НАЙ-ЛЕСНИЯТ НАЧИН ЗА ПРЕОБРАЗУВАНЕ НА BMK В AMPH.

BMKOILEY123

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Здравейте, хора, един въпросһттр://....

От известно време си купувам масло от БМК от Холандия, което се смесва 1:1 с изопропанол и след това внимателно се утаява с концентрирана сярна киселина до амфетаминов сулфат.

Сега тествах масло от бмк от друг доставчик и се опитах да го превърна в амфетамин сулфат, както е описано по-горе. Сега, след пристигането на маслото, забелязах, че ми е продаден диетил(фенилацетил)маланат (CAS- 20320-59-6)... Вече разгледах темата ви за това как да го превърна в бмк, за съжаление нямам достатъчно опит и оборудване, за да го превърна.

А сега към въпроса ми : кой CAS номер е правилният, за да изкарам амфетамина от маслото?

Знам го по следната инструкция:

смесете 1 към 1 с изопронал и добавете капка по капка сярна киселина (96%+), докато в разтвора се образува сулфат.

така че няма трудни стъпки и е лесно да се приложи за начинаещ.

Намерих следния CAS номер на бензилметилкетон:

Идентификатори
Други наименования
бензил метил кетон; метил бензил кетон; фенил-2-пропанон

CAS номер
103-79-7

може ли някой да ми помогне... ще съм му много благодарен за това!
Това ли е CAS, от който се нуждая, за да направя по лесен начин амфетамин?

Съжалявам за много лошия си английски, аз съм германец :)

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
411
Съжалявам, превърнахте BMK (P2P) в амфетамин чрез добавяне на сярна киселина? Това не е възможно. P2P първо трябва да се подложи на редукционно аминиране, за да се получи амфетамин или метамфетамин.

Искате да кажете, че сте купили амфетамин на свободна основа? Защото точно това ви е необходимо, ако искате да получите амфетамин чрез подкиселяване.

Масло А. Чист, неосолен амфетамин. Мисля, че CAS номерът е 300-62-9. Но купувайки го, вие на практика купувате незаконен наркотик, а не прекурсор.

За превръщането на БМК в амфетамин потърсете във форума. Добивът е някъде в рамките на 30 % и изисква известни химически умения, за да го направите.

Last edited:

Saul

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
133
можете ли да предоставите линк, където да го намерим тук, във форума ?

Mclssmxxl

Don't buy from me
New Member
Reaction score
33

Ето ти го. но защо да се мъчиш с всички тези проблеми и нисък добив, когато можеш просто да минеш по пътя на фенил-два-нитропропена? Започването от кетон е по-изгодно за метиламфетамина, според мен

Saul

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
133

Не знам, приятелю . много е трудно да се намери правилната информация тук във форума
всеки казва нещо различно

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
411
Не е така. Ако искате да направите амфетамин, започнете от P2NP. За синтеза проверете в ... TA-DAAA... "Амфетамини" в раздела на този форум.
Ако искате да направите метамфетамин, започнете от П2НП. Описанието на този синтез ще намерите в същата част на форума.
Но за да правите химически синтези, трябва да имате или да придобиете някакви познания по химия, иначе описанието на синтезите е трудно разбираемо и има голям риск да се прецакате. За да придобиете химически познания, изучавайте самостоятелно химия в интернет или си намерете учител, който да ви помогне да усвоите правилно техниките. Успех.

Saul

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
133

Започвам със закупения от мен продукт.
cas 5449-12-7
2-метил-3-фенилоксиран-2-карбоксилна киселина
и да, скъпи Docx, тук има поне 4 различни метода за преобразуване на този cas в P2P.
има някои, които са напълно погрешни. използват се погрешни продукти.
Вече три пъти съм поръчвал грешни продукти, с които вече не мога да направя нищо. разбира се, ако сте експерт по химия, всичко това е много лесно.
Мисля, че е неправилно хората да не могат да променят опита си.
Ето защо във форума има много грешна информация.
Единственото нещо, което можете да направите, е да създавате нова тема всеки път, защото в противен случай е почти невъзможно да се намери правилната информация
в съществуваща тема.

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
411
Разбира се, хората могат да споделят своя опит. Това е чудесно нещо. Аз нямам опит в преобразуването на 2-метил-3-фенилоксиран-2-карбоксилна киселина във фенил-2-пропанон, а и като гледам молекулите, не изглежда много лесно. Така че умирам от нетърпение да чуя вашия опит от това!
Но се обърквам повече от малко. Мислех, че питате за това как да направите амфетамин от БМК?

Saul

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
133

Здравейте, скъпи DocX,

съжалявам за закъснелия си отговор, досега не бях вкъщи.
Искам да получа масло за свободна основа ( масло А ) от прах BMK
Причината, поради която искам да го направя от BMK прах, е, че не ми трябват забранени токсични продукти като живачен нитрат

Last edited:

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
411
Е, пътят до амфетамина (А-маслото е амфетаминова свободна база) от БМК е публикуван по-горе.