МДПМ стимул . Как е направена пратката? Имаше ли някакви проблеми с пратката?
Пратката дойде сравнително бързо в ефективен по-малък стандартен пластмасов плик с балон, като адресът ми беше отпечатан добре и марките седяха добре. Вътрешният пакет с MDPM беше опакован в хартия. Перфектно.
5 СНИМКИ
1. Не торбичката в пакета, а: задната страна на пакета.
2. Не в опаковката, а: Вътрешността на пакета.
3. Снимка на добре обозначената чанта MDPM в моя мащаб 1,50.
4. Лоша снимка на задната страна на торбичката с пълен изглед на ~1 g MDPM. (Трудно е да се получи подходяща светлина).
5. Лоша снимка на последното ми вещество от 0,17 до монета от едно пени.
Пропуснах да прочета правилата преди първите снимки, но сега снимките на гърба на плика и на вътрешната част са празни. Първоначално не разбрах кой го е изпратил, тъй като получих нарциси, които се припокриват, а за този нямаше глава (все още по моя вина). Идентифицирах източника на стила на чантата в прегледа на снимки тук от член. Така че това е причината, поради която пропуснах да направя всички необходими снимки.
Подробен доклад за пътуването:
Започнах с раздробяване на каменистия прах в мортала и изсмуках няколко тънки линии без ефект. Пушенето на фолие имаше лош вкус. Затова направих ректален разтвор от 0,6. Това, което се случи, е само един слаб старт, който завърши (дюд). Останалите 0,17 запазих за една хетеро двойка, която го бонгираше добре и им донесе свежа главозамайваща еуфория. Трябваше да използват MDPM вместо мен. MDPM е близък до добре познатия 3-FPM, който преди това опита като безполезен също (за мен). МДМП е толкова слаб стимулант, че при някои не се получава никакъв ефект, четох в интернет.
Служебна сигурност 9 (но кой го е изпратил? Можеше да сложите "ВВ" вътре)
Бързина на доставката 5 (достатъчно, тя е безплатна)
Качество на продукта 10
Доколко очакванията ви бяха оправдани? 0 тъжна нула. Специфичен за лицето ефект. Аз не съм човекът за това.
ЕПИЛОГ
Дълго време чаках двойката да тества това. Прегледът ми по всяка вероятност отне твърде много време за публикуване, имах лични проблеми, които трябваше да преодолея, но сега е направен със снимките, които събират прах. Направих прегледа си сега, че мога да стоя за с леко смущение за липсващите снимки, но не и времето да го вдигна, толкова ме е срам, а също и когато ми напомни Glitchy, че отне повече от седмица от това да не се отчита. Не се заключвайте в колелото на глупаците, когато трябва да го направите и да изглеждате малко арогантни. Ще компенсирам Glitchy с нещо за дългото чакане (мое собствено правило). Намирам тези манипулации на събитията за подходящи, за да се получи перфектно:
СЪВЕТИ ЗА ПОСТЪПВАНЕ НА ПРЕГЛЕДА
Когато получите пакета, веднага проверете threadstarter-а на Глиши с очакванията (правилата) за преглед. Направете добрите снимки колкото се може по-бързо. Не забравяйте, че сте рецензент на безплатни стоки, така че можете да обясните аспектите на пътуването. Ако е необходимо/възможно, позволете и на някой друг да даде второ мнение за него. Със сигурност се радвам, че направих други тестове на безполезния МДПМ. Попълнете всички необходими точки и направете така, че да изглежда естетически и граматически правилно. Аз първо пиша текстовете си в Gmail, тъй като съм лош машинописец и граматик. Ако сте в тясно място, тогава по-добре направете снимките и добър преглед, дори ако е малко небрежен и тънък, но е направен и от гърба ви. Важна е целостта на усилията ви за ревюто, а пропуските с Glitchy можете да си ги вземете на частно и ще ви е най-добре. Никога не знаеш дали не влизаш в наклон като мен и не губиш време. Вдигнете ревюто във всички изискани примерни тестове тук, в този наш хубав сайт.