Video Syntéza 1-fenyl-2-nitropropenu (P2NP) z benzaldehydu a nitroetanu. Henryho reakce.

HairyPoppins

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
23
Objednal jsem si tento a hrotový mixér, který prodává, je to comy z chemické výroby s názvem eurchem, který se píše přesně takhle. je to vysoce kvalitní,

HairyPoppins

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
23
Problémem je tato část! to znamená, že vaše adresa může být ohrožena! Buďte opatrní

Certifikace přepravních obalů
Standardizace
poznámka
:
:
:
:
:
:

podle vládních pravidel pro přepravu ( IATA, ADR, ECHA-REACH )
speciální pro přepravu chemických látek
C.O.A., MSDS, GMP, API, USP, EUP, ECHA-REACH, ORIGIN atd.... *
*(originály budou dodány v pořádku a kopie po potvrzení objednávky)
podle pravidel E.U. - Echa-Reach
cena výrobku je již snížena o méně než -25 % oproti oficiální ceně platné na " Mezinárodní burze chemických a farmaceutických výrobků", kterou vydává ICIS.

Pavel

Don't buy from me
New deal
Reaction score
1
Jako kuriozita se to podařilo i při pokojové teplotě. ale to je několik desítek dní. S použitím cyklohexylaminu, Ale nezapomeňte použít ledovou kyselinu octovou...

the money

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
36
Jsou tato činidla pravdivá, nebo nepravdivá? Chci vaši pomoc při získávání čísla CAS

MadHatter

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Solutions
1
Reaction score
397
Gaaaah. Tentokrát se mi podařilo reakci pokazit a nechal jsem rm dvě hodiny bez dozoru. Když jsem se vrátil, měla hodně přes 110 C, pravděpodobně už nějakou dobu, a byla tmavě červenohnědá, s velmi výrazným zápachem, který se těžko popisuje. Co myslíte, spálil jsem tuto várku? Pokud se mi z ní podaří něco vykrystalizovat, je to vůbec důvěryhodné?

MUSÍM si pořídit topnou desku s lepší regulací teploty.

MadHatter

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Solutions
1
Reaction score
397
Kdepak, benzaldehyd už není cítit. Nechal jsem ho stát venku (pod plastovou fólií) v chladné zimní teplotě, žádné krystaly. Pravděpodobně je to blbost. Sakra.

MadHatter

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Solutions
1
Reaction score
397
Vlastně to škrtněte! Přes noc se vykrystalizoval jemně. Ale kolem žlutých krystalů je hnědá kaše a rozhodně to smrdí.
Udělal jsem další várku bez jakýchkoli teplotních průserů (vlastně ,použití ohřívací tyčinky sous-vide je pro tento synth dokonalý ohřívací systém! Udržuje perfektní, cirkulující vodní lázeň na přesné teplotě, jen tip.). Nyní se druhá várka skládá téměř výhradně z pevných, dokonalých žlutých krystalů.

Ale pro špatnou várku: Chci ji pořádně vyčistit. Ale najít údaje o rozpustnosti - nebo spíše nerozpustnosti - pro P2NP je těžké. Připomeňte mi @G.Patton @William Dampier atd., je P2NP nerozpustný ve vodě? Podle všeho je dokonale rozpustný v methanolu i DCM.- a co nepolar? Třeba v toluenu? Mohl bych ho jím promývat? Jaký by byl nejlepší postup čištění?
Myslím rekrystalizaci z IPA.

UWe9o12jkied91d

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
512
Deals
5
Nerozpustné ve vodě, snadno rozpustné v nepolárních látkách.

View previous replies…

MadHatter

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Solutions
1
Reaction score
397
Máte vlastně nějaký zdroj? Protože na internetu nemohu najít žádné skutečné údaje o rozpustnosti, což mě štve.
A zřejmě je rozpustný v ethanolu a jiných lihovinách, takže to vypadá, že by mohl být rozpustný i ve vodě?

G.Patton

🐝SuperModerator
⭐️MODERATOR⭐️
Expert
🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Solutions
3
Reaction score
3,823
Deals
1

MadHatter

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Solutions
1
Reaction score
397
Zde je tedy obrázek. Vlevo kanárkově žluté krystaly z dokonalé regulace teploty, vpravo tmavší žluté z běhu, který šel po delší dobu hodně přes 110 C.

Nejlepší čištění nyní? Rekrystalizovat z metanolu nebo IPA?

Attachments

• lF8dcjxSik.JPG
    lF8dcjxSik.JPG
    450.6 KB · Views: 350

UWe9o12jkied91d

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
512
Deals
5
Ano, možná by vám mohlo projít promývání s minimálním množstvím studené ipy nebo acetonu. ale ideální je rekrystalizace v rozpouštědlech, která jste zmínil, nebo ještě lépe v ethylacetátu.

G.Patton

🐝SuperModerator
⭐️MODERATOR⭐️
Expert
🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Solutions
3
Reaction score
3,823
Deals
1
Produkt lze rekrystalizovat z hexanu, metanolu, etanolu, isopropanolu.

MadHatter

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Solutions
1
Reaction score
397
Proto jsem se rozhodl pro rekrystalizaci z metanolu Barevný rozdíl je stále s´tále, ale o něco menší. Dostat metanol z krystalů je ale fuška, celý den jsem si pohrával s vakuovým sušením.

Ale přešel jsem k redukční fázi s NaBH4, teď mám v lednici láhev formylamfetaminu v acetonu nad MgSO4, který zítra nasolím. Potřebuju jen sehnat čistou a dobrou kyselinu na solení, kterou bohužel teď nemám.