točki, kjer je poleti izšlo nekaj nikotinsko rumenega, zdi se, da ima na začetku morda 50-odstotni učinek, tu pa so 20-30-odstotne maksimume. 1G v nos, vsa živčna vlakna so mi vibrirala, smrčal sem, sopel, se vrtel, res se mi je zmešalo... Po 2 urah ostra treznost, po 3 urah sem doma izropal hladilnik, se najedel do smrti. Po tem sem 10 ur spala tako trdno kot nedonošenček, ki so ga pravkar dali v nov inkubator. Še nekaj dni nisem mogel prepoznati njegovega vonja, vendar sem vedel, da ga poznam, in to povsem običajnega vonja. Potem sem se zavedel. Dišal je po močnem, sladkem kavnem likerju. Ne podoben, ampak enak.
Ne vem, kaj za vraga je to bilo. Toda moja izkušnja z amfetaminom, s katerim sem na začetku proizvedel podoben začetek, ni klofutala 3 ure, ampak sem 3-4 dni klikal s čeljustjo, ne da bi mignil z očesom.
Ti imajo že med aktivnim časom stranske učinke, ki ti dajejo občutek napetosti, poleg tega pa se od tega ne boš počutil nič bolje, pravzaprav ... Zaradi tega postaneš neumen. Karkoli počneš, ti vzame trikrat več časa kot običajno, ker se tvoje telo zaman vrti, možgani ga zasenčijo in ti hiti. Oh, in povzroča takšne težave s spominom, da nenehno iščeš vse, ker takoj ko nekaj odložiš, že pozabiš, kam si to dal. Še danes ne vem, kaj je bila tista stvar, vendar je nikoli več ne vidim. To se prodaja kot amfetamin, in ko odpreš temo, dobiš tako pametne razlage, da se "amfetamin lahko naredi na 10 načinov." Praviš mi, da bo amfetamin ostal amfetamin, tudi če ga narediš na drugačen način. Na to ni več odgovora.
Zato bi v zameno za položaj, v katerem ste se znašli, ko ste to napisali ... vsem registriranim prebivalcem Mos Eisleyja zdajle podtaknil grlo.