Bütanon ile benzaldehitten fenilaseton (P2P) sentezi

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
426
Sanırım asıl merak ettiğim şey bu reaksiyonun stokiyometrisi. Bayer-Williger'in diğer yazılarında bu muazzam miktarda GAA'yı bulamıyorum. Birisi bana gerekçe konusunda yardımcı olabilir mi? Bunu denemeye gerçekten çok yakınım ama GAA miktarı sorunlu.

billythekid

Don't buy from me
New Member
Reaction score
5
Bu miktarda GAA çok fazla ve bunun nedenine ilişkin en iyi tahminim, Perasetik asidin in situ (reaksiyon sırasında) ve katalizör olmadan hazırlanmasının verimsiz olduğu, bu nedenle kimyagerin buna yardımcı olmak için aşırı telafi ettiği, ayrıca burada çözücü olarak GAA kullanıldığıdır.
Perasetik asidi günler öncesinden hazırlayarak ve mevcut oksijen içeriğini test ederek daha iyi sonuçlar almanız muhtemeldir. Bununla birlikte, profesyonellerin bu yöntemi kullandıklarını ve bitmiş ürünün en iyi ihtimalle %35 ila 65'ini elde ettiklerini gördüm. bu nedenle deneyimsiz bir kimyagerin daha da kötüsünü elde etmesi ve yeni başlayanların başarısız olması veya daha da kötüsü kendilerine zarar vermesi muhtemeldir. Okumanızı, çalışmanızı ve küçükten başlamanızı tavsiye ederim
her adımın sonunda bitmiş reaksiyon karışımınızı iyice temizlediğinizden emin olun, Aldol yoğuşmasında -5c'yi geçmeyin, mek / benzaldehitin gazlamadan sonra buzdolabında bir gece karıştırmasına izin verin.
Bayer villager'da 60c'yi geçmeyin. ve diğer oksitleyicileri araştırın çünkü farklı bir oksitleyici ile daha iyi sonuçlar alıyorum.

View previous replies…

TheNut22

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
89
İlk denemem MPB'nin performik asit oksidasyonu, şimdi daha iyi yapmak için.
MPB'm formik asit çözeltisine koyup sodyum karbonatla tamponladığım için formik asitle gerçekten karışmıyor, bu yüzden
MPB için bir çözücüye ihtiyacım var mı? İhtiyacım varsa, etanol kullanabilir miyim, yoksa aseton daha mı iyidir? OrgUnikum? Birisi mi? MadHatter?
Çok müteşekkir olacağım çünkü şimdi reaksiyonumu mahvetmek istemiyorum ve eğer iyi giderse ve iyi çalışırsa prosedür için bazı ipuçları verebilirim. Ve bende DCM yok. Henüz performik asidin içine koymadım.

Last edited:

TheNut22

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
89
Ya da, MPB için çözelti olarak buzlu asetik asidi de performik asidimle birlikte kullanabilir miyim?

Grubby

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
12
Eh3YM0zIPF
RjQlvu3DaR

Ya!ψ(`∇´)ψBenzaldehit + MEK + HCI reaksiyonundan sonra RM siyaha döner ve kaynama noktası 269 olan 3-Metil-4-fenil-3-buten-2-on'un damıtılmasına meydan okur! Vakum dekompresyonu için ilk kez -60kpa vakum pompası aldım ve altın sarısı sıvı 3-Metil-4-fenil-3-buten-2-on'u başarıyla elde ettim! Ancak makine aşırı ısınmış gibi görünüyor. Şimdi sadece damıtmayı duraklatabilirim... Kalan rm'nin tamamen damıtılmasını istiyorsun, değil mi? Kaynama noktası daha yüksek olan safsızlıkları damıtmak ve sıkı çalışmamı mahvetmek istemiyorum⋯

View previous replies…

Labchef

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
2
Pls show your vacuum pump and how you used it in distillation please.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,116
Deals
1
Bu gerçekten kırmızı bir şey. Genelde benim için kırmızı olan bol miktarda hcl'dir, ama belki bu durumda değildir, idk. Ben 4:1, hcl(l) :H²SO⁴ oranının tüm sülfürik maddeyi tüketen eşdeğer miktar olduğunu buldum. Kesinlikle 3:1 hala gaz çıkaracaktır. Gazınızla birlikte çevrimiçi bir kurutma tüpünüz var mıydı?

handle

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
77
ilk denemede kurutma tüpü yok. bir dahaki sefere HCl asidi doğrudan ekleyeceğim.

View previous replies…

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,116
Deals
1
Haklı olabilirsiniz. Ben kendi yöntemimi ararken, Benz'i elde etmek için en uygun yöntemin tinerden benzil alkol damıtmak olduğunu düşündüm. Alc (kimya şirketleri bunu satıyor ama bir şeyle ne yaptığınız hakkında çok fazla şey bilmek istemiyorlar) ama son zamanlarda Amazon'da olduğunu fark ettim, bu yüzden sadece satın al'a tıklayabilirim ve soru yok

handle

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
77
Evet, ülkelerin kimyasalları düzenleme şekli garip. Her ülkeden 1 farklı 1. 🤔

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,116
Deals
1
Kontrollü değildir, ancak Sima Eldredge çalışma sayfasını doldurmak göz korkutucudur. Hangi üniversite veya profesyonel lisanslı işletmeyi temsil ediyorsunuz, işletme vergi kimliği nedir? Ne için kullanmayı planlıyorsunuz? Hayır, teşekkürler.

handle

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
77
26 Ekim 2024.
Bir yöntem Soğuk ve Buz MPB diyor
Başka bir yöntem de MPB' yi Isıtın ve Geri Akıtın diyor
Sadece ikisini de yapıyorum :rolleyes:?

Labchef

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
2
Yani MPB çözeltisini ısıtıp geri akıtıyorsunuz, sonra buzda soğutuyorsunuz, bunu yaptığınızda kristaller elde ediyor musunuz ve kristaller oda sıcaklığında kuru mu?

TheNut22

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
89
Hiçbir şeyi gaz haline getirmeyi sevmiyorum, çünkü bulunduğum bölgede konsantre sülfürik asit yasak. Çok iyi sonuçlar aldığımda çok rahatladım, sadece malzemeleri ölçtüm, hepsini bir araya getirdim, ısıtmaya başladım ve bir film izledim.

TheNut22

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
89
Performik asit prosedürü, kötü bir panik atakla korku filmi izlemek gibiydi. Bir sigara içmek için ayrıldığımda (4-5 dakika) ve içeri geri döndüğümde şişe o kadar sıcaktı ki sanki biraz kaynıyor gibiydi! Ve yine ÇOK hızlı bir şekilde buz gibi soğuk suyun altında ... Uzun karıştırma işleminden sonra (~3,5 saat) ve bunu ellerimle yapmak zorunda kaldıktan sonra (terleyerek ve titreyerek), çünkü 1 L şişe ısıtma mantoma sığmıyor, soğuk suda bıraktım. Benzaldehit ile oda sıcaklığında patlayabileceğini okuyunca şok oldum! Saflaştırıldığında bile bir miktar olması mümkün, ancak damıtılmış ürün değil. Karışım şu anda sıcaklığın 20 C'nin altında olduğu bir yerde olduğu için mutluyum...

handle

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
77
😆 Ateş elması bunun içindir.
3 = Neredeyse tüm ortam sıcaklığı koşullarında tutuşabilen sıvılar

TheNut22

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
89
Başardım, çok iyi! Ve kimya hakkında yeni bir şeyler öğrenmek güzel, teşekkürler ve şöyle diyelim: İyi eğlenceler...
Sikimi bir kondansatöre nasıl sokabilirim ve aynı zamanda vakumla "damıtma" yapabilirim...

B APPLE

Don't buy from me
Member
Language
🇧🇬
Reaction score
3
Teacher! Can you teach me how to synthesize methamphetamine from phenylacetone? Thank you

B APPLE

Don't buy from me
Member
Language
🇧🇬
Reaction score
3
Excuse me! I poured methylphenylbutenone with acetic acid and 50% hydrogen peroxide Is it normal for the temperature to rise to 8-90 degrees on its own?

Labchef

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
2
What’s the color of your mixed MPB + acetic+ peroxide solution? I used commercial available peracetic acid. Solution color is dark brown but no rise temperature until heat was applied

B APPLE

Don't buy from me
Member
Language
🇧🇬
Reaction score
3
I have now completed the production of phenoxyphenylpropene!

B APPLE

Don't buy from me
Member
Language
🇧🇬
Reaction score
3
I saw that the teacher taught me to extract with chloroform. When I poured 800ml of chloroform down without layering, I was completely dumbfounded and spent a lot of material costs And the more I thought about it, the more unwilling I was to accept that after pouring chloroform and replacing it with DCM, the layers actually separated before using vacuum distillation to obtain it!

B APPLE

Don't buy from me
Member
Language
🇧🇬
Reaction score
3
Let me tell you something interesting! I bought Diethyl Phenylacetate CAS20320-59-6 and easily obtained Phenylacetone. I obtained approximately 650ml of Phenylacetone from 1000ml of Diethyl Phenylacetate! Then I watched a video on the forum and wanted to purify phenylacetone! I mixed potassium carbonate with distilled water and phenylacetone, and the whole thing kept boiling! I want to say it's too bad to be reimbursed, but after boiling over 650, there's still 180 left But it's because of this that I know it's very pure! I don't understand chemistry very well, so sometimes I ask some basic questions but nobody pays attention! They have been using materials and testing themselves all along!

B APPLE

Don't buy from me
Member
Language
🇧🇬
Reaction score
3
We are synthesizing more phenylacetone! I tried to synthesize methamphetamine from sodium borohydride but failed! The reason may be that the percentage of methylamine water is not high

Attachments

• 5MluoInB3v.jpeg
    5MluoInB3v.jpeg
    3.9 MB · Views: 8
  • mgaxoYsGP5.jpeg
    mgaxoYsGP5.jpeg
    5.4 MB · Views: 39

Labchef

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
2
Can you share how you synthesize phenylacetone using diethyl phenylacetate. Is diethyl phenylacetate commercially available?