Методи за извличане на ефедрин от таблетки

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,434
Deals
1
Разделянето на ибупрофен от псевдоефедрин би трябвало да е сравнително лесно, тъй като ибупрофенът е карбоксилна киселина, докато псевдоефедринът е амин. Псевдоефедринът ще бъде разтворим във вода в кисела вода, докато ибупрофенът няма да бъде разтворим. Ако рка на ибупрофена е между 4-5, ще ви трябва доста кисел разтвор, за да превърнете по-голямата част от него в свободната му киселинна форма; рН 3 би трябвало да е подходящо. Това ниско рН може да се постигне лесно със солна киселина (солна киселина). Полиетиленгликолът е водоразтворим полимер, можете да извлечете псевдо от вода с помощта на етер или петролен етер.

Last edited by a moderator:

xile

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
46
Същото ли е за парацетамол или за ASS?

Chery

Don't buy from me
Resident
Language
🇷🇺
Reaction score
9
Любимият ми Актифет не се произвежда и си купих други таблетки с удължено освобождаване, когато ги напълних със спирт, се получи такава каша,

Нишесте... Помислих си и сварих тази каша в 5% сярна киселина, мислейки, че е възможно да превърна нишестето в глюкоза и о, боже, кашата се превърна в течност( снимка 2)

когато филтрирах всичко и добавих натриев хидроксид , и от него изпадна странно пластмасово вещество, което събрах (снимка 3) има горчив вкус като Ефедрин. какво може да е това? пластификатори?

Attachments

• RvIX6gz5Pu.jpg
    RvIX6gz5Pu.jpg
    57.7 KB · Views: 376
  • IdqCPx9cmL.jpg
    IdqCPx9cmL.jpg
    159 KB · Views: 381
  • Fxuza17cBI.jpg
    Fxuza17cBI.jpg
    195 KB · Views: 378

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,434
Deals
1
Здравейте, проверихте ли температурата на топене?

Nacho

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Имате утайка. Няма супа за вас! (Супа=psuedo)
Върху повечето хапчета не можете да използвате какъвто и да е алкохол. 1 мл алкохол активира нещо, което превръща псудо в натриев хлорид и създава безкрайно количество гък.
Водата също активира този gakk, така че забравете да използвате вода като разтворител или да освобождавате psuedo. Открих само един метод и се колебая дали да го публикувам, защото производителите на gak и формулаторите на хапчета също четат тези форуми и ще променят формулата си, за да се преборят с всеки успех на тайните химици.
Тайната обаче е измиване с нехлориран препарат за почистване на спирачни части. Предлага се в Walmart или във всеки магазин за авточасти във всяка страна.
Напръскайте върху масата на хапчетата и я оставете да попие за 15-20 минути или по-дълго, ако желаете. Филтрирайте таблетната маса и изхвърлете течността. Повторете тази стъпка, докато в течността за измиване не се появят повече гаки или масла.
Сега можете да разтворите таблетната маса в ксилол, етер или хексан, ако можете да ги получите. Препаратът за почистване на електроника QD е предимно хексан, но никога не съм го използвал за газиране. Филтрирайте и изпарете разтворителя или добавете разтвор на натриев хидроксид, ако се нуждаете от свободна основа за намаляване на брезите. Добивът е постоянно над 90 % от много чист псевдоматериал.

Препаратът за почистване на спирачни части разтваря всички гаки и добавки. Всъщност разтваря всичко, с изключение на psuedo. Опитайте го първо върху няколко таблетки, защото не съм го пробвал върху всички марки и препарати, но все още не съм останал разочарован. Имам една определена марка таблетки, които получавам и мога да измивам два пъти с препарат за почистване на спирачни части и да използвам таблетната маса както е в редукция с хидриодна киселина, защото всичко, което оставя след себе си, е чисто psuedo. Никакви врящи разтворители!!

Опитайте и вижте и най-добър късмет приятели.

Chery

Don't buy from me
Resident
Language
🇷🇺
Reaction score
9
Да, прав сте, това е gakk + нишесте, обработих таблетките с безводен метанол и нишестето остана на филтъра, но заедно с псевдо мина gakk, ще се опитам да обработя с хексан

John_Jennings

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Каква марка? Те се различават толкова много по отношение на съставките. @Nacho

Chery

Don't buy from me
Resident
Language
🇷🇺
Reaction score
9
Това, изглежда като свободна база на псевдоефедрин, кристализира при стайна температура

Attachments

• fd2AtkgxiX.jpg
    fd2AtkgxiX.jpg
    711.9 KB · Views: 369
  • OIlAwTi4r9.jpg
    OIlAwTi4r9.jpg
    793.4 KB · Views: 369

The chef

Don't buy from me
Member
Reaction score
0

Здравейте, ще бъда кратък и се извинявам, че не разбирам, но в метод 2, стъпка номер 10, какво се довежда до кипене - ксилол или сместа от изопропилов алкохол и нафта?

Last edited:

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,434
Deals
1
Здравейте, @Кухнята. Трябва да добавите 50 ml ксилол към екстракционната смес от алкохол и нафта след стъпка 8 и да извършите стъпка 10. Разбирате ли сега?

Alper192535

Don't buy from me
Resident
Language
🇹🇷
Reaction score
11
@G.Patton чист псевдоефедринов хидрохлорид как мога да извлека това лекарство

IBUCOLD-C 200 mg/30 mg/300 mg филмирани таблетки
За перорална употреба.
- Активно вещество: Всяка филмирана таблетка съдържа 200 mg ибупрофен, 30 mg псевдоефедринов хидрохлорид и 300 mg аскорбинова киселина (витамин С).
- Помощни вещества: Калциев хидрогенфосфат (безводен), кроскармелоза натрий, микрокристална целулоза (PH101), колоиден силициев диоксид, повидон К30, талк, хидрогенирано рициново масло, микрокристална целулоза (PH 112), Opadry AMB II 88A 230032 Оранжев [поливинилов алкохол, титанов диоксид (Е171), талк, алуминиево езеро Сънсет жълто FCF (Е110), глицерил монокаприлокапрат, натриев лаурил сулфат]

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,434
Deals
1
Чели ли сте тази тема?

Alper192535

Don't buy from me
Resident
Language
🇹🇷
Reaction score
11
да, попитах отново, защото има разлика в имената на лекарствата, благодаря ви

carbon_hydrogen

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Мога ли да използвам това за Ибупрофен + Псевдоефедрин? и мога ли да използвам Керосин вместо Нафта?

luci007

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Здравейте, приятели
Имам нужда от вашата помощ!!
Как мога да премахна псевдоефедрина от таблетките антихистамин?!
Има ли образователно видео за това?!
Благодаря ви.

broken_sharded

Don't buy from me
New Member
Reaction score
7
Какво мислите за това просто да използвате нехлорирания почистващ препарат за спирачки, за да се отървете от всички нежелани материали, оставяйки ви само Псевдо HCL. В едно от тези съобщения се казва, че работи, но аз съм скептично настроен. Ако го прави, бих предпочел да използвам този метод.

Gofaster72

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
1
Може и да греша, но смятам, че нехлорираният почистващ препарат за спирачки не прави нищо Винаги съм мислел, че това е червената кутия, която искаш, тъй като в нея има трихлоретилен. Не мисля, че това дори работи в днешно време, независимо от това, което може да сте прочели тук. Но може и да грешаһттр://????

None

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
6
Здравейте, това е чудесно, но във втория метод не разбрах промиването с мек, част 12, след филтрирането трябва ли да комбинирам разтвора с мек и да го загрея?

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,434
Deals
1
Не, само чист МЕК през фунията с утайка от ефедрин хидрохлорид, за да я изплакнем.

Gawer

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Мога ли да използвам nahco3 вместо na2co3?

Cheerbushe

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Не разполагам с МЕК, за да изплакна псевдо HCL. (Процедура 12)Какво трябва да използвам вместо МЕК?

chem19

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
8
Опитайте бутанон. Наименование на MEK по Iupac