MDPM stimulans . Kako je bila pošiljka izdelana? Ali so bile s pošiljko kakšne težave?
Pošiljka je prišla razmeroma hitro v učinkoviti manjši standardni plastični ovojnici z mehurčki, na kateri je bil moj naslov dobro natisnjen, znamke pa so dobro sedele. Vrečka MDPM v notranjosti je bila zavita v papir. Odlično.
5 FOTOGRAFIJ
1. Ne vrečke v paketu, ampak: Na hrbtni strani paketa.
2. Ni v embalaži, ampak: 1: Paket je v notranjosti.
3. Fotografija dobro označene vrečke MDPM v mojem merilu 1,50.
4. Slaba fotografija hrbtne strani vrečke s polnim pogledom na ~1 g MDPM. (Težko je dobiti pravo svetlobo).
5. Slaba fotografija moje zadnje snovi 0,17 poleg kovanca za en peni.
Zamudil sem prebrati pravila pred prvimi fotografijami, zdaj pa sta fotografiji hrbtne strani ovojnice in notranjosti prazni. Najprej nisem vedel, kdo jo je poslal, saj sem dobil narcise, ki se prekrivajo, in nobene glave za to (še vedno moja krivda). V pregledu fotografij, ki ga je član opravil tukaj, sem ugotovil, da je vir stila vrečke. Zato sem zamudil narediti vse zahtevane fotografije.
Podrobno poročilo o potovanju:
Začel sem z drobljenjem kamnitega prahu v možnarju in brez učinka posmukal nekaj tankih linij. Kajenje na folie je imelo slab okus. Zato sem naredil rektalno raztopino 0,6. Zgodil se je le šibek začetek, ki se je končal (dud). Preostanek 0,17 sem prihranil za hetero par, ki ga je dobro bongal in mu je dal svežo vrtoglavo evforijo. Namesto mene bi morali uporabiti MDPM. MDPM je blizu dobro znanemu 3-FPM, ki ga je pred tem poskusil kot ničvrednega tudi (zame). MDMP je tako šibek stimulans, da nekateri ne dobijo nobenega učinka, sem prebral na spletu.
Varnost storitev 9 (ampak kdo ga je poslal? Lahko bi vnesli "BB" znotraj)
Hitrost dostave 5 (dovolj, saj je brezplačno)
Kakovost izdelka 10
Kako dobro so bila izpolnjena vaša pričakovanja? 0 žalostno nič. Učinek, specifičen za posameznika. Nisem pravi za to.
EPILOG
Dolgo sem čakal na par, da bi to preizkusil. Moj pregled z vsemi sredstvi je trajal predolgo, da bi ga objavil, imel osebne težave, ki jih je bilo treba premagati, zdaj pa je narejen s fotografijami, ki zbirajo prah. Naredil sem svoj pregled zdaj, da lahko stojim za z rahlo zadrego o pomanjkljivih fotografijah, vendar ni časa, da bi ga dobili gor, sem, da me je sram, in tudi, ko me je opomnil Glitchy, da je trajalo več kot teden dni od tega, da se ne upošteva. Ne zapirajte se v kolo za norce, ko bi morali to narediti in se zdeti nekoliko arogantni. Glitchyju bom za dolgo čakanje z nečim nadomestil (moje lastno pravilo). To ravnanje z dogodki se mi zdi primerno za to, da bi bilo popolno:
Ko prejmete paket, takoj preverite Gličev threadstarter s pričakovanji (pravili) glede recenzije. Naredite dobre fotografije tako hitro, kot je mogoče. Ne pozabite, da ste recenzent brezplačnega blaga, tako da lahko razložite vidike potovanja. Če je potrebno/možno, naj tudi kdo drug poda drugo mnenje o njem. Prepričan sem, da sem vesel, da so drugi preizkusili neuporaben MDPM. Izpolnite vse potrebne točke in poskrbite, da bo videti estetsko in slovnično pravilno. Svoja besedila najprej napišem v Gmailu, saj sem slab tipkar in slovničar. Če ste v tesnem položaju, potem je bolje narediti fotografije in v redu pregled, tudi če je malo površno in tanko, vendar je narejeno in s hrbta. Pomembna je celovitost vašega truda pri pregledu, manjkajoče pa lahko z Glitchyjem odnesete zasebno in vam bo najbolje. Nikoli ne veš, če greš v klanec kot jaz in čas zapravljaš. Pripravite pregled v vseh zahtevanih vzorčnih testih tukaj na tem našem lepem mestu.