Bu sabah biraz huysuzdum, patronun bir şeyleri gerçekten düşünmeden bu kadar hızlı ölçek büyütmem için bana baskı yapması büyük bir baskı, ben kimyagerim ve gerçekten düşünmek için zaman harcamadan bu reaksiyonlara kendi pmk'mi koymazdım. Rakamlarımı incelemek ve daha fazla araştırma yapmak için bir hafta kadar zaman harcardım.
1.1kg reaksiyonlar iyi gitti ama bu bir kerede 1.1kg x 3'e kadar anında ölçeklendirildi ... ve karıştırıcılar sola ve sağa başarısız oldu, bu hoş değildi ... Onlara süreci göstermeyi ve satın almayı göstermek için iyi bir ürün üretmeyi amaçladım, içine tonlarca gıda boyası döktüler ve mahvettiler ve ölçeklendirirken ve daha büyük reaksiyonlar yaparken daha fazla saflaştırmak ve bitmiş bir ürün üretmek zorunda kaldım, bu sinir bozucu Onlara göstermeyi umuyordum ve sonra ölçeklendirmeme ve kaynak bulmama yardımcı olabilirler ama hepsi bana bağlı, onun w.e ve bana bir kuruş ödendi, ancak $ yatırım yaptıklarını ve bana öğrenme ve $ kazanma fırsatı verdiklerini anlıyorum, ancak bunun bir ekip çalışması olması gerekiyor, sadece kimya geçmişi olmayan bir asistanım var ve bu reaktörle 50 kg üretmemi ve işlememi istiyorlar, imkansız görünmüyor, sadece birkaç başarılı reaksiyon ve çalışma ... Sadece can sıkıcı çünkü laboratuvar kurulumum bile tam değil ve kimyasallarım elimde, reaksiyon başına 9 sürahi meoh almayı düşünüyorlar, benim tarzım değil lol