Изследователски отряд за изпитване на химикали

testint

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
69
Тестови отряд
  • Какъв вид вещество искате да изпробвате?
2c-x, DOx, метамфетамин
  • Имате ли представа за веществото, което искате да тествате?
Да, имам преглед на доставчиците за професионализъм, метод и разбиране на сцената. Най-вече за надеждни и честни

Имам задълбочени познания за съединенията, които изброих . Ще дам факти, дори ЯМР и др. Ако поискате. Документирам целия процес от пощенската кутия до потреблението, без да разкривам поверителна информация
  • До коя държава ще бъде изпратен
  • САЩ
Моля, попитайте, ако имате въпроси.
Благодаря ви

View previous replies…

CremdelaChem

Buying through escrow
New seller
Language
🇺🇸
Reaction score
21
Deals
1
Lol... how will you give NMR results? Do you have an NMR spec? What lab will you be sending to that will do this for you?

testint

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
69
You're absolutely right I would totally and completely make up something that would mean jack s*** to 90% of the people on this forum I just like to back up what I've said I would make this available to the vendor only so this would have nothing to do with you at all I'm sure this won't be the first time you would talk out of your ass for absolutely no reason and having knowing everything you need to know about me obviously you can make whatever comments you like you're the man

NucleuZ

Don't buy from me
New Member
Language
🇬🇧
Reaction score
15
Надявам се, че този отряд ще участва в новата версия на "Отряд самоубийци

LederLappenNiere90

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
23
Не, това не е вярно Ние сме смели пионери в услуга на интоксикацията за най-висока чистота и надеждност на търговците и сигурност за максимално качество на продуктите, за да гарантираме това на потребителя. Ако е необходимо, ние сме готови да жертваме собствения си живот (разбира се, за цялото човечество)!

NucleuZ

Don't buy from me
New Member
Language
🇬🇧
Reaction score
15
Преди десет единадесет години беше червено
лилаво скорост от PL

5 $ 1 g

минимално количество 250 грама

jojoe21

Don't buy from me
Member
Language
🇩🇪
Reaction score
0
Здравейте, мога ли да получа безплатна проба

zakaveli777

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Аз съм в САЩ търся по-добри доставчици на бих искал да опитам някои синтетични опиати или някои бензо, ако е възможно, ако не, бих искал да опитам някои метамфетамин благодаря

Carina

Don't buy from me
Resident
Language
🇷🇴
Reaction score
4
Какъв вид вещество бихте искали да изпробвате?
Канабиноиди

Имате ли представа за веществото, което искате да изпробвате?
Да, мога да предоставя подробна информация за ефикасността, аз съм експерт

До коя държава ще бъде доставено?
Европа, Румъния

Dumanitykey1224

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
1
Бих искал да тествам RCs. В идеалния случай не каквито и да било психеделици, но вероятно стимулатори на основата на катинони, ако това е всичко, с което разполагате. Кажете ми с какво разполагате, най-добрият вариант би бил опиоиди, като нитазени/бензимидазоли или всякакви бензодиазепини. Даунърите са идеални

Heisenberg5994

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
11
Моля, ДМ би желал да получи някакъв образец на мдма , или мет, или 2с, моля, в нас. Последната доставка на 4mmc беше много бърза, нямаше проблеми. Благодаря!

narabreakingbad

Don't buy from me
Member
Language
🇭🇺
Reaction score
8
Бих искал да участвам.

Интересувам се от всички стимуланти и всички еуфоретични лекарства! (ЕС)

daweed2210

Don't buy from me
New Member
Language
🇵🇱
Reaction score
0
Истински стари дни амфетамин или може би нещо ново училище нещата работят. Ежедневен потребител и повечето гадове по улиците дори не са лежали край амфетамина.

RegulierTier

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
32
What kind of substance do you want to try?
Opioids, Stimulants or Psychedelics

Do you have an idea of the substance you want to test?

Sure, I have a long term drug carreer over the past 20 years and i have a completed vocational training in chemistry so I think I can tell you If your stuff is high quality shit and If it's clean or not.

What country will it be shipped to?
Germany

Rc scene

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
We here for that.
Regards.

dionysus

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
I've been a researcher from the beginning with jwh-18(lawrence kansas)also used to buy one gram of mdpv for 30 dollars on exercise website,while everyone around me buying ivory wave then on to alpha pvp, disso next,I got mxe when it was good damn near magical,it got rid of my depression instantly(lifelong depression)here big pharm tweaked ketamine and sell it for thousand a dose ,I can't pay that,have never tried ketamine but researched methoxetamine extensively ,wonders for depression,so interested in stims,dissos,2cb,and hallucinogenic substances for self introspection (dmt especially),I always research substances extensively before i ever start research of my own and always have observer, I think I would have valuable input on these matters ,I do live in United States