- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 52
Pozdravljeni, imam vprašanje o postopku Sand Mayer. Ali bom s postopkom končal, tako da mi ostane samo GBL, če se ustavim po 4. koraku v delu ekstrakcije, saj se zdi, da vse, kar sledi, postane GHB?
G.Patton
Expert
- Solutions
- 3
- Reaction score
- 3,001
- Deals
- 1
Pozdravljeni, če vas prav razumem, želite pridobiti GBL s Sandmeyerjevo reakcijo. Da, lahko ga dobite v 4. koraku.
↑View previous replies…
- Reaction score
- 3
- By Jeffrey B.
kul, sem našel GABA v obliki želatinskih kapsul s samo mikrocelulozo kot polnilom, kot tudi 50g vrečke vprašljive čistosti za ~ 10 $ za pop, tako da so tablete cenejše IN čistejše. Prav tako lahko kupim NaNO2 kot nekakšen vrtnarski izdelek od dobavitelja kemikalij za približno 8 dolarjev na kilogram lol. Presenečen sem, da nihče tukaj (Poljska) ne proizvaja GHB, je tako enostavno, vendar ga še nikoli nisem videl na trgu. Posodabljal bom, ko bom imel učinke in/ali vprašanja
Pravzaprav je še vedno nejasno, če moram izvajati destilacijo IN ekstrakcijo z DCM, kako naj se prepričam, da destiliram GBL? ali ni RM poln vode? BP GBL je 204,6 °C, ali naj torej samo kuham RM, dokler temperatura hlapov ne doseže 204,6 °C, in od tam zbiram?
Vnaprej hvala.
Pravzaprav je še vedno nejasno, če moram izvajati destilacijo IN ekstrakcijo z DCM, kako naj se prepričam, da destiliram GBL? ali ni RM poln vode? BP GBL je 204,6 °C, ali naj torej samo kuham RM, dokler temperatura hlapov ne doseže 204,6 °C, in od tam zbiram?
Vnaprej hvala.