- Reaction score
- 2
Здравейте, хора, един въпросһттр://....
От известно време си купувам масло от БМК от Холандия, което се смесва 1:1 с изопропанол и след това внимателно се утаява с концентрирана сярна киселина до амфетаминов сулфат.
Сега тествах масло от бмк от друг доставчик и се опитах да го превърна в амфетамин сулфат, както е описано по-горе. Сега, след пристигането на маслото, забелязах, че ми е продаден диетил(фенилацетил)маланат (CAS- 20320-59-6)... Вече разгледах темата ви за това как да го превърна в бмк, за съжаление нямам достатъчно опит и оборудване, за да го превърна.
А сега към въпроса ми : кой CAS номер е правилният, за да изкарам амфетамина от маслото?
Знам го по следната инструкция:
смесете 1 към 1 с изопронал и добавете капка по капка сярна киселина (96%+), докато в разтвора се образува сулфат.
така че няма трудни стъпки и е лесно да се приложи за начинаещ.
Намерих следния CAS номер на бензилметилкетон:
Идентификатори
Други наименования
бензил метил кетон; метил бензил кетон; фенил-2-пропанон
CAS номер
103-79-7
може ли някой да ми помогне... ще съм му много благодарен за това!
Това ли е CAS, от който се нуждая, за да направя по лесен начин амфетамин?
Съжалявам за много лошия си английски, аз съм германец
От известно време си купувам масло от БМК от Холандия, което се смесва 1:1 с изопропанол и след това внимателно се утаява с концентрирана сярна киселина до амфетаминов сулфат.
Сега тествах масло от бмк от друг доставчик и се опитах да го превърна в амфетамин сулфат, както е описано по-горе. Сега, след пристигането на маслото, забелязах, че ми е продаден диетил(фенилацетил)маланат (CAS- 20320-59-6)... Вече разгледах темата ви за това как да го превърна в бмк, за съжаление нямам достатъчно опит и оборудване, за да го превърна.
А сега към въпроса ми : кой CAS номер е правилният, за да изкарам амфетамина от маслото?
Знам го по следната инструкция:
смесете 1 към 1 с изопронал и добавете капка по капка сярна киселина (96%+), докато в разтвора се образува сулфат.
така че няма трудни стъпки и е лесно да се приложи за начинаещ.
Намерих следния CAS номер на бензилметилкетон:
Идентификатори
Други наименования
бензил метил кетон; метил бензил кетон; фенил-2-пропанон
CAS номер
103-79-7
може ли някой да ми помогне... ще съм му много благодарен за това!
Това ли е CAS, от който се нуждая, за да направя по лесен начин амфетамин?
Съжалявам за много лошия си английски, аз съм германец