Dobrý den. potřebuji poradit. dnes při syntéze praskla nádoba a reakční hmota se smísila s velkým množstvím vody. reakce byla na začátku obnovy a vše se zastavilo. nyní mám velké množství roztoku bez oddělení vrstev a bez sedimentu. jednalo se o 50 gramů propenu. lze něco udělat, abych alespoň část z něj obnovil?
Pravděpodobně se jedná o komplexní Al sůl Na[Al(OH)4], vzniká při následujících reakcích:
2Al + 2NaOH + 6H2O ==> 2Na[Al(OH4)] + 3H2
NaOH + Al (OH)3 ---> Na[Al(OH)4]
Nicméně jsem také přidal základ v naději, že nějaký olej vyplave, ne, nic se nestalo. Hliník musím přefiltrovat, ale když odpařím vodu, nezůstane tam směs sody a propenu? Omlouvám se za hloupé otázky, ale jsem začátečník.
Ano, díky, pokud je to možné, napište to sem, aby to viděli i ostatní lidé.
a od okamžiku, kdy se vyskytne problém, ostatní lidé to uvidí a přehrají to .
Ne, děkujeme, v tuto chvíli je příliš nebezpečné věřit nabídkám v soukromých zprávách.
Jsou to prodejci, je to dark net, v čem je problém ?
S hrůzou si offline podvodníci mohou dělat, co chtějí. Lidé zatím nevěří žádným nabídkám v soukromých zprávách.
Pokud jsou legální, napíšou to sem do fóra, pokud to nechtějí dělat.
Najděte si někoho jiného
Souhlasím. Lepší je použít Seznam BB. Také můžete využít službu BB Escrow it, abyste se vyhnuli podvodu a ušetřili své peníze. Kromě toho se chystáme přesunout Černý seznam dodavatelů na hlavní stránku, @HEISENBERG již na této problematice pracuje.